Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

25 куна, меки повез.

У Дарквуду би требало да буду 300 дин (моја процена, пошто толико коштају стрипови од 25 куна).

 

Ово узимам сигурно. Ђубре које издаје Свет на најгорем папиру кошта 250 дин.

Share this post


Link to post
Share on other sites

300 dinara onda nije mnogo. Mada, slažem se da italijani nisu nikako za boju. OK neki specijalac, jubilarni broj i to, ali mislim da je recimo Obojeni program totalni promašaj. Meni je OK čitati Taličnog ili Asteriksa u boji ali bilo kog italijana, pogotovu Bonelije stvarno je bezveze.

Jedino dobro u celoj priči je što kreću od prvog broja i što je prevod hrvatski.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Još samo da ga i kod nas neko krene od početka... A sad je pravi trenutak, nakon što se svuda interesovanje podiglo sa zaključivanjem serijala i posljednjom epizodom nakon 20 godina, jednostavno ne postoji bolji momenat.

 

Sjajna ideja ovo za Kena Parkera. Kapiram da bih krenuo da uzimam redovno, kad bi doslo do toga da pocnu kod nas da ga objavljuju. Povremeno na ulici uzmem po neku od epizoda sto je izdavao System Comics.

 

Inace, kad smo kod ovih ne toliko popularnih junaka, ne mogu da prezalim sto nisam uzeo onih par knjiga Traper Kerija. Neko je kod nas to izdao prije par godina, ali sada nema sanse da se to nadje po striparnicama i knjizarama. Dok je bilo na Kupindu nisam ugrabio, pa sada mogu samo da kukam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uzimam Alana jos uvek. Skoro sam prekinuo jer su epizode bile teska krsina, ali onda se zaredale 2-3 dobre i nastavio sam. Cena je kriminalna,, ko Boneli stripovi jebote, ali barem su format povecali. Zadnja tri broja nisam procitao, ako budu krsina batalicu i ja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

xprold.jpg

 

CONEY ISLAND

Manfredi / Barbati & Ramela

Nedavno završeni Bonelijev mini-serijal zahvaljujući Phoenix Press-u već u prodaji!

 

Njujork, treća decenija XX veka. Detektiv Džek Sloun je žestoki policajac koji ne bira sredstva u borbi protiv prestupnika i zločinaca sa ulica Bruklina. Naizgled obična poseta velikom zabavnom parku će ga dovesti u središte misterioznih događaja koji su tesno povezani sa organizovanim kriminalom na istočnoj obali...na čijem čelu se nalazi Al Kapone!

294 strane, crno-belo, sa naslovnicama u boji, meke korice

Cena: 995 dinara

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...