Cinkarenje, Tužibabljenje I Tasterisanje clanova koji krse pravilnik i smaraju po forumu
Posted 05 mart 2008 - 02:01
EDIT (Demonic_Alliance)
Kad naletite nekod da krši pravila na jednoj temi, imate "Report" pa to iskoristite za žalbe (sa obrazloženjem šta je u pitanju).
Ovde prijavljujte tek kad neko pretera - nije ograničen samo na jednu temu /post i sl. Dakle samo "ekstremnije" slučajeve!
9.4) Žalbe na ponašanje nekih članova, za koje smatrate da nisu sankcionisani, slati na temu “Cinkarenje, tužibabljenje i tasterisanje” na sobi “Obaveštenja i predlozi”.
9.5) Zloupotreba, spam, i offtopic na ovim temama biće surovo kažnjavani.
Posto je oprethodna tema ogrezla u offtopic, svadju i spam zasluzeno je otisla u djubre.
Posted 21 februar 2009 - 08:53
Sto se tice pravilnika on od 01.10.2008. ulazi u fazu revidiranja i dopunjavanja i bice uskoro menjan.
Sto se tice kaznjavanja i slicnog, kako se do sad pokazalo da to nije bas najbolje regulisano ovim pravilnikom, narocito u slucajevim clanova koji konstantno smaraju do zla boga i skacu po zivcima cim pomisle da postuju a kamoli kada to rade... Moderatori ce ovaj pravilnik primenjivati po slobodnom nahodjenju (to jest samo kao referencu) do vaspostavljanja pravilnika 2.2 ili 3.0 a sto ocekujemo do Nove Godine.
Btw dupli nalozi su gej i rekli smo da ce biti banovani po vidjenju...
od februara 2008 vazi sledece
Apelujem da ga SVI primenjuju iz ovi' stopa.
20% - 2 dana zabrane
40% - 4 dana
60% - 8 dana
80% - 20 dana
100% - teraj ga u kurac
U prevodu zbog vredajnja moderatora moderator ima pravo da ti zalepi tri nedelje + zabrane postovanja. Pri cemu ce kolege to isposhtovati i iz solidarnosti nece spustati warn nivo.
Nova Godina = Ovih Dana
Posted 23 februar 2009 - 12:19
Otprilike.
Evo,nedavno na temi o koncertu Saxon-a u ZG-u opominjme jednog lika da prekine sa tim,al' ne vredi - resio covek da svakodnevno spamuje,pa to ti je
Al' OK,to mu je prvi put,valjda i poslednji,pa mu oprastam...
I ovo me podsetilo na jednu situaciju kad sam jednog dana 'nabio' mislim 25-30 postova (ne pamtim kad sam imao toliko postova za 1 dan) i reko':auuu,al' sam razbio sa ovim postovanjem danas,mora da niko nije gori od mene
Secam se da je tad Mita (koji je bio prvi) imao nekih 40-ak postova tog dana (da bi se posle sat-dva-tri ta cifra popela na nekih 70 komada) i da sam ga opomenuo zbog toga,na sta mi je on odgovorio tipa "Jeste,imam tolko postova danas,ali ni jedan nije spam,kunem se!!!"
Ono,gledajuci svaki vas pojedinacni post (pricam o ovima koji imaju extra moci sto se tice nabijanja postova dnevno) vi ne krsite pravilnik i ne moz' vas covek kazniti zbog jednog nekog posta,al' kad se sve sabere...mislim,sabiranjem vise takvih 'malih' prekrsaja...
O'ladite malo,samo pravite bespotrebno posla moderatorima u sredjivanju foruma,drugima koji zele da prate odredjene teme na forumu,a i sebi jer dolazite u situaciju da vas neko kazni
Lakse malo i no frx
This post has been edited by LazaGNR: 23 februar 2009 - 12:22
HAIL AND KILL !!!
People,check-out this site:www.hospitalityclub.org
Ne vredi se raspravljati preko tastature...samo uzivo!
Posted 07 maj 2009 - 10:24
a isti su i offtopicovali i na jos tema u subforumu religija ... hvala!
da,jesu,jesu.jos su se smejali kad su ti to radili.
Posted 07 maj 2009 - 10:37
HAIL AND KILL !!!
People,check-out this site:www.hospitalityclub.org
Ne vredi se raspravljati preko tastature...samo uzivo!
Posted 20 maj 2009 - 02:37
Otero me je bez razloga u materinu,i vredjo mi zenu!
Jesam li ja ikad njemu ili bilo kome vredjo majku ovde???
NA stranu što ja njega teram u kitu itd.to je normalno,ali da se vredjamo nemere!
nije lepo,zaista...ja ću njega zaista da ugazim,mnogo je on dao sebi ovde maha..dajte mu malo bana,da se smiri,da mu ja ne dolazim u bg ili gde je već.stvarno sramota!on meni mater da dira,pa zato se kolje!!!ako prodje nekaznjeno,ja neću to tolerisati,dodći ću,i zube ću mu u grlo sasuti.samo,da neko pogrešno ne srazume,ovo nije pretnja,ovo je obećaj od Petra Vranješića!
Posted 21 juli 2009 - 07:37
Having a laugh for causing trouble on the way
Rucking on the terraces bundles in the street
Fighting for glory in half lit streets
Gonna take away my ID card
But you'll never get me at Scotland yard
Posted 21 juli 2009 - 08:32
Posted 27 juli 2009 - 02:47
Posted 27 juli 2009 - 03:43
This post has been edited by Talvi: 27 juli 2009 - 03:43
Posted 27 juli 2009 - 04:00
Evo skiuo sam ti. dodjes mi pivo.
ocistio sam vam temu sa ljubimcima, ajd nemoj da kukate vise.
Posted 27 juli 2009 - 04:02
zato sto za razliku od tebe moderatori nisu debili da ne vide kada je neko ironican!
Posted 27 juli 2009 - 04:02
Hvala, sefe!
Posted 27 juli 2009 - 04:03
Daj iskuliraj malo, ribo.
Mogli bi vi malo da iskulirate jer ne prodje ni jedna tema da ne prozivate... Na tako jadan i infantilan nacin...

Sign In
Register
Help

MultiQuote