Jump to content

Potražnja muzičara


Recommended Posts

Potreban bubnjar za autorski grandz / bluz orijentisan bend iz Novog Sada u osnivanju.

Planiramo da krenemo neozbiljno ali iskreno.

Pored autorskih stvari ce naravno biti mesta i za neke obrade.

Uostalom javite se pa cemo da pricamo o svemu uz koje pivo.

 

Zainteresovani neka se prijave na email: [email protected]

 

Link ka oglasu na PotraznjaMuzicara.com -

http://potraznjamuzicara.com/oglasi/potreban-bubnjar-za-grandz-bluz-bend/

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Alternative/Garage/Grunge/Stoner bend TONGUE iz Beograda koji sacinjavaju Vladimir Bizic (Lets Grow) i Vojin Klickovic (Euforia, 36 Daggers) trazi iskusnog i ozbiljnog basistu i gitaristu da se prikljuce bendu za stalno. Bend ima izdata 3 EPa, planira izdanje na vinilu uskoro i evropsku turneju 2014.

Pozeljno je i da kandidati znaju da pevaju mada nije neophodno, pol je isto naravno nebitan. Prilikom kontakta navesti bendove u kojima se sviralo/svira trenutno kao i muzicke uticaje.

 

Bend kontaktirati na mail: [email protected] ili preko FB stranice benda

 

Izdanja mozete poslusati i besplatno preuzeti na adresi: http://tongue.bandcamp.com/

 

FB stranica i dodatni info: https://www.facebook.com/tonguemusic

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Postovanje svima

 

Bavim se muzikom vec 10 godina,na zalost u ovoj zemlji takav posao je ne isplativ,pisem tekstove i pravim muziku na programima kao sto su Reason,Cubase,FL studio,zelo bih da pozovem sve ljude koji na ovaj ili onaj nacin zele da rade samnom.

Cilj mi je da napravim band gde bih ja bio glavni vokal,od onih sam sto nisu sujetni i svaki savet koji je dobar prihvatio bih,bend bi trebao da ima svoj fazon ali da malo podseca po zvuku na Five finger death punch,Mudvayne,Hellyeah,Rammstein,Tool itd,a tekstualno bi imao svoj fazon.Pisao bih i za druge bendove ili izvodjace,na pocetku za dzabe posle bih videli,jer ja zaista cenim svoj .

Ako neko ima slicnu ideju neka je podeli samnom ako zeli.

 

 

Pozdrav

 

 

na ovoj adresi https://soundcloud.com/lexxxxthebullmozete videti moje radove,sva muzika je na neki nacin demo,to su samo grubi radovi.

 

:blek: :tehkista:

:meshuggah:

:tehkista:

:rockdevil:

  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Potreban pevac za bend u nastajanju. Stil koji bismo svirali najbolje je oslikan u pesmama bendova kao sto su Sasquatch, Torche, Solarized, ali i Ufommamut, Pelican, A Storm Of Light, i sl. Dakle u pitanju je voznja ali i sa melodramaticnim melanholicnim pasazima, shoe-gaze momentima, pa i ambient momentima, doduse ne zelimo da to bude pretrpano. Odredjene ideje postoje ali se na njima radi zajednicki na probama i stalno se menjaju. Postava je dve gitare, bubanj i bass.

Na primer trenutno radimo ovu stvar koja je u ovom obliku sa soundcloud-a zabelezena samo idejno, nikako se ne radi o konacnom obliku

 

https://soundcloud.c...ss-dungeon-demo

Naredne stvari mogu biti samo jos vise straight-forward i sa manje distinktnih delova.

 

Ne trazimo Bruce Dickinson-a niti Jens Kidman-a :) sasvim je dovoljno da pevac zvuci kao iz bendova Baroness, Torche, Isis, A Storm Of Light, itd itd. Tehnicka imperfekcija pogotovo nije problem jer se ovakav vokal uglavnom postize kroz reveb i druge efekte.

 

Mozete me kontaktirati na mejl [email protected]

Edited by Cortex
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Classic Heavy Metal bend sa Novog Beograda traži ritam/solo gitaristu. Bend radi već par godina, sastavljen od muzičara koji se ne zezaju. :) U pitanju su bivši i aktuelni članovi bendova Aeternia, All My Sins, Monera, Love Trigger,... Svira se Helloween, Judas Priest, Iron Maiden, Megadeth, Metallica, Pantera, Queensryche i po koja Bruce Dickinson, Kamelot, Pink Cream 69, Whitesnake i W.A.S.P. stvar. Nisu hitovi za tezgu, nisu ni one nepoznate stvari, sredina neka. Radimo što volimo. Gitaroš treba za one twin zajebancije što ima po Priestima i Maidenima, a i za podelu solaža, što da ne. Ukratko, traži se druga gitara. :) Ko je zainteresovan nek se javi ovde na PP ili na 064/31-54-261 DEJAN.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Metal bend(Downstroke) iz Panceva trazi pevaca za ozbiljan autorski rad, svirke i snimanje albuma koji je skoro gotov, a preview toga mozete cuti na http: //www. youtube. com/watch? v=LplZYWTb0aw Ekipa je iz Panceva, imamo svoj studio, ali nije problem ni da se probe odrzavaju u Beogradu.Kontakt na [email protected]

Edited by Electric_Eye

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bendu iz Beograda potreban basista. Sviramo Ramštajn rip-off, sa elementima NU metala i power metala. Snimili smo spot (ozbiljan, platili smo ga onako, fino xD ) kojim treba da promovišemo EP, a posle izbacujemo album (koji je takođe snimljen). Sve je na srpskom jeziku. U planu je da to bude što ozbiljnije može, ali ne zamišljamo da ćemo da budemo Metalika ili tako neko veliko mudo, već se fokusiramo na region i pokušaj da se naputujemo za džaba i zabavimo narod, a ako pretekne preko, odlična je motivaciaj za dalji rad.

 

Oprema je poželjna, ali i ne mora, basiste uživo ionako vezuju na DI, ali ako ima svoj zvuk, nije zgoreg da se ima.

 

Godine su, u principu, nebitne, što znači da može neko sa poslom, ali i srednjoškolac (u bendu smo već tako i prošarani, od '85 do '97 godišta). Stvar je u tome da se bude slobodan vikendima i da se pokaže neku doza ozbiljnosti... ali to ne znači da se ne napijamo u slobodno vreme xD

 

Kontakt može ovde na poruke, može na mail [email protected] ili na mob 063 85 217 49. Vuk (sms pre svega, jer sam paranoičan, pa se ne javljam na nepoznate brojeve xD)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

cyclist conspiracy, the (anti) world orchestra trazi bubnjara. pozeljno da bude tehnicki potkovan/iskusan, da zna nepar i ove zajebane math-rock ritmove, da mu se ne gade narodnjaci i bliski istok. isto tako, da ne lupa na prvu loptu i da ne svira po principu je'n dva tri, jer nam je sladje da zakomplikujemo pesmu nego kilo rahatluka da iz'edemo :).

 

evo prvog singla koji koketira sa tuareskom muzikom, mada pesme su poprilicno razlicite (trenutno snimamo obradu jedne cuvene grcke pesme i deluje mi da ce nasa verzija najvise da lici na 3 mustaphas 3 :)):

 

 

reference: secret chiefs 3, master musicans of bukkake, muharem serbezovski, usssy, juzni vetar, tuvansko grleno pevanje, zorn, 3 mustaphas 3, rade tomic beli, hakim bey, philip k. dick, sun city girls, sublime frequencies, turkcerock, krnjevac, asva, eyvind kang, fairuz, popol vuh, amon duul 2, basil poledouris, morricone, omar khorshid, klezmer, world music, experimental/avantgarde, emilano zapata salazar, fama o biciklistima, jacques ellul, john zerzan, neoplatonizam, sophia perennis.

 

kontakt na pm.

Share this post


Link to post
Share on other sites

CounterIgnitioN TRAŽI BASISTU!

Marko Max Đukanović je odlučio da napusti bend, iz praktičnih/tehničkih razloga u koje nećemo sad da zalazimo, on je i dalje naš veliki prijatelj, ali više ne može da bude posvećen bendu kao do sad.

Ugl. CounterIgnitioN sada traži basistu, tako da ako je neko zainteresovan da svira sa nama, hoće/može da se posveti bendu, dolazi redovno na probe i ide na svirke, neka se javi na [email protected]

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Beogradski alternative metal/rock sastav Salvation Zer0 traži ritam gitaristu i basistu! Naša muzika je pod uticajem sastava poput Faith No More, Mr. Bungle, Tomahawk, The Peeping Tom, Fantomas, Dimmu Borgir, Lamb of God, Karnivool, Pain of Salvation, Nine Inch Nails, Dream Theater, Tool itd. Objavili smo naš debi album prošle godine pod imenom "Abusement Park" koji u celosti možete čuti na Youtubeu:

 

Trenutno smo u pripremi za snimanje novog materijala. Ako vas ovakav zvuk interesuje i mislite da biste mogli da budete deo ove priče, javite se preko PMa ili pozovite na broj 061 / 149 - 46 - 42 (Gordan)!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

BENDU THE CYCLIST CONSPIRACY POTREBAN (RITAM) GITARISTA U ROKU OD ODMA'. TREBA DA SE NAVEZBA 5 STVARI, NIJE NISTA TESKO I OBIMNO, UGLAVNOM CE PRVA GITARA DA PLETE I VILENI - SVIRKA POCETKOM OKTOBRA. POZELJNO ISKUSTVO, PODRAZUMEVA SE DA IMA SVOJU OPREMU (PEDALE I SL.) I DA REDOVNO DOLAZI NA PROBE.

