yumetal.net forum: Info: Odlazak Na Koncerte U Budimpeštu - Madjarsku - yumetal.net forum

Jump to content

• (4 Pages)
  • +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Info: Odlazak Na Koncerte U Budimpeštu - Madjarsku Kao i za druge zemlje Sengena - sav neophodan info (+ info o Sigetu)

#61 User is offline   Possessed Icon

• Master of Metal
  • Group: Članovi

Posted 19 novembar 2008 - 05:34

E samo da vam kazhem da idem na ovo!

|m|
0

#62 User is offline   bradilko Icon

• Apprentice

Posted 11 mart 2009 - 01:37

http://music.myspace...endid=160722150 <-- 'ocel' biti kakva organizacija povodom ovoga :]
0

#63 User is offline   Angelystor Icon

• Lord of Metal

Posted 15 oktobar 2009 - 11:41

Imadem pitanje u vezi ovog dela kod dokumenata za izdavaje vize: "Potvrde kojima se dokumentuje cilj putovanja:"

Znaci da li ja moram pod obavezno da imam kartu za koncert na koji cu ici u Hungariju ili sta?
Thy Katalog

God is an illusion and there ain't no paradise
And there is no underworld below
Out there is no heaven and there ain't no antichrist
Welcome to the real world and the show!
0

#64 User is offline   LazaGNR Icon

• Priest of Metal
  • Group: Moderatori

Posted 16 oktobar 2009 - 11:05

Pod tim se najcesce podrazumeva rezervacija hotela i povratna karta (autobuska/vozna).

Nikad nisu trazili da imas kartu za koncert na koji ides.

FUCK THE WORLD
HAIL AND KILL !!!

People,check-out this site:www.hospitalityclub.org

Ne vredi se raspravljati preko tastature...samo uzivo!

#65 User is offline   Отшельник Icon

• Lord of Metal

Posted 01 decembar 2009 - 03:10

Jedno pitanje za one koji imaju iskustva sa odlascima na koncerte u Budimpeštu. 4. marta Rage nastupa u klubu Diesel (to je kod nekog planetarijuma). Da li je neko već bio u tom klubu i zna koliko publike može da primi? I koliko publike obično u Budimpešti dolazi na koncerte bendova kao što je Rage? Pitanja su važna da bih znao, ako se odlučim da odem, da li postoji rizik da se koncert rasproda unapred, pa da na dan koncerta ne preostane karata.
0

#66 User is offline   Narsil Icon

• Lord of Metal

Posted 01 decembar 2009 - 03:14

View PostMr. Inferno, on 01 decembar 2009 - 03:10 , said:

Jedno pitanje za one koji imaju iskustva sa odlascima na koncerte u Budimpeštu. 4. marta Rage nastupa u klubu Diesel (to je kod nekog planetarijuma). Da li je neko već bio u tom klubu i zna koliko publike može da primi? I koliko publike obično u Budimpešti dolazi na koncerte bendova kao što je Rage? Pitanja su važna da bih znao, ako se odlučim da odem, da li postoji rizik da se koncert rasproda unapred, pa da na dan koncerta ne preostane karata.

Naђи клуб на интернету, или организатора, пошаљи мејл и резервиши карту.
"It's too bad that stupidity isn't painful."
0

#67 User is offline   Отшельник Icon

• Lord of Metal

Posted 01 decembar 2009 - 05:57

To je logično ako se ispostavi da mogu da očekujem da se karte rasprodaju. Ali, upravo pokušavam da provalim da li to treba da očekujem.
0

#68 User is offline   dok Icon

• Apprentice

Posted 03 decembar 2009 - 02:02

View PostMr. Inferno, on 01 decembar 2009 - 03:10 , said:

Koliko sam skapirao to je zapravo e-club. Jedino mi nije jasno zasto i diesel club i e-club imaju oficijalne sajtove. Klub se nalazi u nekom parku dijagonalno od stadiona ferencvarosa i izgleda kao neki dvorac(bar meni tako izgleda zbog kupola koje ima). Klub je mali i moze da primi max. 1000 ljudi, a mozda i manje. Prvi i jedini put sam bio tamo 1998 godine. Relativno blizu kluba je i Keleti.
0

#69 User is offline   LazaGNR Icon

• Priest of Metal

Posted 08 decembar 2009 - 07:11

Prosto mi neverovatno deluje ta vest da nam vise ne trebaju vize za odlazak u inostranstvo.
Dodj mi da sednem na voz i da se prosetam do Budimpeste da vidim dal je to istina ili ovi politicari nasi i dalje lazu ovaj narod :haha:
FUCK THE WORLD
HAIL AND KILL !!!

#70 User is offline   thrash forever Icon

• Apprentice

Posted 24 januar 2010 - 11:46

Jeste nema viza ko ne veruje nek i dalje kuka o političarima nego Lazo briši ono đubre s prve stranice o tome šta od dokumenata treba za vizu već izmeni to malo, treba važeći - crveni pasoš i ima proveravanja zašto i gde se ide, ali smaranja po šalterima nema. Nego ako bude Sonisphere u Budimpešti 'oće li se organizovano ići?
thrash metal je večan dok su mu deca verna
My link
0

#71 User is offline   LazaGNR Icon

• Priest of Metal

Posted 28 januar 2010 - 09:18

Ma,nek ostane jos malo to na prvoj strani...secanje na stara dobra vremena drkanja po redovima ispred ambasada haha :udri: :haha:

A ne znam dal ce biti tog festivala u Budimpesti.
Vidim,vec su 'izbacili' na sajtu i mesta i datume cele te turneje (Budimpeste nema)...
FUCK THE WORLD
HAIL AND KILL !!!

#72 User is offline   thrash forever Icon

• Apprentice

Posted 30 januar 2010 - 07:34

View PostLazaGNR, on 28 januar 2010 - 09:18 , said:

Ma,nek ostane jos malo to na prvoj strani...secanje na stara dobra vremena drkanja po redovima ispred ambasada haha :udri: :haha:

A ne znam dal ce biti tog festivala u Budimpesti.
Vidim,vec su 'izbacili' na sajtu i mesta i datume cele te turneje (Budimpeste nema)...

...na žalos'
thrash metal je večan dok su mu deca verna
My link
0

• (4 Pages)
  • +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic