Jump to content

Counterignition


krchulj

Recommended Posts

Cepes je gey!

Shto znachi da je ispunio prvi uslov da ga primimo u bend, jer shto su chlanovi intimniji, bend je bolji :).

Ali trenutno je upraznjeno samo mesto roudija, a ako se pokaze, moze da postane i tonac, vremenom...

Nego, Cepes, zasto pricas o sebi u trecem licu?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pise se GAY a ne GEY, medjedu nepismeni. Valjda bi o sebi trebao nesto i da znas...

 

Mesto roudija je upraznjeno zato sto ga oni siluju.

A basista mora da bude vrhunski smeker, ali to oni ne kapiraju i zato nikada nece postati bend za respekt.

A i kako bi kad se zovu - Obrnuto Paljenje :confused:

Sta to koji moj znaci? A i onaj prosli je imao super ime... Povratni Udar? Sve neki kontrasti...

Kad iskombinujes ova dva benda, dobijes Back Ignition i Counter Strike. Sta reci...

Edited by Wleikko

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa da, vidiš ko zna o sebi...

Ovog Cepeš niko nije skoro koristio za otvaranje zaključanih vrata, pa je nervozan :razz:.

Šta se ljutiš odma'? pa mi te volimo, bez obzira na sve :). P šta ako si gej, ribe se lože na to :).

I nije Obrnuto paljenje, nego kontra paljenje... nisi imao apena, pa ne znaš :)...

Nego, ćeš ti da budeš roudi, ili da tražimo nekog drugog lepotana?

 

@soki

hvala na podršci :pivopije:

nego, jel vi iz šestikeca živite u Jerkovićima? Cela zgrada mi ispisana sa 601 :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sta se bre ovaj Cepes Drakulovic opet toliko osilio. Moram da kazem Ljubi da ga opet upotrebi za razvaljivanje zakljucanih vrata WC-jeva po kafanama.

Slazem se da Cepes treba da bude deo ekipe Kontrapaljenja, mesto basiste je zauzeto ali bi mogao zato da pere kurtone, pa vremenom i da dogura do roudija. :pivopije:

E sad ozbiljno, i ti Cepesu i svi ostali Kovinci mogli biste malo da podrzite starije kolege ionako je spala knjiga ne na tri nego na jedno slovo.

Sto se samog benda tice i najnovijih vesti mogu da kazem da Mladja polako pocinje da od svog podruma pravi studio (opet) za licne potrebe CounterIgnition-a pa se ove zime moze ocekivati jos zanimljivih snimaka. :opusteno: Toliko.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ček, ček... Zašto ja ne znam za to?!

ej, čim dam matematiku, osnove matematičke fizike i optiku, dolazim da snimamo nešto... Nije bitno šta... neki novi sajd prodžekt

Ti to lepo napravi, a ja ću da dodjem da ti kažem šta ne valja :)

 

edit:

I zovi Natašu!!!!

sare

Edited by krchulj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ti kao da sediš na očima!

Pa sam rekao samo za potrebe benda, nikakve varošarije ne dolaze u obzir! :mhihi:

A da umalo da zaboravim tebi je dozvoljen ulaz u studio samo ukoliko daš uslov, odnosno samo uz overenu fotokopiju indeksa i ŠV-20 obrasca. :mrgreen:

 

PS: sastavljam još jedan slave 2x200W RMS, eto da ne kažeš da samo služim vojsku i ništa ne radim.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samo ti pravi... Još kad bi umeo da napraviš zvučnik, da ne moramo ni to da kupujemo :)... I nemoj da odugovlačiš, treba da napraviš i one preampe za gitare, i bas :)

 

A da umalo da zaboravim tebi je dozvoljen ulaz u studio samo ukoliko daš uslov, odnosno samo uz overenu fotokopiju indeksa i ŠV-20 obrasca.

 

jel to Ivan smislio :)?

Ej, pitaj ga da nema možda Hektovu optiku, kad smo već kod toga...

i dal mogu da radim u nekoj osnovnoj školi u nekom selu, ako upišem treću godinu, pa je zamrznem.

Imam jednu do jaja ideju kako da položim matematiku, al moraš i ti da ideš sa mnom na ispit :), to ću da ti objasnim van javnosti...

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moram da kazem Ljubi da ga opet upotrebi za razvaljivanje zakljucanih vrata WC-jeva po kafanama.

 

Znaci poceli smo sa iznosenjem privatnih stvari. Pa ako cemo tako Mladene, posedujem ja dosta dokumentacije iz tvog burnog nocnog zivota, kao i kopiju "Crne Liste" pomenute kafane gde je ovde neprisutni Gospodin Ljuba u noci izmedju 16. i 17. decembra 2006. godine razvalio vrata srednjeg WC-a po drugi put i posle nestao u nepoznatom pravcu.

