yumetal.net forum: Filmovi,preporuke - yumetal.net forum

Jump to content

• (334 Pages)
  • +
  • « First
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Filmovi,preporuke

#2901 User is offline   Kokopelli Icon

• Lord of Metal
  • Group: Članovi

Posted 23 juli 2007 - 07:10

QUOTE(Генерални @ 23. 7. 2007, 15:59) <{POST_SNAPBACK}>
могле би да се организују вел'ке љуметал игре у блату, свакако би луци и снупија из ове приче биле главне ривалке у категорији до 50кг. :вуб: и :вуб:

Nikada se u životu nisam rvala, bila, vukla za kosu, grebala (nikad nisam imala dovoljno velike i oštre nokte), valjala u blatu, mislim da bih loše prošla u bilo kojoj od navedenih kategorija icon_smile.gif Uostalom, ja sam Snupi, a Snupiji do not do such a thing :aha: It is preposterous to think about that!

QUOTE(Vlaja Buraz @ 23. 7. 2007, 16:35) <{POST_SNAPBACK}>
До 50 кг? Не бих рекао.

Ni ja.

Btw, odgledala sam Blood Diamond. Podsjetio me malo na Hotel Rwanda-u. Valjda zbog stanja crnaca i traumatičnih događaja koja su im se dešavala. Nikada nisam mogla to keep up the pace sa akcionim scenama, gdje se ubijaju, kolju i tome slično. Nikad ne znam ko šta radi, kakva je trenutna situaciju u filmu (da li dobija dobra ili loša strana), pa me to malo smori. Ali, odličan je film!

Inače, ne gledam film, gledam koncert AC/DC-a. biggrin.gif

(410): can you sing with all the voices of the mountain? can you paint with al the colors of the windddd
(443): wasted?
(410): im pocohantasssss
0

#2902 User is offline   Vlaja Buraz Icon

• Lord of Metal

Posted 23 juli 2007 - 07:14

QUOTE(Kokopelli @ 23. 7. 2007, 20:10) <{POST_SNAPBACK}>
Inače, ne gledam film, gledam koncert AC/DC-a. biggrin.gif

0

#2903 User is offline   Генеральный Icon

• Lord of Metal

Posted 23 juli 2007 - 08:04

QUOTE(Kokopelli @ 23. 7. 2007, 20:10) <{POST_SNAPBACK}>
Nikada se u životu nisam rvala, bila, vukla za kosu, grebala (nikad nisam imala dovoljno velike i oštre nokte), valjala u blatu, mislim da bih loše prošla u bilo kojoj od navedenih kategorija icon_smile.gif

па није ни идеја да победиш, довољно је да добијеш глазуру и да дође до трења, јебага.
0

#2904 User is offline   Kokopelli Icon

• Lord of Metal

Posted 23 juli 2007 - 08:20

QUOTE(Vlaja Buraz @ 23. 7. 2007, 20:14) <{POST_SNAPBACK}>

Stiff Upper Lip!

QUOTE(Генерални @ 23. 7. 2007, 21:04) <{POST_SNAPBACK}>
па није ни идеја да победиш, довољно је да добијеш глазуру и да дође до трења, јебага.

Nidžo, zaboravio si da Maki uvijek pobjeđuje! :mmmda:

(410): can you sing with all the voices of the mountain? can you paint with al the colors of the windddd
0

#2905 User is offline   Генеральный Icon

• Lord of Metal

Posted 23 juli 2007 - 09:30

QUOTE(Kokopelli @ 23. 7. 2007, 21:20) <{POST_SNAPBACK}>
Nidžo, zaboravio si da Maki uvijek pobjeđuje!

јур џаст ван литл

арнћју? :вуб:

This post has been edited by Генерални: 23 juli 2007 - 09:32

0

#2906 User is offline   Kokopelli Icon

• Lord of Metal

Posted 23 juli 2007 - 10:31

A ko je oraščić, ako sam Krcko? biggrin.gif

0

#2907 User is offline   MissionVao Icon

• Lord of Metal

Posted 24 juli 2007 - 11:37

Pa Generalni ima 2 orascica icon_redface.gif

QUOTE(Axeanosilas @ 22. 7. 2007, 18:38) <{POST_SNAPBACK}>
Луција и Снупи се туку. icon_wink.gif

Lucija? icon_smile.gif
Ja sam kategorija oko 60kg barem icon_smile.gif pobeda je stoga diskutabilna. Al ni ja nemam iskustvo u tuci.
Nego gledala sam po drugi put taj Shinobi i kul je ali nesto u meni vristi za skupom produkcijom zuba.gif Recimo Heroj i Pritajeni tigar su mi se kao bas svideli (Heroj pogotovo) pa se pitam - da li vredi gledati Kucu letecih bodeza? cujem da je sranje. Jos jedan naslov mi pada na pamet zbog doticnog glumca, Romeo mora da umre - gledao neko?

Kupila neki Kurosavin film da testiram dvd plejer (nisam mogla da sacekam da donesem od kuce) i znam da ce me Smorock lincovati ali oni samo sede na travi i pricaju, iskljucila sam se ko usred spanske serije sad.gif Nemam vise postovanja prema sebi...

