Cinkarenje, Tužibabljenje I Tasterisanje clanova koji krse pravilnik i smaraju po forumu
Posted 31 juli 2009 - 09:54
Blacenje Yumetala
Posted 31 juli 2009 - 05:18
Не, то је од лука.
Posted 31 juli 2009 - 05:24
Nemoj, banovaće te onda. Služi se mojim fazonima, bolje da se oni nerviraju nego ti.
Posted 31 juli 2009 - 05:35
Tako je, samo smaraj po muzičkim temama svojim revolucionarnim otkrićima u teoriji metal muzike, kao pravi duhovni potomak i naslednik Branka Rogošića®, kukaj o propasti metal scene u Srba, baci pogled s vremena na vreme na podforum sa koncertima da prosvetliš smrtnike za koji koncert treba da kupuju karte, a koji će biti otkazan, pa da se ne cimaju, pritom podsećajući da ćeš sa pristojne udaljenosti jebati mater svima kojima bi palo na pamet da ti izbace kiflice iz torbe, piši, ničim izazvan, neinteresantne detalje (jer drugih i nema) iz svog privatnog, naročito ljubavnog života, oskudnog, ali hiperbolisanog do prosečne veličine i last, but not least, pridruži se prosečnom bendu koji pravi muziku popularnu pre 30 godina i napravi od njega ispodprosečan svojim vokalnim doprinosima.
This post has been edited by Gojko: 31 juli 2009 - 05:37
Posted 31 juli 2009 - 05:37
I tako dobijemo kombinaciju koja i čini da se drugi nerviraju, dok ja kuliram.
Posted 01 avgust 2009 - 04:15
hehe izvinite moderatori na spamu,ali ovo sto je rekao gojko je super
Posted 02 avgust 2009 - 02:34
Hvala, rogi, carino jedna, ljudino od coveka! Ni ja te ne volim, pu, rak te izjeo!
Posted 03 avgust 2009 - 01:37
Znas kako,umesto da uziva u carima Svedske,Gojko se javlja da po xyz-ti put kaze nesto o Prince-u
Da sam ja trenutno u Svedskoj,ne bi mi na pamet palo da odem na yum i da se bavim Princeom ili cak stavise bilo cime as a matter of fact-tako da meni ovo mudroseranje i skupljanje jeftinih poena na forumu(pljuvanje Hefesta i Princea i jos nekih je siguran put za to oooo yess
This post has been edited by Full_Metal_Yakuza: 03 avgust 2009 - 01:38
Posted 03 avgust 2009 - 08:55
Da sam ja trenutno u Svedskoj,ne bi mi na pamet palo da odem na yum i da se bavim Princeom ili cak stavise bilo cime as a matter of fact-tako da meni ovo mudroseranje i skupljanje jeftinih poena na forumu(pljuvanje Hefesta i Princea i jos nekih je siguran put za to oooo yess
A odakle tebi ideja da Gojko ne uživa u čarima Švedske?
Uvek i u svakoj prilici prozivam ljude koji svesno i sistematski prave debile od sebe, ukazujući im na tu činjenicu.
Ne znam o kakvim poenima pričaš, jesam li u nekom takmičenju kojeg nisam svestan? Ko ovde preozbiljno shvata ovaj forum?
To čiji su postovi/fore/životi i sve ostale varijante jadni ostavljam dragim gledaocima da prosude
Čak štaviše, as a matter of fact.
Posted 03 avgust 2009 - 09:33
Какве црне слике?
Up to 0 images
Images up to 300 x 50 pixels
Up to 3 URLs
Up to 8 lines

Sign In
Register
Help

MultiQuote