 

A Medo, gde crpis inspiraciju za nazive bendova? Ako ces da nastavis tim trendom, mozes slobodno sledeci da nazoves "Carolije Iz Velike Plave Kuce" ili "Meda U Velikom 'Trash' Bandu (i drugari)".

Ovaj CounterStrike nece bas nesto da ti prodje...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cepesh, sam ja tebi duzan neke pare? Shta si se navrzo na mene? Jel imash neshto da mi kazesh?

Jel imash neko bolje ime, ili si mozda napravio bolji bend? Da je StrikeBack loshe ime, ne bi bilo josh 4 benda s tim imenom, i bar dva filma... Za CounterIgnition cje Mladja da ti objasni...

koliko si ti bendova imao u zivotu? I shta si uradio s njima? I kako su se oni zvali?

Kad budesh uradio neshto u zivotu, dodji pa mi kenjaj, ovako... idi sviraj tribjut MTV bendova :evotigana:

I zashto "ovaj CounterStrike" necje da MI prodje?

Share this post


Link to post
Share on other sites

E stvarno bre Cepidlaka koji ti je bre moj? Šta si se navrzo na nas, jedini nešto radimo u Kovinu i baš tebi smetamo toliko. Ajde bre nađi tamo neko dete da krešeš da se malo smiriš. :da:

Što se tiče crne liste i noćnog života drži se dobro u subotu sve sam Ljubi rekao! :mhihi:

A što se tiče Medinih i mojih bendova i njihovih naziva tu stvarno možeš da lupetaš šta god hoćeš pošto si inače veliki poznavalac materije sa tolikim iskustvom i potpuno merodavan! :lol:

Stvarno bre odsvirao si jednu svirku u Velikom Bavaništu (selo nadomak Kovina koje broji oko 10.000 duša) ispred 15 ljudi i to u najfušerskijem Iron Maiden tribute bendu koji je svet ikada video i čuo, a uzgred budi rečeno čak ni takvom bendu niste uspeli da smislite ime! :icon_ne:

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prvo: Mladjo za svirke si neobavesten ko Kostunica u najboljim danima. Oterao si sam sebe u beskrajnost. Sto se tice mene kao gitariste, delimicno si u pravu. Bio je tu jos i KMF u Kovinu na kojem je nastupao taj isti Iron Maiden tribute, koji se inace zvao "Iron Meda", e sad sto su 'pametni celnici' upravnog odbora organizacije Kovinskog Metal Festa dali na stampanje plakata sa imenom "Metal Meda", oko toga ce se odrzati posebna skupstina na kojoj ce se izmedju ostalog raspravljati i o tome. To je inace bila raspad svirka, tako da ajde da to i ne racunamo. Bio je tu i Carrot Punk koji je, ajde opet da ne racunamo KMF, nastupao i na nezvanicnom "Drz' Da Nabijem", odrzanom 5.3. 2000 i seste godine u Kafani Lovackog Drustva Kovin, inace u tvojoj, tj. vasoj organizaciji, pa ako oces i da to ne racunam, ja se slazem.

E sad, o meni kao klavijaturisti Djurinog pokusaja autorskog benda, i Children Of Bodom tributa, nista ne znas. Nastupali smo dosta za 202-jkom, ne racunam to kao neki kvalitet, vec kvantitet, tako da sam sa te strane bar dovoljno kompetentan da mogu da pricam o tim stvarima. A i na kraju, smorilo me to sviranje metala, otiso ja u dzezere... Pitaj Misu Krstica. Ili Dedu :D

 

Drugo: Nazivi su vam originalni ko domaci paradajz. A ja sam bolje smislio: "Carolije Iz Velike Plave Kuce" ili "Meda U Velikom Trash Bendu" Pomenuo sam to vec.

 

Trece: Ma volim vas ja inace, ako ste se zbog toga najvise potresli. Medu posebnu. Ima najbolje sise u Kovinu. Evo i da javnom priznam, da ne bude da vas samo pljujem pred sirokim auditorijumom, kako mi se Mladja veceras pozalio :)

I dobro je sto radite. Narocito sto nastavljate rad StrikeBacka i Ambusha, bilo bi steta da to propadne.

I ko je reko da sam ja kritikovao vase pesme ili rad. Bunim se sto niste hteli da me uzmete za basistu, pa vas zajebavam. A i da vam ucinim uslugu, da bude neko lep u vasem bendu. Da kazu zene, vidi sto im lep basista, mora da dobro sviraju i imaju dobre pesme. A ne ovako, vide vas, pa nece ni da slusaju... Aj da si odma reko da ne moze, nego kao sviras, pa posle kita u ledja. To ti je nesto ko Mustaine i Metallica, moze Metallica da napravi najbolje pesme na svetu, ali Dave ce uvek da kenja... Sad cu da okupljam ekipu da vam lupam kontru. B)

Edited by Wleikko

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ej Cepeš pa ti si stvarno pušio neke smešne cigare! U principu sve što si napisao je No Comment! Ali ipak moram nešto i ja da odgovorim na te tvoje varošarije.

