Predlozi i ideje o forumu Samo ovde!
Posted Yesterday, 01:48
Leather Rebel, on 16 mart 2010 - 09:36 , said:
Promenite naziv u čmarmetal, da parirate Hrvatima, a i pristajalo bi odlično, s obzirom na seksualnu orijentaciju većine članova.
Nisam znao da ljudi kojima je seksualna orijentacija drkazdija mogu biti ovoliko ljuti na svet oko sebe.
Krvna slika mi je losija...
Posted Yesterday, 09:51
Ne, nisam znao da postoji display name history, nego sam čekao da me ti "razotkriješ", pa da saznam. Smanji malo doživljaj, pošto ti mentalne sposobnosti očigledno nisu na nivou. Ako postoji display name history i ako je jasno da sam ja jedan isti nalog s različitim nickovima, objasni mi, molim te, kako to mogu sam sebi da lupam pluseve? I gde ti uopšte vidiš pluseve, ja samo minuseve vidim ovde.
Bow to me, you leather pipers.
Posted Yesterday, 10:05
Barcelona - Stuttgart 5+
I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Posted Yesterday, 11:27
Napisao sam to u šezdesetom minutu, nadajući se.
I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Posted Yesterday, 11:42
Ništa...
Posted Today, 03:50
Ограничити неким људима да постују, до 5 комада дневно, све изнад тога је сувишно.
Праг толеранције треба свести на минимум, осилили су се неки ретарди.
Модераторе скидати са својих места уколико се не појаве месец дана на форуму.
Праг толеранције треба свести на минимум, осилили су се неки ретарди.
Модераторе скидати са својих места уколико се не појаве месец дана на форуму.
Liverpool FC - FC Internazionale: Two Clubs - One Love.
Fuck All The Others!
Fuck All The Others!

Sign In
Register
Help

MultiQuote