Jump to content

Suffocation


Baja Car

Recommended Posts

Pretera ga sa poređenjem, Breeding the Spawn i sam bend ipak smatra albumom, a sve pesme osim naslovne su ponovo snimljene u ovoj reformiranoj eri... I ajd kaži da to nije da bi se kvalitetno popunilo malo prostora na novim albumima? To što kao pre dvaes godina nisu bili zadovoljni zvukom na BtS je samo izgovor. :bigblue:

 

 

Abominations re-recordovi su svi bolji od originala, prvenstveno što se same svirke tiče... Izdanje je stvarno 'demo quality', produciro Vincent nogama. :D

 

Da ne razglabamo na pogrešnoj temi...

 

Abominations of Desolation možda zvuči kao demo, ali i nije tako loš zvuk, pogotovo što je snimljen 1986. Ali Breeding the Spawn stvarno zvuči očajno, mada pravo da ti kažem i nisam neki njihov veliki obožavalac pa ne mogu da se setim ni jedne pesme ni u novijoj varijanti, ali sam siguran da zvuče bolje nego u originalu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gledao sam Suffocation pre 10 godina u postavi Mullen-Marchais-Hobbs-Smith-Boyer, tako da povedi računa o ponašanju, pravi fane.

 

 

*play the age card, došao i na mene red*

 

 

Bramborak pod barakom mi je draži nego Hobbs, Boyer i plaćenici neposredno posle Emperora i Opetha, pa sve i da su Torn into Enthrallment svirali...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ali Breeding the Spawn stvarno zvuči očajno, mada pravo da ti kažem i nisam neki njihov veliki obožavalac pa ne mogu da se setim ni jedne pesme ni u novijoj varijanti, ali sam siguran da zvuče bolje nego u originalu.

 

Zvuče jebeno dobro, digle kvalitet albuma bar za 30%, smrdljivi roadrunner ih ujebao samo tako, mislim da bi BtS bio vrv i najbolji njihov album, ali stvarno ne mogu da podnesem onu prejadnu produkciju, i baš ga retko slušam, sreća pa su ponovo snimili par stvari sa njega.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 months later...

On January 19th, 2018, we found out that Guy Marchais was diagnosed with Hodgkin’s Lymphoma. Hodgkin’s Lymphoma is a blood cancer effecting the body’s immmune system and lymph nodes. This comes just 80 days after his niece was diagnosed with the same exact thing. Although not genetic, lighting struck twice in our family. I’m calling to everyone to donate what you can. Even with health insurance, bills are piling up in the thousands. There are many more tests to be done before starting his treatment plan on February 5th, which includes chemo and possibly radiation. Our family is struggling and could really use your help.

 

Strasno, mnogo mi je zao Gaja, zelim mu da se on i njegova porodica bore svim snagama i da se izvuce.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije baš da nema veze genetska predispozicija, jbg.

 

 

Najviše je zastrašujuće kod Hodžkina to što se smatra da je veliki broj slučajeva obolelih izazvan virusom koji izaziva i mononukleozu. Kontam da tu igraju ulogu genetska predispozicija, ishrana i generalno stanje organizma...

 

Ono kao da iskoristim priliku da apelujem na sve da žive što zdravije :D

 

 

Kad pogledaš bolje, pravo je čudo kad neki alkos pušač drogaš silovatelj života doživi starost, jebeno nezasluženo, s obzirom koliko ljudi najebe i ranije. Pravi horor je kroz šta prolazi sestričina, Guy je nešto i proživeo. Nadam se da će da se izvuku oboje...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 months later...

То се исто мислило и за канибале кад је отишо Крис па ови испадоше бољи него док је овај био у бенду. Отприлике иста прича и за морбид енџел.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kao prvo, vrlo je diskutabilno da li su CC bolji sa Fišerom (a mnogima nisu), drugo, bend je bio relativno mlad (oko 5-6 god.) kada ih je Kris napustio, što će reći da su imali još mnogo toga da ponude (dok konačno nisu upali u totalnu reciklažu), treće ukrali su (Monstrositiju) jednog od najboljih DM vokala.

 

Što se Morbida tiče, e tu se tek ne može reći da su postali bolji, ni pod razno (prva tri, pa i Domination) će zauvek ostati najbolji radovi ovog benda, kao i DM-a uopšteno. Da, slažem se da se Vinsent kasnije propederiso i da je Taker dobra zamena, ali da su postali bolji - NO fucking way.

 

Ovaj novajlija u Suffocationu nije bog-zna-šta (mene iskreno malo i nervira :bigblue:), tako da čisto sumnjam da bend pod ovim okolnostima može barem zadržati kvalitet na nekom nivou - a, takodje, s obzirom da su i ostali višegodišnji članovi benda otišli, ovo sada mi više deluje kao Terensov tribjut bend, nažalost..

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Što se Morbida tiče,

 

Мало има албума који могу да парирају тој тријерархији алтарс/блест/ковенант и ту се слажем али све после тога (чак 2 албума :bigblue: ) са Винсентом је мање-више бзвз . Па и тај доминејшн који је многима апсолутни фаворит је тежак просек. Онај испрдак илуд нећу ни да спомињем. Тако да сам ја заправо мислио на албуме после ковенанта.

 

Kao prvo, vrlo je diskutabilno da li su CC bolji sa Fišerom

 

Наравно да јесу. Замисли само како би смешно звучали (а питање је и да ли би уопште постојали) да је Крис остао у бенду и да урла овим сад пропалим вокалом.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...