QUOTE('Axeanosilas')
Како год, ја сам само хтео рећи да је оно одвратно на моменте. Она сцена кад онај депре сам себи пуши и свршава у уста... Мис'им, мораћу да пијем наредних 10 дана сваки дан не бих ли ту слику избацио из главе.

Jebiga gledala sam to u bioskopu kad su isle ponocne projekcije i nije mi bilo gadno, mozda jer sam riba i ne poistovecujem se s njim i jesam se osecala super posle filma (sto je malo paradoxalno s obzirom na to s kim sam gledala film) ali mi je nevidjeno glup. Suvise je to sugar-coated i bajkovito.

This post has been edited by Double Fire: 24 juli 2007 - 11:41

[Highlighting the worst in human stupidity since 1986]

When my past is history my tomorrow is a mystery
0

#2908 User is offline   imaginos Icon

• Lord of Metal

Posted 25 juli 2007 - 12:16

QUOTE(Double Fire @ 25. 7. 2007, 00:37) <{POST_SNAPBACK}>
Nego gledala sam po drugi put taj Shinobi i kul je ali nesto u meni vristi za skupom produkcijom zuba.gif Recimo Heroj i Pritajeni tigar su mi se kao bas svideli (Heroj pogotovo)

meni je heroj toliki smor da sam morao da premotavam film u pauzama izmedju fajtova. icon_smile.gif
a shinobi i tigar/zmaj su mi u istoj ravni, mozda mi je sad shinobi malo drazi jer sam ga skorije gledao. a i kud ces skuplju produkciju od shinobija?

jel neko gledao "sedam samuraja". to je tek kult. icon_rockdevil.gif

"Administer the testicle clamps!"
0

#2909 User is offline   Axeanosilas Icon

• Priest of Metal
  • Group: Moderatori

Posted 25 juli 2007 - 09:26

QUOTE(Double Fire @ 25. 7. 2007, 00:37) <{POST_SNAPBACK}>
Lucija? icon_smile.gif
Ja sam kategorija oko 60kg barem icon_smile.gif pobeda je stoga diskutabilna. Al ni ja nemam iskustvo u tuci.

Марија такође има око 60, гарантујем. Генерални је то намерно смањио, као даме и ти фазони, смањујеш им године, килограме и увек увећаваш КИ. icon_smile.gif

Nego gledala sam po drugi put taj Shinobi i kul je ali nesto u meni vristi za skupom produkcijom zuba.gif Recimo Heroj i Pritajeni tigar su mi se kao bas svideli (Heroj pogotovo) pa se pitam - da li vredi gledati Kucu letecih bodeza? cujem da je sranje. Jos jedan naslov mi pada na pamet zbog doticnog glumca, Romeo mora da umre - gledao neko?

Све после Притајеног тигра је досадна копија, спој високе продукције и треш елемената карактеристичних за азијску кинематографију (људи лете, баја одапне 6 стрела и убије шест људи, баци неки нож који прекоље 10 људи и врати се, пада милион стрела и ниједна не погађа глчавног јунака). Мени су сви ти новији јапански, кинески и хонгконшки филмови досадни. Ако хоћеш квалитетне (другачије, у сваком случају) косооке, узми нешто од Корејанаца (Ким Ки-Дук и Чан-Вук Парк).

Kupila neki Kurosavin film da testiram dvd plejer (nisam mogla da sacekam da donesem od kuce) i znam da ce me Smorock lincovati ali oni samo sede na travi i pricaju, iskljucila sam se ko usred spanske serije sad.gif Nemam vise postovanja prema sebi...

Ух, бре, сад си најебала од Ане. Добро је да Yume (макар судећи по опису) није у питању, иначе би добила бан. icon_smile.gif icon_smile.gif
Мој омиљени је Рашомон (по свему судећи баш тај о коме причаш, сотоно). icon_wink.gif

Jebiga gledala sam to u bioskopu kad su isle ponocne projekcije i nije mi bilo gadno, mozda jer sam riba i ne poistovecujem se s njim i jesam se osecala super posle filma (sto je malo paradoxalno s obzirom na to s kim sam gledala film) ali mi je nevidjeno glup. Suvise je to sugar-coated i bajkovito.

Теби је било ОК, наравно, мени је било шокантно. И даље ми је у глави слика како онај свршава себи у уста, јеб'о му пас матер ону педерску...
Што се "таквих" филмова тиче, већ рекох своје мишљење, исти фазон као са азијском високом продукцијом, видели да се нешто допало људима и онда навалили да штанцију...
QUOTE (blondie @ 27. 11. 2008, 12:25) <{POST_SNAPBACK}>
ja sam ovdje zbog Axeanosilasa :)

QUOTE (Nezni Dalibor)
Ja sam ovde zbog Axeanosilasa

#2910 User is offline   Nightwing Icon

• Lord of Metal

Posted 25 juli 2007 - 09:55

ja vas deco nista ne razumem icon_smile.gif

ja sam ponovo [po ko zna koji put] gledao Batman Begins
With my teeth bite down I can see the blood
Of a thousand men who have come and gone
Now we grieve 'cause now it's gone
Things were good when we were young

c'mon c'mon c'mon c'mon
0

#2911 User is offline   MissionVao Icon

• Lord of Metal

Posted 25 juli 2007 - 12:57

Naravno da si ga opet gledao, ja cu sad po treci put za par meseci! icon_da.gif
Nastavak ce tek na leto 2008 sad.gif

