Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Filmovi,preporuke
yumetal.net forum > Opšte diskusije > Kultura, Umetnost, Mediji > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83
Double Fire
vredi li gubiti vreme na Shortbus?
Sinstrel
Ne znam , ali na Bangbus sigurno vredi pogledati!
biggrin.gif
Kokopelli
QUOTE(Sinstrel @ 19. 11. 2006, 18:04) [snapback]1237258[/snapback]

. samo je kraj malo... ph34r.gif

Da, baš je troubling...
Tek prije par nedjelja odgledah Vincent-a. Joj, baš je super! icon_da.gif Tim Barton-genijalac!
Double Fire
Ok, Shortbus vredi videti icon_da.gif Ko ne gotivi homoseksualce i otvorene scene sexa neka ne gleda, kvarice dozivljaj i sebi i ostatku publike.
Ima ok poruke ali malko previse ocigledne iole inteligentnim ljudima, sto ga ne cini dosadnim naravno icon_da.gif
Kokopelli
Ne znam da li sam ga već pominjala, ali nije loš- Jeg Er Dina iliti I am Dina, drama smještena u 2. pol. 19. v., Norveška... Glumi meni do tada nepoznata glumica, Maria Bonnevie, i Gerard Depardieu.
Tatyannahhh
- Majo, imaš sat?
- Nemam.
- Al zato imaš sisu do jaja.

Do Koske, uvek me odusevi icon_smile.gif
imaginos
u najezdi ekranizacija knjiga epske fantastike (sad terba da se pojavi i eragon i razna cuda), sledi ovo:

http://www.imdb.com/title/tt0385752/

to ce biti ili vrh ili truba, nema sredine. icon_rockdevil.gif icon_wink.gif
takvu knjigu je moguce i totalno pokvarili, ali sa druge strane moze da se napravi filmcina samo tako. videcemo...
Doug Bradley
Crank!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jason Statham je JEBENI LUDAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

icon_rockdevil.gif icon_rockdevil.gif icon_rockdevil.gif
blondie
cekam crank na dvd-u, kazu da ima dosta jebacine koja ga je odrzala zivim icon_smile.gif

a nabavih i transporter 2, nadam se da me nece razocarati, posto se kunem u prvi dio.

i naravno - apokalipto 8 decembra premijera.. nema propustanja.
zena_od_metala
Upravo odgledah "Sex & Lucia" i icon_rockdevil.gif
Doug Bradley
QUOTE(blondie @ 22. 11. 2006, 21:52) [snapback]1239350[/snapback]

kazu da ima dosta jebacine koja ga je odrzala zivim icon_smile.gif

Ima samo jedna jebachina u celom filmu i to kada jebe Amy Pametnu u kineskoj chetvrti na sred ulice biggrin.gif
VeronikaJeOdluchilaDaUmre

Vezhi me- Almodovar.
biggrin.gif again
Kokopelli
Drug dobio na poklon kolekciju SVIH Kjubrikovih filmova. Kako je fenomenalno odrađen čitav dizajn i kutija i filmovi... Uh, što li meni tako nešto ne pokloni... icon_mrtav.gif Kada smo već kod njega, Lolita je veri gud!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre
mhihi.gif wub.gif
jigsaw
prestani se osjecati prozvano na 'lolita' icon_razz.gif
Dark Princess
Transporter 2?
To mora da se pogleda...
zena_od_metala
Matador - Almodovar
Thrashin' - hm...ako se ko seca onog matorog filma sa skejterima (lozila sam se ko klinka na njega ili na gl. glumca biggrin.gif )
WIZARD OF GORE
QUOTE(zena_od_metala @ 23. 11. 2006, 18:55) [snapback]1239852[/snapback]

Matador - Almodovar
Thrashin' - hm...ako se ko seca onog matorog filma sa skejterima (lozila sam se ko klinka na njega ili na gl. glumca biggrin.gif )

ovo je tema o preporukama dobrih filmova koliko sam ja shvatio a ne preporuka neverovatno glupih filmova...taj Thrashin' moze da bude zanimljiv samo nekome ko ima manje od 10 godina icon_da.gif
Vidi Ovo Broji
Rawhead Rex-barker.nije ekstra,ali ima neke super scene.
Abominable Dr. Phibes=jeaa!najzad sam iskopao ovo.
Soylent Green=jednostavno kult.
toliko za sada.

