Info: Metal Shopovi U Evropi A pogotovo u Madjariji + info
Posted 01 juni 2005 - 10:17
Join the line, sign your name
And they all said that our country's going bust
But no-one's fooling us again
England belong's to me
A nation's pride the dirty water on the rivers
No one can take away our memory
Oh Oh, England belongs to me
We'll show the world that the boys are back to stay
And you all know what we can do
Heads held high, fighting all the way
For the red, white, and blue
England belong's to me
A nation's pride the dirty water on the rivers
No one can take away our memory
Oh Oh, England belongs to me
Posted 02 juni 2005 - 12:34
Posted 02 juni 2005 - 09:17
HAMMER WORLD - Nalazi se na budimskoj strani Budimpeste u ulicu Bartok Bela!!! Kako doci do prodavnice?!? Ako se nalazis na Deak ter-u (mesto gde se ukrstaju sva tri metroa), sedni u tramvaj sa brojem 47 ili 49, sidji na Trg Moricz Zsigmond-a (ako dolazis sa Keleti zelznicke stanice sedni u autobus sa brojem 7 ili 7A), prosetaj nekih 600-700m navedenom ulicom od stanice na kojoj si sisla i eto tebe kod radnje!!! Da ti jos olaksam, radnja se nalazi ispred neke skole (rekao bih bogoslovije jer visi veliki krst na njenoj kupoli) koju ne mozes da promasis jer je OGROMNA!!!
NE ZNAM NAZIV RADNJE - Malo je zajebanije za ubosti ulaz, ali kada ga jednom ubodes, neces se pokajati!!! Radnja se nalazi na pocetku Jokai ulice kada u nju udjete sa Nyugati (zeleznicka stanica) strane!!! Sta da ti kazem?!? Kada zadjes u sam pocetak taj ulice, otvori cetvoro ociju i pronadji ulaz, nije upadljiv i tome slicno!!! Koliko ta radnja ume da bude jeftina, reci cu samo da sam tamo dva ROTTING CHRIST originala uzeo za po 3.5 evra!!!
Evo da ti dam jos jedan metal shop ali tu cene variraju:
CD PINCE - Nalazi se u Erzsebet korut-u (kada krenes od Nyugati stanice ka budmskoj strani Budimpeste))!!! Cene variraju od "prihvatljivih" do apsurdnih!!! Za FUNERAL MIST - Salvation treba izdvojiti fantasticnih 23 evra!!! DO JAJA!!! Ali, kao sto rekoh nije sve tako skupo, cene variraju od 12 do 25 evra!!!
To su ti moje preporuke, a ti ces se, nadam se snaci!!! Ah da, i da dodam sajt koji si trazila: www.metalshops.netfirms.com
This post has been edited by Baja Car: 02 juni 2005 - 09:18
Posted 02 novembar 2005 - 11:33
Nova glasi: http://www.metalshops.net/
Posted 02 novembar 2005 - 12:07
www.metalshops.com
www.metalmap.com
Inache ja cju danas posetiti Rock Paradise ( www.rockparadise.cz) i Hells Bells ( www.hellsbells.cz) pa cju vam recji kako stoje sa cenama i izborom...ovo su dva najvecja shopa u Pragu,ali gledajucji sajtove nisam bash neshto bio odushevljen...
Inache,pokushaj da potrazish ono shto te zanima i po obichnim cd shopovima jer se mogu nacji neke zaista jeftine stvari...ja juche u nekom trznom centru naleteo na recimo Maiden - Fear of the dark za nekih 340 Ck = 11 evra,novi Nightwish 479 Ck = 16 eura,Therion - Lemuria/Sirius B ltd.digipack 2 cd 800 Ck = 27 eura
Shto se tiche cena majica one su od 299 Ck = 10 eura pa do 1200 Ck = 40 eura za total print all over varijante...inache chak i ove od 299 Ck su bar duplo kvalitetnije od ovih koje se mogu kupiti u Srbiji!
11.04.2009- HAMMERFALL
+
TBA !
Posted 03 novembar 2005 - 09:15
Posted 03 novembar 2005 - 12:54
Allen Ladne - The Battle digipack 600 Kc
Sentenced - Funeral t-shirt with long sleeves 640 Kc
Iron Maiden - Killers all over B/W t-shirt 900 Kc
To je ono shto sam uzeo,a sutra cju maznuti katalog pa videti sve cene...inache oni su distributeri Nuclear Blasta za Chesku,ali su nekako jeftiniji od njih!Znachi cela ponuda NB-a se nalazi kod njih!
11.04.2009- HAMMERFALL
+
TBA !
Posted 03 novembar 2005 - 07:35
| QUOTE (Elldamar @ 3. 11. 2005, 17:11) |
| Inache nashao sam adresu onog shopa www.drakkaria.com |
Jao, videla sam adresu chim si mi poslao.. Kmee, kakvih stvari sve ima tamo! /me wanna
Posted 24 januar 2006 - 09:07
Posted 16 april 2006 - 10:12
Posted 02 juni 2006 - 06:17
Potonji FM

Sign In
Register
Help
Add Reply

MultiQuote