Хахаха, узми ме
Klub Vrtoglavica (ex Dolar) Nedeljom HARD GLAM HEAVY ROCK vece
Posted 17 april 2008 - 11:36
Хахаха, узми ме
It will fly without wings and win without a sword..."
Posted 18 april 2008 - 04:24

evo za ovu nedelju, mozda je to poslednja nedelja ikad pojavite se da vidite sta ste propustali, i sta cemo svi nazalost propustati
Si quelqu'un aime une fleure qui n'existe qu'à un exemplaire dans les millions d'étoiles, ça suffit pour qu'il soit heureux quand il les regarde. Il se dit: "Ma fleur est là quelque part…"
Posted 20 april 2008 - 02:19
Дођите вечераааас!
Posted 21 april 2008 - 10:51
Si quelqu'un aime une fleure qui n'existe qu'à un exemplaire dans les millions d'étoiles, ça suffit pour qu'il soit heureux quand il les regarde. Il se dit: "Ma fleur est là quelque part…"
Posted 21 april 2008 - 11:43
Da ovi koji su me vodili nisu znali gde je tacno to mesto po opisu ga NIKAD ne bih nasao
Anyway,bilo je OK sinoc.
Fin izbor muzike - bas me je DJ prijatno iznenadio sa (npr.) Britny Fox
Ne znam dal' su ocekivali vise ljudi,al' ekipa je bila mala ali odabrana
Steta ako je stvarno poslednje vece...
HAIL AND KILL !!!
People,check-out this site:www.hospitalityclub.org
Ne vredi se raspravljati preko tastature...samo uzivo!
Posted 22 april 2008 - 08:21
Posted 26 april 2008 - 09:14
ko ne zna de je nek pita didu da nu objasni

od 22 h pa udri me do zore
Posted 27 april 2008 - 11:23
znate kakve zene idu samnom vrh
Posted 27 april 2008 - 03:59
Dobar trik
HAIL AND KILL !!!
Posted 28 april 2008 - 11:27
Eh satane, i sa mnom je takav slucaj...moracemo traziti drugu zabavu
If you dont live for something, you 'll die for nothing.
Posted 30 april 2008 - 05:30
jel moze neko da mi da blizu odrednicu..tipa sta se nalazi u blizini,neka radnja,menjacnica ili sta vec..prosla sam ceo centar..izasla tamo kod one poste ali nisam nasla...videla sam i neku prodavnicu sa nekim instrumentima i neka cudna vrata ali mislim da to nije to
sto neko ne stavi neku tablu majku mu da ljudi mogu da nadju
Posted 30 april 2008 - 06:09
Posted 01 maj 2008 - 06:57
Posted 01 maj 2008 - 08:48
Само ти, Сатане, дођи, бранићемо те од оних насртљивијих
Posted 02 maj 2008 - 09:07

dodjite bice belaja
za muziku zna se ko je zaduzen...
a za atmosferu zabavljacki klub "Dida and the Zene"
Be there or be lame
Posted 02 maj 2008 - 12:29
Kazen ja da ako ti neko ko vec zna gde je to ne pokaze nema sanse sam da nadjes to mesto
Neke pribliznije odrednice bi bile...hm,prodjes pored one radnje sto radi non-stop (nastavis pravo),posle toga ces sa leve strane videti neki frizider sa sladoledom i jos neki "uspravni" frizider (sa sokovima il' cime vec) i posle 5-6 metara sa leve strane ces videti ta drvenea vrata iza kojih se cuje muzike...
Inace,vrata nemaju kvaku (jos jedna smernica'
HAIL AND KILL !!!

Sign In
Register
Help

MultiQuote