Predlozi i ideje o forumu Samo ovde!
Posted 17 januar 2010 - 02:16
Stav je da je ovo otvoren forum i da svako treba da bude apsolutno svestan toga u svakom momentu pravljenja pizdarija i prozivke po forumu.
... mada s obzirom kako svi brljamo po randomu mozda se on samo skloni od ostatka nertegistrovanog sveta, ali jos nismo ozbiljno porazmislili o tome. A i mrzi nas, realno.
Isto pravilo važi za zahteve da moderatori ili administratori obrišu vaš nalog, i/ili vaše poruke. To se ne?e desiti, sami ste odgovorni za ono što ste pisali i to je vaša slika. Svako ima pravo da promeni mišljenje, a ako ho?ete da pobegnete od nekog, ne odgovarajte na privatne poruke, promenite email, broj mobilnog telefona, ku?nu adresu...
... mada s obzirom kako svi brljamo po randomu mozda se on samo skloni od ostatka nertegistrovanog sveta, ali jos nismo ozbiljno porazmislili o tome. A i mrzi nas, realno.
Posted 18 januar 2010 - 01:36
Cao Smorok!Uvek citam tvoje postove i nikad se ne bunim kad mi das warn.
Rekao sam da je Manowar gej i Laza me je warn-ovao.Sta da radim,da li cu imati zabranu pisanja?
Rekao sam da je Manowar gej i Laza me je warn-ovao.Sta da radim,da li cu imati zabranu pisanja?
Posted 18 januar 2010 - 01:53
El Karnisero, on 18 januar 2010 - 02:36 , said:
Cao Smorok!Uvek citam tvoje postove i nikad se ne bunim kad mi das warn.
lemmy sixx, on 18 januar 2010 - 02:37 , said:
"Mali,mrs u picku materinu glupavu"...naravno,lepse formulisano,ali to je sustina.
Lazini warnovi kod Laze, morash da ocitash 10 ave Manowara pa ce da razmisli.
Posted 18 januar 2010 - 01:59
Obavezno u krznenim gacjama, inace ne vredi.
Posted 18 januar 2010 - 03:23
Smorock, on 17 januar 2010 - 02:16 , said:
Stav je da je ovo otvoren forum i da svako treba da bude apsolutno svestan toga u svakom momentu pravljenja pizdarija i prozivke po forumu.
ne ja hocu da svi vide kada nesto napisem i da svi vide kada kacim gole slike tako da ne protiv sam toga
Posted 02 mart 2010 - 12:41
Predlog- da se ukinu plusevi i minusi. Razlog: zloupotreba istih. Ovde ima mali milion fake profila (kao i profila koji nisu fake), kojima je jedina zanimacija da lupaju minuseve osobama koje im se ne svidjaju. Pa kad je mogao neko da mi lupne minus samo zato shto sam napisala da bih na koncert G'n'R ishla jedino zbog Axl-a, onda neka nalupa minuseve i svima ostalima koji su to isto rekli pre mene. Ili, ako vec postoje plusevi i minusevi, mislim da bi trebalo da imamo mogucnost da vidimo ko nam ih stavlja. Sorry shto ovaj post stavljam ovde- mozda mu tu nije mesto, ali vidim da je druga tema zakljuchana.
Da li bi ikada postao hanibal u sluchaju da ti pripreti smrt od gladi?
Posted 02 mart 2010 - 01:08
Mislim da treba Josif da je podrži. Mislim, odličan je predlog, i njega boli kurac za minuse.
I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.

Sign In
Register
Help

MultiQuote