 

Na ono prvo: Skoro pa stvarno bez komentara pošto si otprilike potvrdio ono što sam ja napisao, samo par reči.

O kovinskim festivalima ne želim mnogo da pričam to je posebna tema, a i u pravu si što ne treba da ih računaš jer je tako bolje svaki nastup vam je debakl do debakla.

-KMF 2006. sam si rekao kakva je svirka bila, i to da niste imali pojma ni kako se zovete.

-Bavanište 8.2006. tu ste ga odrali onako pijani i zapanjili raju, niste ni tu bili sigurni kako se zovete.

-Na svirci u Lovaču, koja je zapravo bila 4.3.2006. a ne 5.3.2000. (2000. ti nisi znao ni dupe da obrišeš) si se posebno pokazao i to opet u tribute bandu CarrotPunk (neka nirvana i te masti).

I ta svirka nije bila nikakav nezvanični DDN nego najobičnija žurka u kafani, ne znam odakle ti to uopšte. To jesmo organizovali mi kao i većinu dešavanja u Kovinu tih godina.

-DDN2 2005. Tu si svirao sa Djubrištem opet sam ja to organizovao.

-KMF 2005.

Te svirke sa 202-kom nisu toliko loša stvar ali ne radi se uopšte o tome koliko si puta svirao nego šta si tamo svirao, tamo se uglavnom furaju tribute bendovi jer misle da tako privlače više mase, možda je i stvarno tako, ne zanima me.

Kao što vidiš obavešten sam vrlo dobro ali to ništa ne menja. To što sam ja rekao da si odsvirao jednu svirku ne znači bukvalno to nego da jednostavno sa tolikim stažom (pogotovo u autorskim vodama) ne trebaš da se baviš kritikom nego da probaš nešto da napraviš prvo pa bi kroz jedno 10 godina mogao da kritikuješ tamo neke tadašnje klince, možda, ipak ili se baviš muzikom ili kritikom ne može i jedno i drugo.

Niko tebi ne kaže da ti ne umeš da sviraš gitaru ili klavijature, ali da nam soliš pamet po pitanju thrash metala ne možeš ni za 4 naredna života. I sam kažeš da te sviranje metala smara i to dovoljno govori o svemu, vidiš na primer mene sviranje ne može nikad da smori sve jedno da li je metal ili jazz.

 

Na ono drugo: oko čega si nas inače i isprovocirao - oko naziva bendova, videti priloženu tablicu.

 

Naši:

Don't Ask (autorski)

Ambush (autorski)

StrikeBack (autorski)

CounterIgnition (autorski)

Lepi Đape I Još Trojica (tribute/parodija)

 

Cepešovi:

Iron Meda (Metal Meda) (tribute)

Carrot Punk (tribute)

HateSpit - Hadespit (tribute/autorski)

 

Najlakše je smisliti drugo ime i promeniti ga teško je napraviti bend, ne znam zašto ti to toliko smeta odjednom, razumem da nisi nikad imao APN-a ali nisu ni drugi pa se ne bune. Ako budemo smislili nešto što nam se više sviđa promenićemo, to nas uopšte ne dotiče toliko.

 

Na ono treće: Ispašće da su ljudi u pravu kad kažu da si Gay, sad ti se i Medine sise sviđaju i još kažeš da su najbolje, znaš li ti čoveče kakvih devojaka i sisa ima u Kovinu?! Gde ti gledaš čoveče!

 

Ne moraš ti da mi kažeš da je dobro što smo nastavili da radimo to znamo i sami samo nemoj da nas nerviraš sa takvim glupim izjavama.

I nije mi niko rekao da si kritikovao naše pesme nego si mi lično ti kenjao kako je to sve uglavnom sranje.

Zvali smo te sto puta da dođeš da sviraš bas nisi hteo i mi našli drugog, nema ljutnje.

A to što bi kao bio jedini lep da si svirao sa nama ne bi trebalo mnogo da te brine, nismo mi toliko ni ružni smao smo malo veliki i volimo da galamimo, a i bre nije ti to GrandShow da svi gledaju kako izgledaš to je ipak Thrash. Znaš ono ne jebe lep nego...

 

I na kraju volimo i mi tebe nemoj ti sad da misliš tu nešto, samo moramo s vremena na vreme malo da ti objasnimo neke stvari, znaš kao kad neko dobro dete onako malo zastrani i počne da bude bezobrazno pa ga malo onda sasečeš da opet bude kako treba. To ti je to.

Edited by mladen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma gej je, tu nema shta...

