Cinkarenje, Tužibabljenje I Tasterisanje clanova koji krse pravilnik i smaraju po forumu
Posted 05 mart 2008 - 02:01
EDIT (Demonic_Alliance)
Kad naletite nekod da krši pravila na jednoj temi, imate "Report" pa to iskoristite za žalbe (sa obrazloženjem šta je u pitanju).
Ovde prijavljujte tek kad neko pretera - nije ograničen samo na jednu temu /post i sl. Dakle samo "ekstremnije" slučajeve!
9.4) Žalbe na ponašanje nekih članova, za koje smatrate da nisu sankcionisani, slati na temu “Cinkarenje, tužibabljenje i tasterisanje” na sobi “Obaveštenja i predlozi”.
9.5) Zloupotreba, spam, i offtopic na ovim temama biće surovo kažnjavani.
Posto je oprethodna tema ogrezla u offtopic, svadju i spam zasluzeno je otisla u djubre.
Posted 21 februar 2009 - 08:53
Sto se tice pravilnika on od 01.10.2008. ulazi u fazu revidiranja i dopunjavanja i bice uskoro menjan.
Sto se tice kaznjavanja i slicnog, kako se do sad pokazalo da to nije bas najbolje regulisano ovim pravilnikom, narocito u slucajevim clanova koji konstantno smaraju do zla boga i skacu po zivcima cim pomisle da postuju a kamoli kada to rade... Moderatori ce ovaj pravilnik primenjivati po slobodnom nahodjenju (to jest samo kao referencu) do vaspostavljanja pravilnika 2.2 ili 3.0 a sto ocekujemo do Nove Godine.
Btw dupli nalozi su gej i rekli smo da ce biti banovani po vidjenju...
od februara 2008 vazi sledece
Apelujem da ga SVI primenjuju iz ovi' stopa.
20% - 2 dana zabrane
40% - 4 dana
60% - 8 dana
80% - 20 dana
100% - teraj ga u kurac
U prevodu zbog vredajnja moderatora moderator ima pravo da ti zalepi tri nedelje + zabrane postovanja. Pri cemu ce kolege to isposhtovati i iz solidarnosti nece spustati warn nivo.
Nova Godina = Ovih Dana
Posted 23 februar 2009 - 12:19
Otprilike.
Evo,nedavno na temi o koncertu Saxon-a u ZG-u opominjme jednog lika da prekine sa tim,al' ne vredi - resio covek da svakodnevno spamuje,pa to ti je
Al' OK,to mu je prvi put,valjda i poslednji,pa mu oprastam...
I ovo me podsetilo na jednu situaciju kad sam jednog dana 'nabio' mislim 25-30 postova (ne pamtim kad sam imao toliko postova za 1 dan) i reko':auuu,al' sam razbio sa ovim postovanjem danas,mora da niko nije gori od mene
Secam se da je tad Mita (koji je bio prvi) imao nekih 40-ak postova tog dana (da bi se posle sat-dva-tri ta cifra popela na nekih 70 komada) i da sam ga opomenuo zbog toga,na sta mi je on odgovorio tipa "Jeste,imam tolko postova danas,ali ni jedan nije spam,kunem se!!!"
Ono,gledajuci svaki vas pojedinacni post (pricam o ovima koji imaju extra moci sto se tice nabijanja postova dnevno) vi ne krsite pravilnik i ne moz' vas covek kazniti zbog jednog nekog posta,al' kad se sve sabere...mislim,sabiranjem vise takvih 'malih' prekrsaja...
O'ladite malo,samo pravite bespotrebno posla moderatorima u sredjivanju foruma,drugima koji zele da prate odredjene teme na forumu,a i sebi jer dolazite u situaciju da vas neko kazni
Lakse malo i no frx
This post has been edited by LazaGNR: 23 februar 2009 - 12:22
HAIL AND KILL !!!
People,check-out this site:www.hospitalityclub.org
Ne vredi se raspravljati preko tastature...samo uzivo!
Posted 07 maj 2009 - 10:24
a isti su i offtopicovali i na jos tema u subforumu religija ... hvala!
da,jesu,jesu.jos su se smejali kad su ti to radili.
Posted 07 maj 2009 - 10:37
HAIL AND KILL !!!
People,check-out this site:www.hospitalityclub.org
Ne vredi se raspravljati preko tastature...samo uzivo!
Posted 20 maj 2009 - 02:37
Otero me je bez razloga u materinu,i vredjo mi zenu!
Jesam li ja ikad njemu ili bilo kome vredjo majku ovde???
NA stranu što ja njega teram u kitu itd.to je normalno,ali da se vredjamo nemere!
nije lepo,zaista...ja ću njega zaista da ugazim,mnogo je on dao sebi ovde maha..dajte mu malo bana,da se smiri,da mu ja ne dolazim u bg ili gde je već.stvarno sramota!on meni mater da dira,pa zato se kolje!!!ako prodje nekaznjeno,ja neću to tolerisati,dodći ću,i zube ću mu u grlo sasuti.samo,da neko pogrešno ne srazume,ovo nije pretnja,ovo je obećaj od Petra Vranješića!
Posted 21 juli 2009 - 08:32
Posted 27 juli 2009 - 03:43
This post has been edited by Talvi: 27 juli 2009 - 03:43
Posted 27 juli 2009 - 04:00
Evo skiuo sam ti. dodjes mi pivo.
ocistio sam vam temu sa ljubimcima, ajd nemoj da kukate vise.
Posted 27 juli 2009 - 04:02
zato sto za razliku od tebe moderatori nisu debili da ne vide kada je neko ironican!
Posted 27 juli 2009 - 04:02
Hvala, sefe!
Posted 27 juli 2009 - 04:03
Daj iskuliraj malo, ribo.
Mogli bi vi malo da iskulirate jer ne prodje ni jedna tema da ne prozivate... Na tako jadan i infantilan nacin...

Sign In
Register
Help

MultiQuote