Bolje bi bilo da smo cutali , sad ce da se nadje neko pametan da kaze da je to najbolja knjiga ikada napisana , a pored nje je procitao samo jos DaVincijev Kod
E-books da li ce potisnuti stari dobri papir ?
Posted 04 april 2008 - 01:24
Bolje bi bilo da smo cutali , sad ce da se nadje neko pametan da kaze da je to najbolja knjiga ikada napisana , a pored nje je procitao samo jos DaVincijev Kod
Posted 04 april 2008 - 01:40
... Mada mi se dopada muzika Blind Guardiana!
Up to 0 images
Images up to 300 x 50 pixels
Up to 3 URLs
Up to 8 lines
Posted 04 april 2008 - 01:48
... Mada mi se dopada muzika Blind Guardiana!
Ma oni bi bili dobri o cemu god da sviraju
Night at the opera mi je vrh
Posted 04 april 2008 - 01:50
Ја нисам прочитао ни "Да Винчијев код" ни "Алхемичара", али јесам неких 400-њак књига и мени "Господар прстенова" јесте ако не најбоље, а оно најзабавније штиво.
Posted 04 april 2008 - 03:22
random. .... -Heraclitus
http://www.last.fm/user/ilija666
Posted 04 april 2008 - 04:42
Ogromna je razlika u odnosu na ono što ti se preko TV-a nudi.
Hollywood ( naročito ) u poslednje vreme servira baš filmove bazirane po delima, A L I sa izostavljanjem
pojedinih veoma bitnih finesa!
Nikada film ne može biti bolji od knjige, i to nije samo moje lično mišljenje.
U potpunosti se slazem.Najveci deo radnje jedne knjige desava se u mislima citaoca.
A Hollywood...Hollywood mostly sucks.Odvratno komercijalizovanje svega i svacega.
Posted 04 april 2008 - 06:04
Jao,dodje mi se da se userem od ovakvih komentara.
taja da zataji
bice tebi posle taje
buji i baji
Posted 04 april 2008 - 08:52
Posted 04 april 2008 - 09:53
A garantujem da vecina ljudi koji pljuju po Holivudskoj produkciji,te iste filmove gutaju,a ovde se preseravaju,kao "To je komercijalno i lose".Bullshit.
taja da zataji
bice tebi posle taje
buji i baji
Posted 04 april 2008 - 10:15
Ubacio si se sa argumentom da su knjige isključivo forma zabave.
Argument ti ne pije vodu.
Kuš.
random. .... -Heraclitus
http://www.last.fm/user/ilija666
Posted 04 april 2008 - 10:27
Ехм, у исто реченици си употребио речи "све" и "већина", што једно са другим не иде. Или је све, или већина. Ја тврдим да је већина срање, далеко од тога да је све.
Posted 04 april 2008 - 10:31
A garantujem da vecina ljudi koji pljuju po Holivudskoj produkciji,te iste filmove gutaju,a ovde se preseravaju,kao "To je komercijalno i lose".Bullshit.
Ne smatram glumu za umetnost , pa ne gledam filmove , ni Holivudske , ni afganistanske ....
Posted 04 april 2008 - 10:37
Elektronske knjige su idealno reshenje za nekoga ko zheli da sazna vishe o nekim oblastima,a finansije to ne dozvoljavaju...Ja to maximalno koristim za spremanje nekih sertifikata i chitanje o kojekakvim "glupostima",koje me eto u trenutku spopadnu i ne mogu da se smirim dok ne saznam sve o tome...A iskreno niti imam,niti bih mogao da bacam novac da ispunim svoju znatizhelju...Tako da shto se mene tiche,e-books su odlichna stvar...
11.04.2009- HAMMERFALL
+
TBA !
Posted 04 april 2008 - 10:37
Argument ti ne pije vodu.
Kuš.
Ja nigde nisam rekao da su knjige ISKLJUCIVO forma zabave.Ti si slepac.Ali poenta knjige u velikoj vecini slucajeva jeste zabava.To nije nikakav moj argument,to je naprosto cinjenica.
Sikter.
taja da zataji
bice tebi posle taje
buji i baji
Posted 04 april 2008 - 10:38
Uglavnom , od filmova sam digao ruke pre nekih godinu dana ....
Nego mi malo odosmo u off topic ?
Istina je da su e-bookovi dosta pristupacniji , a otvaraju vrata svima dragoj pirateriji , ali ako bih imao izbor izmedju e-booka i prave knjiga ( mislim na jednoisto delo ) , ne bih razmisljao .
This post has been edited by Maljavi Razbijac: 04 april 2008 - 10:41
Posted 04 april 2008 - 10:43
To je bio sarkazam kolega,kakve veze ima sta sa cim ide.Shvatio si poentu.
Vecina sranje?Ne mozes to tvrditi,sem ako nisi pogledao vecinu te vecine.
Uglavnom , od filmova sam digao ruke pre nekih godinu dana ....
Nego mi malo odosmo u off topic ?
Gluma nije nista manja umetnost od stvari koje si naveo.
U pravu si,ovo je zesci offtopic.Ostavih jedan komentar,i svi me napadose ko da sam nekom dete ubio.
taja da zataji
bice tebi posle taje
buji i baji
Posted 05 april 2008 - 12:18
Hej,covece,rekla sam uglavnom.
A sad da se vratim na elektronske forme knjiga.
Sto se mene licno tice,ja ne gotivim bas puno citanje bilo knjiga bilo novina sa monitora.Medjutim,ima to ;cudo" tehnologije i dosta prednosti.Na primer,vec par godina sam trazila neku knjigu,prestali su da je stampaju pre 30 godina, I sasvim slucajno je pre neki dan pronadjem na netu.Sreca,sreca,radost.A da ne pricam tek kako je dobro kad dodjes do neke knjige koju ili ne mozes da iznosis iz biblioteke ili se jedini primerak nalazi u nekoj tebi nedostupnoj bibloteci…

Sign In
Register
Help
Add Reply
MultiQuote