Plus je mali, i ne voli da galami... a i ne ume da se zajebava, ja mu kazem da je gej, a on napishe sastavao tome kako nam je bend sranje i kako smo mi budale :)

 

E sad, o meni kao klavijaturisti Djurinog pokusaja autorskog benda, i Children Of Bodom tributa, nista ne znas. Nastupali smo dosta za 202-jkom, ne racunam to kao neki kvalitet, vec kvantitet, tako da sam sa te strane bar dovoljno kompetentan da mogu da pricam o tim stvarima. A i na kraju, smorilo me to sviranje metala, otiso ja u dzezere... Pitaj Misu Krstica.

 

Ti se time josh hvalish :)? To ti je najvecje dostignucje u zivotu :)? Shto si svirao klavijature u bendu koji ti se nije ni svidjao... Par dvestadvojkinih svirki ti je kvantitet?! I`za shta te to chini kompetentnim?

I shta ti je rekao Misha Krsticj :)

 

Na ono treće: Ispašće da su ljudi u pravu kad kažu da si Gay, sad ti se i Medine sise sviđaju i još kažeš da su najbolje, znaš li ti čoveče kakvih devojaka i sisa ima u Kovinu?! Gde ti gledaš čoveče!

 

Kazem ja :)

 

vidi sto im lep basista, mora da dobro sviraju i imaju dobre pesme. A ne ovako, vide vas, pa nece ni da slusaju...

 

to ovi shto slushaju Manowar i nose kozne tange :)

 

Aj da si odma reko da ne moze, nego kao sviras, pa posle kita u ledja

Choveche, ti nisi nikad svirao s nama, nisi bio ni na jednoj probi... To shto smo ti pijani u gradu pitali da svirash s nama... pa da je naisho ludi dane, i njega bi pitali :)...

 

A i na kraju, smorilo me to sviranje metala, otiso ja u dzezere...

 

I to bi nam rekao posle dve probe...

 

I na kraju volimo i mi tebe nemoj ti sad da misliš tu nešto, samo moramo s vremena na vreme malo da ti objasnimo neke stvari, znaš kao kad neko dobro dete onako malo zastrani i počne da bude bezobrazno pa ga malo onda sasečeš da opet bude kako treba. To ti je to.

 

:):):):)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aloo Mladenee, citas li ti sebe sta kucas!

 

Sta ti ovo znaci?

 

I nije mi niko rekao da si kritikovao naše pesme nego si mi lično ti kenjao kako je to sve uglavnom sranje.

Zvali smo te sto puta da dođeš da sviraš bas nisi hteo i mi našli drugog, nema ljutnje.

 

Ovo su totalne izmisljotine. Kad sam ti ja licno kenjao da je sranje? Pa nemoj da lazes jbt!

Kad ste me sto puta zvali da sviram? Covece, sta si ti duvao sinoc? Pricas u bunilu. Otrezni se, pa sedi za komp.

Ako mi se nesto svidja od domaceg autorskog metala, to je kovinski trash - StrikeBack/Ambush. Balkanization je do jaja. Zasto bi vam inace toliko srao da sviramm, ako mi se ne svidja?

I Mladjo, od "Cepesovih" bendova zaboravio si Obsidian i Esgaroth. O tome i pricam da si neobavestem, zato nemoj da se mnogo unosis u to. Posedujem i audio/video dokumentaciju ako bude potrebno.

Sve jedno Medo da li se ja time i hvalim ili ne, ili koje je moje najvece dostugnuce u metalu, ali imao sam ponudu da ostanem u Esgarothu, kao i drugim bendovima cije sam ponude dobijao nakon svirki, jednostavno nisam hteo. Slazem se da ti imas vece iskustvo sto se toga tice, cenim tvoj autorski rad, ali mene vise taj Melodic/Death/Black sa sviranjem 200 na sat, pa ko pre ce da iskida zice ili izlomi dirke vise nije zanimao... I mislio sam na to, da me je smorilo sviranje metala na klavijaturama, a ne generalno.

S druge strane, basista u trashu bi mi bas bilo do jaja, a znao sam da od toga nema nista. Skupile se pijandure u gradu, pa kao prave trash band i jos ja da im sviram bas! Ali opet, imam pravo da vas podjebavam, sto se toga tice :D

 

-KMF 2006. sam si rekao kakva je svirka bila, i to da niste imali pojma ni kako se zovete.

-Bavanište 8.2006. tu ste ga odrali onako pijani i zapanjili raju, niste ni tu bili sigurni kako se zovete.

-Na svirci u Lovaču, koja je zapravo bila 4.3.2006. a ne 5.3.2000. (2000. ti nisi znao ni dupe da obrišeš) si se posebno pokazao i to opet u tribute bandu CarrotPunk (neka nirvana i te masti).

I ta svirka nije bila nikakav nezvanični DDN nego najobičnija žurka u kafani, ne znam odakle ti to uopšte. To jesmo organizovali mi kao i većinu dešavanja u Kovinu tih godina.

