Info: Voodoo ponovo radi! onaj u Nikole Spasića
Posted 19 april 2009 - 06:24
Pocevsi od ovog utorka, DJ Toxic Dominator(moja malenkost) i DJ Nuclear Sodomizer ce veseliti cupave mase koje navrate u Voodoo sa old skul heavy i thrash metalom, a bice i ha ce/crust punka, pa ak' ste raspolozeni za mlataranje glavama, navratite
This post has been edited by Jabba the Hutt: 19 april 2009 - 06:25
Posted 22 april 2009 - 06:05
Hvala, hvala, bice jos bolje, svaki utorak, kec ubistvo celo vece
Posted 21 juni 2009 - 11:16
I mene zanima da li radi preko dana,to jest kad se otvara klub?
Posted 25 juni 2009 - 11:57
za sada ne, a da li ce, jos se ne zna
Nova Decontrolled stvar "Hidea" na Decontrolled Myspace
Posted 25 juni 2009 - 12:25
Meni rekose sankeri da je u planu da pocne da radi i danju, ali ne zna se jos otkada.
Posted 25 juni 2009 - 01:22
pa to ti je taj, u spasicevoj 
merkamo se da navrnemo porodicno u nedelju navece... davno bilo... jedina zhal shto zavrshih fax mi je taj voodoo...
merkamo se da navrnemo porodicno u nedelju navece... davno bilo... jedina zhal shto zavrshih fax mi je taj voodoo...
Žene rade plastične operacije,povećavaju/smanjuju grudi,povećavaju/smanjuju guzicu,rade liposukciju,vade rebra,rade depilaciju prepona,pirsinguju kliću,pirsinguju bradavice,a ne daju da ih jebeš u dupe jer ih boli?!
Posted 18 juli 2009 - 03:34
nije los ovaj renovirani vudu.. samo mu fale stolice i vrata koja mogu da se zakljucaju u wcu.
i za divno cudo, bile su lepe devojke (koja je fora sa belim majicama?), mozda ih je bilo i vise od momaka.. prosto za nepovjerovat'.
mada, mogla bih da dodjem na nesto sto mi se slusa, a ne da nasumicno upadam..
i za divno cudo, bile su lepe devojke (koja je fora sa belim majicama?), mozda ih je bilo i vise od momaka.. prosto za nepovjerovat'.
mada, mogla bih da dodjem na nesto sto mi se slusa, a ne da nasumicno upadam..
Lepa rec...
Posted 23 juli 2009 - 02:32
QUOTE (Sniper @ 21. 6. 2009, 11:16) <{POST_SNAPBACK}>
to jest kad se otvara klub?
na ovo nije odgovoreno a i mene zanima
[Highlighting the worst in human stupidity since 1986]
When my past is history my tomorrow is a mystery
When my past is history my tomorrow is a mystery

Sign In
Register
Help

MultiQuote