 

https://www.facebook.com/TheCyclistConspiracy

 

PRVA PROBA SAD U PETAK U 8 UVECE! FRKA JE, NIJE ZAJEBANCIJA.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 8 months later...

Salvation Zer0 iz BGa HITNO traži basistu! Bend je do sada snimio jedan album, "Abusement Park" koji je moguće čuti u celosti na Youtube-u. Pored njega, postoji nekoliko novih pesama, kao i dosta novog materijala koji bi se iskoristio za snimanje novog izdanja. Pored snimaka, bend je do sada pored Beograda nastupao i unutar još nekih gradova (Paraćin, Požarevac, Novi Sad) i planira da nastavi dalje sa nastupima na što je moguće ozbiljnijim svirkama, festivalima i manifestacijama. Ukoliko ste zainteresovani, javite se na 061/149-46-42 (Gordan) ili putem FB stranica.

 

 

Salvation Zer0 FB stranica: https://www.facebook.com/pages/Salvation-Zer0/112138405561577

 

Moj privatni FB profil: https://www.facebook.com/Salvation.Zer0

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...

- Bend "HardWire" iz Beograda od danas raspisuje konkurs za klavijaturistu.

- Bend postoji 4 godine i bavi se klupskom svirkom, cover tribute obradama Hard Rock svirke 80ih, 90ih....prvenstveno strani repertoar ali i od jeseni i domaci rock se uvodi u pricu zbog zahteva domacih klubova.

- Neki od izvodjaca koji se sviraju: Guns n roses, Billy Idol, Bon Jovi, Whitesnake, Deep Purple, Van Halen, Ac/DC, Extreme, Foo Fighters, Europe, Scorpions, Queen, Toto.....i mnogi drugi

- Bend je svirao po mnogim klubovima u Beogradu i okolini, poseduje VRHUNSKU opremu, kompletno ozvucenje za klupske svirke, sopstveni STUDIO za probe na Novom Beogradu namenjen za Probe i SNIMANJA kako audio tako i video promo materijala, i bend ima sopstvenog menadzera koji ugovara buduce svirke!

- Cilj benda je da sto pre pronadje ozbiljnog klavijaturistu sa dobrom opremom i voljom za ovakvom vrstom svirke, da se usvira sto pre repertoar i krene u novu sezonu na jesen, sledece leto cilj je da se ucestvuje na moto skupovima.

- Bend HardWIre je sastavljen od clanova benda koji su dugogodisnji PRIJATELJI i moze se reci da se ophodimo jedan prema drugome kao prema porodici, prosek godina u bendu je oko 30+ , svaki pojedinac ima iza sebe 10-15 godina iskustva sa mnogobrojnim bendovima, mnogo klupskih svirki, snimanja i albuma a sada iskljucivo sviramo iz ljubavi prema ovakvoj vrsti muzike i jednostavno na ovaj bend gledamo kao na hobi i rekreaciju a opet odrzavamo vrhuski kvalitet zvuka i jako visok nivo svirke.

 

- Zainteresovani mogu nas pronaci na facebook stranici: https://www.facebook.com/HardWireBelgrade?ref=hl

i na youtube kanalu: https://www.youtube.com/channel/UCDuWO-gmlv2MNRvbMOOnG8w

 

kontakt: Cvija (Milos) : 063/227-997

 

Pozdrav

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...

HADAL symphonic melodeath metal bend iz Beograda trazi bubnjara i gitaristu.

Ko je zainteresovan, gotivi fazon i potkovan je u svom instrumentu neka mi pusti poruku na fejsu.

 

 

Pesma sa EP izdanja ''The Forlorn Kin'':

 

Band page: https://www.facebook.com/Hadal-488246747951964/

 

Moj profil: https://www.facebook.com/homeof.thefalse?fref=ts

 

Live snimak:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 months later...

Bendu The Cyclist Conspiracy potreban gitarista. Poželjno iskustvo, podrazumeva se da ima svoju opremu (pedale i slično) i da redovno dolazi na probe. Da mu se ne gade narodnjaci i bliski istok i da generalno bude otvoren po pitanju muzike. Beograd.

 

https://soundcloud.c...list-conspiracy

 

https://www.facebook.com/TheCyclistConspiracy/

Edited by Cyprian's apprentice

Share this post


Link to post
Share on other sites

Potreban gitarista za melo death / metalcore bend iz Beograda, probe su uglavnom 1 nedeljno, ekipa opuštena :D.

 

 

P.s. Bend postoji tek par meseci, tako da ideje i predlozi su dobrodošli :)

 

 

Kontakt: Sale 0643014338

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...