-DDN2 2005. Tu si svirao sa Djubrištem opet sam ja to organizovao.

-KMF 2005.

 

- Zvali smo se Iron Meda. Sve jedno... I sto se hvatas za taj bend? Sta tek reci za lepog Djapeta I Jos Trojicu? Parodija bend? Time se branis... Onda je i Iron Meda isto to...

- Ja nemam tendenciju da izlazim na scenu pijan, niti sam to ikada uradio. S druge strane bubnjar i basista, neka se sami pronadju... Jesmo lose svirali priznajem, jos smo Baz i ja pevali...

- napisao sam 2000 i seste (to zajedno cini 2006) pijanduro. Ok omasio sam ga za dan. Znam da nije bio DDN, ali na zidu iznad bubnja ste okacili transparenat na kojem je pisalo DDN, tako da sam ga nazvao nezvanicni DDN. Izvini sto sam te uvredio. Eh da vam nije propao snimak, CarrotPunk je bio jos i najbolji na toj svirci...

-DDN2 - sam si rekao da smo zvucali najkvalitetnije na svirci.

-O KMFu 2005, sta reci...

Ne znas to tu jos o Metal Soundu u Domu Omladine, Kuglasu i SKCu sa Obsidianom i Esgarothom, ali kazem, da se ne vracamo na to...

 

To što sam ja rekao da si odsvirao jednu svirku ne znači bukvalno to nego da jednostavno sa tolikim stažom (pogotovo u autorskim vodama) ne trebaš da se baviš kritikom nego da probaš nešto da napraviš prvo pa bi kroz jedno 10 godina mogao da kritikuješ tamo neke tadašnje klince, možda, ipak ili se baviš muzikom ili kritikom ne može i jedno i drugo.

Niko tebi ne kaže da ti ne umeš da sviraš gitaru ili klavijature, ali da nam soliš pamet po pitanju thrash metala ne možeš ni za 4 naredna života.

 

Opet tripujes neke teorije zavere. Pa daj mi jedan dokaz kad sam se ja bavio kritikom muzike i sviranja vaseg benda? Jes da sam vas zajebavao za ime, ili izgled, ali ja ni u jednom trenutku nisam nista lose rekao o vasem sviranju. A to je opet samo zajebavanje, a ako ste toliko iskompleksirani da to shvatate licno, ja tu ne mogu nista...

 

a i u pravu si što ne treba da ih računaš jer je tako bolje svaki nastup vam je debakl do debakla.

 

A ovo je glavna razlika izmedju tebe i mene... O'ma udaras po rebrima. Kad sam ja to rekao za vas?

 

I zato nemoj toliko sve jebeno licno da shvatas. Iskreno se nadam da ste nepravili dogovor da vi sad mene podjebavate, jer bi to delimicno pokrilo ovo tvoje lupetanje bez osnova.

 

I stojim iza toga da Meda ima najbolje sise u Kovinu. ;)

Edited by Wleikko

Share this post


Link to post
Share on other sites

A ovo je glavna razlika izmedju tebe i mene... O'ma udaras po rebrima.

A to je opet samo zajebavanje, a ako ste toliko iskompleksirani da to shvatate licno, ja tu ne mogu nista...

 

ej, ti si shvatio lichno kad sam ti rekao da si gej :)

I onda si pocheo s udaranjem po rebrima...

i posle smo mi isklompleksirani :)

 

Eh da vam nije propao snimak, CarrotPunk je bio jos i najbolji na toj svirci...

Imamo mi snimaka Kerota, ne birini se :)

 

S druge strane, basista u trashu bi mi bas bilo do jaja, a znao sam da od toga nema nista. Skupile se pijandure u gradu, pa kao prave trash band i jos ja da im sviram bas! Ali opet, imam pravo da vas podjebavam, sto se toga tice

Josh uvek mozesh da budesh roudi, al prvo morash da peresh kurtone kao shto reche Mladja, da se iskupish :).

I morash da nauchish da se zajebavash... kako se mi prozivamo i napushavamo na probama, i inache, ti bi se nadrko za 5 minuta i otisho kucji... ko Deja Dobo, onomad kad je bio kod mene...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ne dirajte deju,evo mu g apojacalo kod mene.......

 

ovaj,kad je neko vec pominjao tu plavu kucu,kod mene se u folderu muzika nalazi folder strikebasc,a u njemu jos dva foldera: carolije iz velike plave kuce(2004) i modern slavery(2005). jel stvarno postoji to "izdanje" carolije iz velike plave kuce ili se neko sprdao pa napisao sta mu palo na pamet? ja znam da ima i pro past ili tako nesto,ali ovo mi muti mozak........

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesantno stvarno, mi ispadosmo iskompleksirani na kraju. Baš si nešto vickast danas.

