Filmovi,preporuke
Posted 21 septembar 2004 - 01:39
a velika je glupost reci da los ctrtani film ne postoji,jer je puno rada ulozeno u njih...
kao kad bi svaki americki film sa specijalnim efektima bio dobar,jer je puno truda ulozeno
http://www.kupujempr...85969-oglas.htm
Posted 21 septembar 2004 - 01:45
| QUOTE (Dodjavola! @ 19. 9. 2004, 11:50) |
| meni isto!Vin Dizel je da citiram ortaka "neizmerno zao" sto daje smek filmu...ja sam odusevljena dobre fore takodje ne,a?uporedi ga sa nekim filmom cisto da znam |
Shto ne rece odma da je dizel pa pogledao bih ga
cup pun blaga, tri zelje, i sve do vraga!
Da imam barem harem.. al' nemam. U kurac krasan!
Ust'o sam na levu nogu, i sapleo se o sarkazam.
Posted 21 septembar 2004 - 03:21
| QUOTE (diamond73 @ 21. 9. 2004, 13:39) |
| obavezno gledajte "being john malkovic".... a velika je glupost reci da los ctrtani film ne postoji,jer je puno rada ulozeno u njih... kao kad bi svaki americki film sa specijalnim efektima bio dobar,jer je puno truda ulozeno |
Malo je americkih filmova u koje je ulozeno puno truda.Tamo se jedino ulaze puno pare.Mada stvarno ima dobrih US filmova
Posted 25 septembar 2004 - 01:26
| QUOTE (Dodjavola! @ 19. 9. 2004, 11:50) |
| meni isto!Vin Dizel je da citiram ortaka "neizmerno zao" sto daje smek filmu...ja sam odusevljena dobre fore takodje ne,a?uporedi ga sa nekim filmom cisto da znam |
Uporedicu ti ga sa Starship Troopers 1 koji je svojski odradjen ..
pedanterija ..paznja na detalje..skroz melanholichna pricha ...hladnokrvni trip pri ubijanju koji je iako je to radjeno po osrednjem sf romanu neverovatno realno ozivljen..
2 ka je sramota kakve nema ...opet su stavili neafirmisane glumce (i u kecu su manje vishe svi bili nepoznati) ali to manje vishe ..nego sto za razliku od keca nema naboja, pricha je bljutava...ili je bar takvom pokazana..
vidi se da je neko hteo da zgrne lovu ili slavu ne ulazuci ni dovoljnu kintu ni predanost kakvu je Verhoven ulozio u prethodni film..
nadam se da ce snimiti jos takvih filmova
i boljih ..
od ROBOCOP-a do STARSHIP TROOPERS-a pa sve preko Flesh and Blood
iako je malo ludachki nastrojen lik ..filmovi su mu perfekcija ..
Posted 26 septembar 2004 - 05:02

Strange men rent strange flowers
*Fuck Me And Marry Me Young*
Posted 27 septembar 2004 - 10:36
Kompjuterski efekti se u danasnje vreme rade ocas posla. Npr. u Danu posle sutra lakse im je bilo da kompjuterski odrade vuka nego da snimaju sa pravim. Toliko o trudu.
- Pa mozes da se slikas.
Posted 28 septembar 2004 - 11:21
| QUOTE (Orbituated @ 25. 9. 2004, 13:26) |
| 2 ka je sramota kakve nema ...opet su stavili neafirmisane glumce (i u kecu su manje vishe svi bili nepoznati) ali to manje vishe ..nego sto za razliku od keca nema naboja, pricha je bljutava...ili je bar takvom pokazana.. vidi se da je neko hteo da zgrne lovu ili slavu ne ulazuci ni dovoljnu kintu ni predanost kakvu je Verhoven ulozio u prethodni film.. |
auuuuu.....zlo znaci....ma kad sam Helsinga uspela da odgledam moci cu i to...treba nekad muciti sebe gledajuci lose filmove....ili to samo ja radim.....
Posted 28 septembar 2004 - 11:56
BiH metal forum Satanorium
1st rule: I rule.
Dog maybe your not so stupid as I thought, but your still stupid dog.
There'll be days
When I'll stray
I may appear to be
Constantly out of reach
I give in to sin
Because I like to practise what I preach...
Najgori neprijatelj covjekov jeste upravo njegov nervni sistem. Svakog trenutka postoji opasnost da se unutrasnja napetost pretvori u neki vidljivi simptom.
It is clear that humans can be affected by subliminal stimuli without their conscious awareness. The understanding of the our brain is too limited to understand how or why this works. However, the advertisers don't care about the inner workings of the brain. They only care that the population can be influenced and they have the resources to do the influencing.
Posted 29 septembar 2004 - 04:58
| QUOTE (Dodjavola! @ 29. 9. 2004, 00:21) |
| auuuuu.....zlo znaci....ma kad sam Helsinga uspela da odgledam moci cu i to... |
Hocu i ja to da vidim.
I am both life and death, I am your final breath
Inside your mind, my poison you´ll find
As night is drawing near, your consciousness I´ll sear
I´ll break you down, I´ll break you down.
Posted 29 septembar 2004 - 01:26
| QUOTE |
| kakav je film liga izuzetnih gentlmena?? gledao neko |
Radjen po stripu ...
Nista posebno ..ja bih ga propustio da sam na tvom mestu ....
zanimljiv u domenu stripske kinematografije na skali od 1 do 10 ...recimo 3-4 max
Starship truperi 2 ka je stvarno bljuzga...bolje gledaj baywatch havai ....vishe ces da se udubish ..
Najbolji film ever ..
Pirenom Carmen
...ako volite zanimljive , uzbudljive , polu erotichne trilere ...
Limier
Kralj
Inache film je radjen za malo inteligentniju publiku ..ne za shire narodne mase...mada je dosta dobro proshao na blagajnama pre 30 god kad je snimljen otprilike..
Posted 29 septembar 2004 - 01:27
| QUOTE |
| kakav je film liga izuzetnih gentlmena?? gledao neko |
Radjen po stripu ...
Nista posebno ..ja bih ga propustio da sam na tvom mestu ....
zanimljiv u domenu stripske kinematografije na skali od 1 do 10 ...recimo 3-4 max
Starship truperi 2 ka je stvarno bljuzga...bolje gledaj baywatch havai ....vishe ces da se udubish ..
Najbolji film ever ..
Pirenom Carmen
...ako volite zanimljive , uzbudljive , polu erotichne trilere ...
Limier
Kralj
Inache film je radjen za malo inteligentniju publiku ..ne za shire narodne mase...mada je dosta dobro proshao na blagajnama pre 30 god kad je snimljen otprilike..
Posted 29 septembar 2004 - 01:31
radjeno po istoimenom stripu ..
muckurish razlih likova iz pedeset razlichitih romana....
dzekil and hajd...mina iz drakule(vampirica jel)..nevidljivi chovek..
blah..
samo zakorelim fanovima stripskog sveta preporuchujem film ..
na skali od 1 do 10 kod mene ima 3
Preporuchujem ova dva izuzetna filma:
-Strozek (to je za dodjavolu) obavezno da pogleda
-Pirenom Carmen (nije za dodjavolu) ..nemo da si gledala..chujesh
oba su masterpieces
Strozek ..inache film posle kojeg se obesio pevach Joy Division-a..mnogo dobar film .....mator al nezaboravan
Pirenom Carmen ...triler, erotika i ljubav ....zamotano u zvuke klasichne muzike..
neprevazidjeno remek delo ...Limijer
poz

Sign In
Register
Help

MultiQuote