0

#2912 User is offline   Dead Man Walking Icon

• Lord of Metal

Posted 25 juli 2007 - 02:16

Ovako gledah sinoc po prvi put Scent Of A Women. Shtat ja znam, film nije losh... Samo me ovaj Charlie nervira jer je prevelika pi*ka... icon_smile.gif Izmedju ostalog mozhete videti kako slep chovek mozhe da vozi ferari bez jebemti... icon_smile.gif

Gledao Insomniu. Isto prosechan film...Robin Williams u ulozi negativca. Treba pogledati...
“"Let's just say that on this day, a million years ago, a dude was born who most of us think was magic. But others don't, and that's cool. But we're probably right. Amen." - Homer Simpson”
0

#2913 User is offline   Генеральный Icon

• Lord of Metal

Posted 25 juli 2007 - 06:30

QUOTE(Даблфајр)
Pa Generalni ima 2 orascica (IMG:style_emoticons/default/icon_redface.gif)

олако узимаш моје орашчиће у уста.

буди друг па се бар прави да ти представља проблем. icon_wink.gif

QUOTE(Аксе)
Марија такође има око 60, гарантујем. Генерални је то намерно смањио, као даме и ти фазони, смањујеш им године, килограме и увек увећаваш КИ. icon_smile.gif

официјелни 'мерачи' у професионалном женском спорту узимају у обзир ђентлменске постулате & женску сујету. складно овоме постоје и М'КИ и Ж'КИ.
0

#2914 User is offline   MissionVao Icon

• Lord of Metal

Posted 25 juli 2007 - 08:03

Bez zenske sujete imam 60, sa njom 56 icon_smile.gif

Ne brini, necu uzimati tvoje orascice u usta ako ne zelis icon_razz.gif

Gledala kad je dosla struja sinoc neki prastari film sa sir Lorensom Olivijeom i bio je mega kul! biggrin.gif

0

#2915 User is offline   Генеральный Icon

• Lord of Metal

Posted 25 juli 2007 - 08:38

QUOTE(Double Fire @ 25. 7. 2007, 21:03) <{POST_SNAPBACK}>
Ne brini, necu uzimati tvoje orascice u usta ako ne zelis icon_razz.gif

дамн. ораси се боре са мојим егом.
0

#2916 User is offline   Axeanosilas Icon

• Priest of Metal
  • Group: Moderatori

Posted 25 juli 2007 - 09:58

Луција и Чарли Браун се мувају.
QUOTE (blondie @ 27. 11. 2008, 12:25) <{POST_SNAPBACK}>
ja sam ovdje zbog Axeanosilasa :)

QUOTE (Nezni Dalibor)
Ja sam ovde zbog Axeanosilasa

#2917 User is offline   gavrosaurus Icon

• Lord of Metal

Posted 25 juli 2007 - 10:06

QUOTE(Dead Man Walking @ 25. 7. 2007, 15:16) <{POST_SNAPBACK}>
Ovako gledah sinoc po prvi put Scent Of A Women. Shtat ja znam, film nije losh... Samo me ovaj Charlie nervira jer je prevelika pi*ka... icon_smile.gif Izmedju ostalog mozhete videti kako slep chovek mozhe da vozi ferari bez jebemti... icon_smile.gif

Gledao Insomniu. Isto prosechan film...Robin Williams u ulozi negativca. Treba pogledati...

Први, за не-пропустити (ипак је за то добио Оскара) а у другом, било ми је невероватно колико је Вилијамс љигав и одвратан лик, она бапска, вештичја фаца ...
Ух, он није само негативац, он је ултра-љигав, лош и недопадљив лик;
оно се не глуми, имам осећај да је такав у природи.
Одвратан.
(Ух, маму му јебем гадну, како сам се сад изнервирао! Згазио бих га!)
крајње icon_mad.gif

0

#2918 User is offline   Vlaja Buraz Icon

• Lord of Metal

Posted 25 juli 2007 - 10:24

По томе што ти кажеш дјелује као да је Робин Вилијемс једино логично рјешење за улогу Горана Бреговића у филму о Горану Бреговићу.

А директор је критичан.
0

#2919 User is offline   Генеральный Icon

• Lord of Metal

Posted 25 juli 2007 - 11:00

QUOTE(Axeanosilas @ 25. 7. 2007, 22:58) <{POST_SNAPBACK}>
Луција и Чарли Браун се мувају.

поштено. али само снупи може да употпуни енимл трисам идилу. чека се снупи.
0

#2920 User is offline   ZmYchE Icon

• Lord of Metal

Posted 25 juli 2007 - 11:10

NARODU - trk u bioskope il gde god, kako god da gledate SIMPSONOVE biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
0

• (334 Pages)
  • +
  • « First
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic