Nisam monsterse. Skino sam neki nabudžen HD koji mi zatrzava na kompu pa nisam mogao. Treb' ove nedelje da uzmem novu mašinu pa ću onda
Filmovi,preporuke
Posted 16 decembar 2008 - 02:46
Nisam monsterse. Skino sam neki nabudžen HD koji mi zatrzava na kompu pa nisam mogao. Treb' ove nedelje da uzmem novu mašinu pa ću onda
Posted 16 decembar 2008 - 11:58
damn!!!
da znash da ti zavidim...
i ja bih voleo da ga nisam gledao pa da sad mogu opet prvi put da ga gledam...
josh samo da ti niko nije izbrbljao glavnu caku u filmu...
Posted 17 decembar 2008 - 11:33
@ranis: nije, na svu srecu.
reche mi drug da fight club ima najjachi twist koji je do sada video u bilo kom filmu. bash me zanima je li bolji od glavne cake u prvom saw filmu.
Posted 17 decembar 2008 - 12:46
Posted 18 decembar 2008 - 02:20
Untamed Heart
Malo dobre melodrame sa uvek preslatkim Kristijanom Slejterom...
Posted 18 decembar 2008 - 03:17
Odlican western u reziji Klint Istvuda
http://www.imdb.com/title/tt0068699/
Posted 18 decembar 2008 - 04:47
Savršen za bioskop IMHO. Ako ste ga propustili an velikom platnu, well, your loss.
Podrška. Ko god zna šta su combo poeni u Carmageddonu a nije gledao DR2000 treba ga hitno poslati na reedukovanje ovim multimedijalnim zgoditkom.
Najveće sranje koje sam pogledao u zadnjih 2 meseca. Inače, ne sećam se koje veće sranje sam video ove godine, ali to je d omoje riblje memorije.
This post has been edited by Vitamin K Experience: 18 decembar 2008 - 04:48
Posted 18 decembar 2008 - 05:16
Verujem. Zvucni efekti su po mom misljenju jedina stvar koja valja u filmu.
Ne mislim da je film los, daleko od toga, vec fali pozadinska prica, to je sve.
Primetio sam da glavni glumac u tom filmu (ne znam kako se tacno zove)
vecinom i snima sranja. Pogledao sam "Pineapple Express" - shiftdelete.
Verovatno ce tako biti i sa ovim filmom.
Posted 19 decembar 2008 - 03:09
Charle and the chocolate factory...

Znam, znam, ja vazda kasnim sa gledanjem blokbastera...
Ali Dzoni Dep je... neverovatan. Zaista. Osim sto je neodoljiv
Mada me malo smara Tim Barton. Volim njegovu kreativnost ali je poceo da se opasno reciklira. Pocetak Edward Scissorhands i Cokoladne febrike.. Well... Iako su obe sekvence zaista zabavne, previse su slicne... I naravno da je Dzoni genijalan u oba filma, ali... Shvatam da tim koji dobija se ne menja.
Naravno, gledacu svaki film koji izbaci, pre ili kasnije. Sto ne znaci da necu zamerati na ovakvim stvarima koej vec pocinju da dosadjuju "i bogu i narodu"... Znam znam sad ce se naci neko pametan da primeti da je Mifune glumio u gotovo svim Kurosavinim filmovima. Ali jedan je Kurosava
This post has been edited by Smorock: 19 decembar 2008 - 03:11
Posted 19 decembar 2008 - 04:47
A to oko Burtona, Helene i Depp-a... i meni vise izlazi na nos ali kad je vec to tried and tested formula... nemam nista protiv sve dok uvodi i nove zanimljive glumce (tipa Sashu Barona
Preporuka: Chaplin (1992).
Ubila bih da mi neko iskopa RS linkove za Barber of Siberia (Sybirski Tsyrilnik valjda u originalu) ali TV verziju od 275 min
This post has been edited by Double Fire: 19 decembar 2008 - 04:48
When my past is history my tomorrow is a mystery
Posted 19 decembar 2008 - 09:54
Låt den rätte komma in, takodje, odlican, mozda i film godine, hladan i odmeren.
jos da odgledam the chaser, there will be blood, mozda jos par komada, i da wrapujem i ovu filmsku godinu.
random. .... -Heraclitus
http://www.last.fm/user/ilija666

Sign In
Register
Help

MultiQuote