Nightwing
----> Death Note <----

Jeste da je Japanski ali jebe keve film...
Kao lik od djavola dobije `death note`
i u nju kad upise neko ime taj lik umre
Onda on pocne da glumi Boga...sou cool...

postoji i istoimena Anima u 7 epizoda...ona je jos jaca...
jigsaw
QUOTE(NUNSLAUGHTER @ 23. 11. 2006, 20:19) [snapback]1239893[/snapback]

taj Thrashin' moze da bude zanimljiv samo nekome ko ima manje od 10 godina icon_da.gif

moderatori, BAN sad ili nikad!!!
WIZARD OF GORE
QUOTE(jigsaw @ 25. 11. 2006, 15:09) [snapback]1240996[/snapback]

moderatori, BAN sad ili nikad!!!

icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif
optimizam?

icon_rockdevil.gif icon_rockdevil.gif icon_rockdevil.gif icon_rockdevil.gif icon_rockdevil.gif
Doug Bradley
Strange Days icon_da.gif malo vuche radnja na 8mm ali mozhe da prodje...
zena_od_metala
QUOTE(NUNSLAUGHTER @ 23. 11. 2006, 20:19) [snapback]1239893[/snapback]

ovo je tema o preporukama dobrih filmova koliko sam ja shvatio a ne preporuka neverovatno glupih filmova...taj Thrashin' moze da bude zanimljiv samo nekome ko ima manje od 10 godina icon_da.gif

Hm...mozda si u pravu a mozda i ne - jer preporuke mogu biti i dobre i lose biggrin.gif
I mislim da sam navela "lozila sam se kao klinka" - sto znaci proslo vreme, a u proslom vremenu sam i ja nekada imala manje od 10 godina. icon_da.gif

I dobra preporuka ( biggrin.gif ) Bound i Amadeus!
jigsaw
QUOTE(zena_od_metala @ 26. 11. 2006, 04:54) [snapback]1241382[/snapback]

sto znaci proslo vreme

BAN i njoj!
Vincent Hess
Jel gledao neko Tri sahrane Melkijadesa Estrade? To je film Tomi Li Dzonsa a on igra i glavnu ulogu. Neobican film ali meni se svideo
Smorock
Ban svima! Nek ide zivot pivopije.gif

Ne znam da lie j enko ovo vec preporucio, ali eto.... Dellamorte Dellamore

icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif
jigsaw
YUPI!!!

P.S.
to sto si moderator ne daje ti za pravo da preporucujes gadne filmove! icon_wink.gif
Double Fire
QUOTE(Smorock @ 27. 11. 2006, 20:34) [snapback]1242608[/snapback]

Ban svima! Nek ide zivot pivopije.gif

Ne znam da lie j enko ovo vec preporucio, ali eto.... Dellamorte Dellamore
icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif

Rupert Everet igra u tome??? icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif
Smorock
Jep, nego sta icon_smile.gif

Odlicna zombi estetika i cuveni citat
'ne diraj ga on me samo jede!' icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif
Dark Princess
Blow sa Johnny Deppom wub.gif
Doug Bradley
QUOTE(Dark Princess @ 28. 11. 2006, 20:08) [snapback]1243229[/snapback]

Blow sa Johnny Deppom wub.gif

icon_da.gif
Tetragrammaton Cleric
''Feast'', gore horror produciran od Ben Afflecka, Matt Damona i Wes Cravena.Vredi pogledati.Vise podataka ovde.

edit: ''Blood, Guts, Maggots, Monsters and most of all Insanity- FEAST is destined to be an Instant Cult Classic.'' icon_biggrin.gif

A glumi i Henry Rollins.
Nazzgul
The Girl Next Door, morate pogeledati!
jigsaw
"Cyclo (Xich Io)" (Anh Hung Tran)
FILIP St.
Na RTS vec 3 nedelje ide svakog ponedeljka u 21h serijal filmova kultnog nemackog rezisera Hercoga. Ovog ponedeljka je bio Vojcek. Prava umetnost. Preporuka svakom ko smatra da je film ipak treba da bude nesto vise od puke zabave, da gleda RTS sledeceg ponedeljka.

P.S. i naravno bilo sta od Milosa Formana i Tarantina. To su ljudi koji ne umeju da naprave los film :-)
Snowy/Pink
Ha, Briljantin je na Pinku biggrin.gif biggreens.gif
Goxy

Love Actually sam pogledao sinoc cetvrti put.Genijalan i beskrajno zabavan film.
Doug Bradley
Luck Number Slevin icon_rockdevil.gif icon_rockdevil.gif icon_rockdevil.gif obavezno gledati....i to vishe puta icon_da.gif
jigsaw
jel izasao novi Fincher "Zodiac" ili kako god?
Doug Bradley
QUOTE(jigsaw @ 2. 12. 2006, 22:30) [snapback]1245776[/snapback]

jel izasao novi Fincher "Zodiac" ili kako god?

Nije josh...zavrsheno je snimanje i sada je na redu post-produkcija...

http://www.imdb.com/title/tt0443706/
WIZARD OF GORE
sve preporuke za "Pohotne matorke iz Srbije brale" za sada samo na DVD-u ali uskoro i na diviksu icon_da.gif
darijus
the departed...

ne moz' da se pogresi...
Sitch Boe
Jest da je film malo stariji,al nema veza,Full Metal Jacket!
Sigurno ga je vecina gledala,ali oni koji nisu neka ga gledaju.
Kokopelli
jao, upravo sam odgledala odličan film!
U engl. prevodu Love Me, Love Me Not, sa Odri Tatu.
Prvo sam pomislila da je film žestoko sranje, a onda nagli preokret (i bukvalno u filmu, kada ona pokušava samoubistvo, ako je ko gledao, sjetiće se scene).
Uzela sam i Ran, Kurosavina adaptacija Šekspirovog Kralja Lira, ali ipak idem u krevet, pa ostavljam za sjutra. biggrin.gif
jigsaw
"the departed...

ne moz' da se pogresi..."

MRZIM REMAKEove....dzaba sto je Scorsese, to me jos vise nervira!!!
Vincent Hess
QUOTE(Vampiria @ 10. 12. 2006, 01:33) [snapback]1250561[/snapback]

jao, upravo sam odgledala odličan film!
U engl. prevodu Love Me, Love Me Not, sa Odri Tatu.

Sjajan film !!! Nije nesto poznat ali je vrh. Ne obecava na pocetku ali posle... odlicna prica ,odlicna gluma... ma sve odlicno icon_smile.gif
darijus
QUOTE(jigsaw @ 10. 12. 2006, 02:17) [snapback]1250576[/snapback]

"the departed...

ne moz' da se pogresi..."
MRZIM REMAKEove....dzaba sto je Scorsese, to me jos vise nervira!!!

oki kosooki... icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif
Kokopelli
Uzeh danas neki film sa Mikijem Manojlovićem "Mortel Tranfert". Svidio mi se sadržaj, mada vidim da je dobio 6.1/10 na imdb-u. Kupih i "Les Triplettes de Belleville" iliti Belvil Randevu, francuski animirani crtani. Ovaj navodno više obećava! icon_smile.gif
Doug Bradley
Odgledah danas Running Scared....odlichan triler drzhao me je u tenziji do kraja filma...mada ima nekoliko bolesnih scena ph34r.gif i likova ph34r.gif

I Nightwatch 2 odnosno Daywatch icon_rockdevil.gif icon_rockdevil.gif icon_rockdevil.gif icon_rockdevil.gif odlichan uradjen nastavak ali i dalje mi se nekako vishe svidja prvi deo icon_da.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.