Pa ti si počeo prvi da nas podjebavaš za ime benda, i da tvrdiš kako smo mi ružni i kako si ti lep i tako te mastiljarije, možda je tačno da ja udaram po rebrima jer to tako neko oseti zato što se ja služim argumentima, a ne vređam npr. fizički izgled, ali ajde to je već tvoj problem.

 

QUOTE:

Ovo su totalne izmisljotine. Kad sam ti ja licno kenjao da je sranje? Pa nemoj da lazes jbt!

Kad ste me sto puta zvali da sviram? Covece, sta si ti duvao sinoc? Pricas u bunilu. Otrezni se, pa sedi za komp.

 

Ajde da ti ja sad malo osvežim pamćenje pošto se očigledno ti nisi otreznio dovoljno od sinoć. (Uzgred budi rečeno Cepeš je sinoć sišao u Diskoteku Pink i penjao se u kavez da igra umesto to da rade neke dobre ribe sa velikim sisama - i posle reci da nisi gej)

Čim smo snimili demo prošle zime i gostovali na Demo ekspresu 202 ti si me saleteo u Krugu i prvo si me iznapušavao kako su mi solaže blagi užas i kako su ružne i kako ti inače pesme ne deluju nikako.

 

Ovog proleća sam te par puta sreo na ulici i pričali smo o sviranju basa, rekao sam ti najmanje 3 puta da dođeš kod nas na probu jer smo počeli da vežbamo, nisi ni jednom bio, rekao si da si imao obaveze i to je u redu mi smo krenuli dalje.

 

Znam da su ti se ranije sviđali Kovniski thrash bendovi pa mi zato i nisi jasan zbog svega ovoga.

 

QUOTE:

I Mladjo, od "Cepesovih" bendova zaboravio si Obsidian i Esgaroth. O tome i pricam da si

neobavestem, zato nemoj da se mnogo unosis u to...

Ama bre Srbine pa nisi ti osnovao te bendove i nisi im ti smišljao pesme i nazive ili se bar nadam da nisi. Ako bi sad i mi navodili gde smo sve mogli da sviramo to su onda igre bez granica. Svi ovi bendovi koje sam naveo (izuzev Đapeta) su autorski bendovi koje smo mi stvarali i predvodili. Nije nas niko zvao da sviramo u njima to je naš rad koji je ostao iza nas, postoji studijski materijal kao dokaz (i to vrlo dobro znaš), a ne tamo neki live snimak sa nekog radija, to ima svaki bend. O tom stažu i iskustvu ti ja govorim. I samo da dodam Obsidian bend već postoji u inostranstvu u Holandiji tako da nije nešto mnogo originalno, ali to nema veze sa tobom.

 

QUOTE:

- Zvali smo se Iron Meda. Sve jedno...

Hvatam se za taj bend zato što si ga ti napravio sa ostalim bećarima i niste mogli da smislite nište pametno za Iron Maiden tribute, šta bi tek radio da treba da smisliš naziv za autorski bend.

Lepi đape je napravljen kao namenski bend da se popuni vreme prvog DDN 2004. godine a to što se to posle nekom svidelo pa nas zvali opet da sviramo to je njihov problem, i svaka svirka nadalje je održavana bez ijedne probe i opet smo tako bolje svirali i zvučali nego ekstra uvežbani Metal/Iron Meda. A u Bavaništu ste svi bili pijani bez daljnjeg komentara ako hoćeš samo mogu da kažem da su ostali bili pijaniji od tebe to je sve.

 

Dve hiljade i šesta godina se piše brojevima 2006. to je bio samo mali kurs pismenosti, nemoj da se ljutiš i da vređaš odma. "A CarrotPunk je bio najbolji..." au sad si nas stvarno pokopao, stvarno ne znam šta tu može i ima da bude najbolje, au bre Cepeš stvarno si ga preterao. Na DD2 je Hatespit zvučao korektno i za to ti nisam ništa ni prigovorio, samo kažem da ne biste ni svirali da mlađa nije zalegao i napravio tu svirku.

 

I sad odjednom Iron Meda je strava naziv a CounterIgnition je sranje.

Meda i Mlađa su ružne, matore, neobaveštene pijandure koje ne znaju šta pričaju a Cepeš je samo fini, lepi, mladi, pametni dečkić kome više nije do sviranja metala jer je shvatio da je to smarajuća muzika.

 

QUOTE:

Opet tripujes neke teorije zavere...

 

Kritikovao si i nemoj sad da vrdaš, za tu kritiku ti ja tad nisam ništa rekao ali si mi sad za ovo pametovanje oko imena benda stvarno stao na kurčev živac i stvarno si preterao.

 

Glavnih razlika između mene i tebe ima mnogo jedna od njih je da su moje izjave vrlo sa osnovama i to i sam znaš. Što bi ti rekao postoje snimci. To što si se ti osetio prozvanim kad sam ja rekao debakl, debakl je i bio i tu nema šta ti da se brecaš, svaka svirka Iron Mede je bila loša zato što je bend bio takav.

 

I na kraju ne znam šta ti znači to da ne shvatamo lično, normalno je da ćemo da se pobunimo na našem Topicu ako neke sere i piša po nama, ne znam šta je tu nenormalno, idi tamo na neki drugi deo foruma pa vređaj i piši šta hoćeš ovde ne može jer ti mi ne damo.

Ovaj topic služi da obavestimo ljude o tome šta CI radi trenutno i da se malo diskutuje o tome i zato bih te najlepše zamolio da prestaneš sa ovim bespredmetnim prepucavanjima.

 

A to što bi ti voleo da Meda tebe kontraopali to tek ne verujem da će tebi da prođe jer Meda stvarno ne voli male, lepe, nevaljale dečake.

 

QUOTE:

Josh uvek mozesh da budesh roudi, al prvo morash da peresh kurtone kao shto reche Mladja, da se iskupish .

I morash da nauchish da se zajebavash... kako se mi prozivamo i napushavamo na probama, i inache, ti bi se nadrko za 5 minuta i otisho kucji... ko Deja Dobo, onomad kad je bio kod mene...

Slažem se sa Čaušom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Au, pa Mladjo, tebe je najvise pogodilo sto sam ti rekao da si nisi lep? :lol:

I kao posle nisi iskompleksiran? Evo Meda je rekao da sam GAY i ja se nisam uvredio. Cak sam i priznao da ima dobre sise. A ako tebe vredja sto ti ja kao musko kazem da nisi lep, moras dobro da se zamislis i preispitas svoju seksualnost...

Ne shvataj ovo licno...

 

Čim smo snimili demo prošle zime i gostovali na Demo ekspresu 202 ti si me saleteo u Krugu i prvo si me iznapušavao kako su mi solaže blagi užas i kako su ružne i kako ti inače pesme ne deluju nikako.

 

Kako bre mozes to kazes? Covece lazes ko pas. Saleteo sam te u Krugu, i rekao da mi se pesme svidjaju, ali solaze ne i da si mogao bolje da ih odsviras. Uopste nisam pominjao blagi uzas i sta ti ja znam, a sve jedno i da jesam, solaza je najmanje bitna stvar u pesmi, posebno trash... To uvek moze ponovo da se odsvira. Fight je do jaja pesma, ako moram sad ponovo da ti kazem. Molim te reci da me podjebavas...

Na kraju krajeva, ako cemo da uzimamo za relevantno sve sto pricamo u gradu onako polu pijani, jel hoces da ja tuzim Ljubu sto me je bacio kroz vrata WC-a, ili tebe za seksualno uznemiravanje? Ja se cak nisam ni nalutio na Ljubu i ako sam pao preko onog sranja koje je stajalo u WC-u, vec reko covek se napio, i poceo da se smejem. Kad vi pijani u gradu kazete da vam sviram bas to da ne shvatam ozbiljno, al kad ti ja kazem da su ti solaze sranje ti ces da se uvredis ko da sam ti psovao caleta. Pa daj covece opredeli se.

 

Dobro bre Srbendo, a jel si ti osnovao i StrikeBack? Ma na stranu sve to, poceo si da mi kenjas kako mi staz nije dovoljan da bi vam srao, pa neka mi nije nikakav, sve sto sam ti ja prigovorio je da mi se ne svidjaju tvoje solaze. Cist licni ukus. I ti se od toga junacki uvredio i poceo da dizes prasinu i prepumpavas pricu kako sam ja rekao da vam je ceo rad sranje. Gluposti covece, izmisljas...

Counter Ignition je dobar bend, pesme su dobre, pa jel hoces sto puta da kazem? Cak je i ime sasvim OK...

 

i opet smo tako bolje svirali i zvučali nego ekstra uvežbani Metal/Iron Meda.

 

Ovo sto si sad izgovorio je oksimoron. Molim te, preslusaj sa DDNa 2 Master of Puppets ili Nothing Else Matters (dovoljno je samo uvod)... Raspad, ocaj! Debakl :P

Deja i ja na svirci u Bavanistu nismo bili pijani, i u to ne mozes da me ubedis za 100 godina. S druge strane ti jesi...

Iron Meda je osnovan kao drugarski bend koji svira Maiden tribute, dakle cak ni za svirku nije bio planiran, e sad sto su nam zapale dve svirke, u Bavanistu, i KMFu 2, da popunimo vreme slicno kao i Lepi Djape, to je doslo onako... Mada sad kad se setim, u Bavanistu uopste nismo lose svirali, jedino nam je problem bilo pevanje, morali smo Baz i ja, jer nas je Steva zajebo. Na KMFu 2 jesmo bili losi, to priznajem.

Medo, posedujes li ti snimak Carrot Punka iz Lovca? Voleo bih da ga imam, ako nije problem.

 

I sad odjednom Iron Meda je strava naziv a CounterIgnition je sranje.

Meda i Mlađa su ružne, matore, neobaveštene pijandure koje ne znaju šta pričaju a Cepeš je samo fini, lepi, mladi, pametni dečkić kome više nije do sviranja metala jer je shvatio da je to smarajuća muzika.

 

Kritikovao si i nemoj sad da vrdaš, za tu kritiku ti ja tad nisam ništa rekao ali si mi sad za ovo pametovanje oko imena benda stvarno stao na kurčev živac i stvarno si preterao.

 

Auh, no comment za ovo. Ovo si sve sam rekao...

Ako me ne podjebavas, onda si stvarno iskompleksiran i ponasas se ko dete od 5 godina.

I ti pocinjes meni da ides na kurcev zivac sa svim izmisljotima koje pises.

 

 

I morash da nauchish da se zajebavash... kako se mi prozivamo i napushavamo na probama, i inache, ti bi se nadrko za 5 minuta i otisho kucji... ko Deja Dobo, onomad kad je bio kod mene...

 

Daj bre Medo, kad sam se ja nadrko od vaseg napusavanja u gradu?

S druge strane, sve cekam da Mladja kaze, al sam te zajebo, a ne da se ponasa ko saban. :P

 

 

I jebala te tema, niko i ne postuje sem Kovinaca. Aj bolje svi da se nadjemo u kafani pa da pricamo o CIu. :pivopije:

Edited by Wleikko

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slušaj bre ti mali jesam li ja tebi rekao da odjebeš više sa raspravom na ovu temu. Postao si vrlo dosadan sa tim citatima i ostalim stvarima. Sve što umeš da kažeš je: ne shvataj ovo lično, lažeš ko pas, iskompleksirani ste... i odrasti bre. :spava:

 

To što ti tvrdiš da smo mi ružni za to tek nisi kompetentan, za to se pitaju pripadnice lepšeg pola a ne neki kovinski gejčić. Ako te baš sve to toliko interesuje seksualnost je sinoć preispitana i mogu ti reći da smo zadovoljni, a i tebi bi savetovao da malo sebi daš oduška, e sad da li sa momkom ili sa desankom to je već na tebi. :mhihi:

 

Ja jesam iskompleksiran ali ni najmanje tim stvarima koje ti navodiš, u pitanju je nešto potpuno deseto ali to nije bitno sada ovde, a ti pošto si toliko "akompleksna ličnost" nisi se uvredio kad ti je Meda rekao da si gay nego si povukao celu ovu raspravu zbog toga. :icon_ne:

 

Sećam se jako dobro šta si mi tada rekao i to je tvoje mišljenje i bre zabole me ceo kurac baš, a ti stvarno nisi kompetentan ako kažeš da solaže nisu bitne posebno ne za thrash, i opet to je tvoje mišljenje i ne želim da raspravljam uopšte.

 

Evo opredelio sam se, sernjaj šta hoćeš i gde hoćeš (samo ne na ovom topicu) kao i do sada, a mi ćemo i dalje da te bacamo u klozet, samo sada sa većim uživanjem. :pivopije:

 

Što se tiče DDN2. Ne pokušavam da se opravdam ali ljudi znaju da sam tada svirao sa samo dva prsta, bez kažiprsta i i domalog, i da je to još i dobro ispalo. A i tad nisam sapvao 3 dana i 2 noći samo da bi takvima omogućio da negde sviraju, pa da znaš da sam stvarno budala, ti samo probaj sam da organizuješ tako nešto i sve će samo da ti se kaže. :udri:

 

Ne znam gde si ti pročitao da sam ja osnovao SB, osnovao ga je Meda ne znam šta je sporno, hteo sam da ti kažem da svaki od tih bendova ima napravljen po jedan album a ti to nikako da ukapiraš. Nisi kompetentan i tačka. To što si rekao za solaže je tvoja stvar, cela rasprava je počela oko imena ali to si sada konačno povukao. Čestitamo. :zeleni:

 

A kako si zamislio da neko dođe u kovinsku kafanu da bi čuo nešto o CI pa to bi išlo jako teško, eto zbog toga postoji ovaj forum, a to što ljudi ne postuju ne znači da ne čitaju pobogu čoveče, naše je da ih obavestimo, nećemo sada da gasimo ovaj topic i da idemo sa tobom u kafanu svaki dan samo da bi se ti odobrovoljio.

 

U redu priznao si konačno da je bend sasvim normalan i da je naziv normalan, što znači da sam uspeo da te ubedim ili makar da te nateram da to napišeš. E sad još ti napiši da si ti oduvek govorio da je ime benda strava i dobijaš batine momentalno. To si mogao i odma da kažeš a ne tu da se prepucavaš kao neka strina (muška).

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...