Lucija?
Ja sam kategorija oko 60kg barem

pobeda je stoga diskutabilna. Al ni ja nemam iskustvo u tuci.
Марија такође има око 60, гарантујем. Генерални је то намерно смањио, као даме и ти фазони, смањујеш им године, килограме и увек увећаваш КИ.
Nego gledala sam po drugi put taj Shinobi i kul je ali nesto u meni vristi za skupom produkcijom

Recimo Heroj i Pritajeni tigar su mi se kao bas svideli (Heroj pogotovo) pa se pitam - da li vredi gledati Kucu letecih bodeza? cujem da je sranje. Jos jedan naslov mi pada na pamet zbog doticnog glumca, Romeo mora da umre - gledao neko?
Све после Притајеног тигра је досадна копија, спој високе продукције и треш елемената карактеристичних за азијску кинематографију (људи лете, баја одапне 6 стрела и убије шест људи, баци неки нож који прекоље 10 људи и врати се, пада милион стрела и ниједна не погађа глчавног јунака). Мени су сви ти новији јапански, кинески и хонгконшки филмови досадни. Ако хоћеш квалитетне (другачије, у сваком случају) косооке, узми нешто од Корејанаца (Ким Ки-Дук и Чан-Вук Парк).
Kupila neki Kurosavin film da testiram dvd plejer (nisam mogla da sacekam da donesem od kuce) i znam da ce me Smorock lincovati ali oni samo sede na travi i pricaju, iskljucila sam se ko usred spanske serije

Nemam vise postovanja prema sebi...
Ух, бре, сад си најебала од Ане. Добро је да Yume (макар судећи по опису) није у питању, иначе би добила бан.
Мој омиљени је Рашомон (по свему судећи баш тај о коме причаш, сотоно).
Jebiga gledala sam to u bioskopu kad su isle ponocne projekcije i nije mi bilo gadno, mozda jer sam riba i ne poistovecujem se s njim i jesam se osecala super posle filma (sto je malo paradoxalno s obzirom na to s kim sam gledala film) ali mi je nevidjeno glup. Suvise je to sugar-coated i bajkovito.
Теби је било ОК, наравно, мени је било шокантно. И даље ми је у глави слика како онај свршава себи у уста, јеб'о му пас матер ону педерску...
Што се "таквих" филмова тиче, већ рекох своје мишљење, исти фазон као са азијском високом продукцијом, видели да се нешто допало људима и онда навалили да штанцију...