Jump to content

Equinox


EQNXZ

Recommended Posts

"EQUINOX" je nastao jeseni 2007. kada se bubnjar Zeljko Stanisavljevic javio na oglas gitariste Save Jovica u vezi sa osnivanjem ozbiljnog autorskog benda. Bend je trebalo da se krece oko zanra progresivnog roka/metala najvise pod uticajima bendova kao sto su "Pain of Salvation" i "Dream Theater". Potraga za muzicarima je pocela kada i probe i u narednih godinu dana bend je vredno radio i rezultat je mini EP koji izlazi proleca 2009. godine,na kojem se nalaze 4 autorske pesme. Iako je imao velikih problema sa stalnoscu postave (zamenjeni su gitarista i basista, kao i cetvorica klavijaturista za godinu dana), bend je sada u cvrstom sastavu: Zeljko Stanisavljevic (bubanj), Sava Jovic (gitara i vokal), Aleksandar Djordjic (gitara) i Danko Radulovic (bas); bend trenutno trazi novog klavijaturistu i adekvatan vokal kako bi sto pre zapoceli promociju EP-a nastupima sirom Srbije.

 

Dragi prijatelji, poslusajte pesme i recite vase iskreno misljenje, naravno nije bitno da li vam se pesme svidjaju ili ne. Za sada su samo dve ali vec koliko ovih dana bi trebalo da stavimo i preostale 2 pesme sa EP-ja. Uzivajte!!!

 

http://www.myspace.com/equinoxserbia

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 months later...

Dragi prijatelji,

Proslo je dugo vremena od naseg poslednjeg oglasavanja i dosta toga se u medjuvremenu izdesavalo vezano za nas bend. Pre svega najzad mozemo da vam se pohvalimo da je nas prvi EP pod nazivom "Leaving behind" kompletno zavrsen!!! Ceo EP u rar formatu mozete skinuti sa linka http://www.sendspace.com/file/ie9xjm Ipak za sve vas koji zelite da "Leaving behind" posedujete u klasicnom disk-kutija formatu mozete ostaviti svoje podatke na nasu email adresu [email protected] i mi cemo vam postom dostaviti disk (ili koliko god zelite kopija :-)). Naravno sve ovo je besplatno i ima samo za cilj da promovise rad Equinox-a. Takodje diskovi ce se deliti i na nasim svirkama. Jos jedna bitna novost je i ta da smo najzad popunili upraznjeno mesto klavijaturiste! Na nasu ogromnu radost uvereni smo da je napokon kompletirana postava benda i da Equinox moze najzad da krene sa nastupima sirom Srbije! O datumima i svim informacijama o nasim buducim svirkama bicete obavesteni putem nase Facebook i Myspace stranice. 

 

Toliko od nas za sada!

 

Srdacan pozdrav i sve najbolje!

 

"Equinox"                                                                                                                               

 

 

 http://www.myspace.com/equinoxserbia                                                                                      http://www.facebook.com/group.php?gid=81162141217                                                                  http://www.facebook.com/pages/Equinox/69140483086?ref=sgm

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 months later...

Pozdrav dobri ljudi! Na sajtu www.trablmejker.com je objavljen izvestaj sa nase prve svirke 20.11. pa pogledajte ako imate vremena.

 

Izvinjavamo se sto nikakvog obavestenja o toj svirci nije bilo ovde, jednostavno mislio sam da ce moj gitarista da okaci obavestenje a on je mislio da cu ja i tako...

 

Nadamo se da ce biti prilike da se vidimo uskoro!

 

Veliki pozdrav i sve najbolje!!!

 

 

http://www.trablmejk.../emisije/3/1531

Edited by EQNXZ

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Recenziju naseg EP "Leaving Behind" mozete procitati u novom broju magazina "NOCTURNE". Takodje bend je predstavljen i u "Demo performer" delu. Informacije gde mozete i kako doci do novog broja naci ce te na 

 

 

www.nocturnemagazine.net

www.myspace.com/nocturnemagazine

www.facebook.com/pages/NOCTURNE-MAGAZINE/102097765453

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 year later...

27.06.2011 u studiju "Stretch" poceli smo sa snimanjem naseg prvog albuma! Za sada vam mozemo samo reci da ce na albumu biti 9 pesama. Jako smo srecni i uzbudjeni oko cele stvari i obecavamo redovan "studio update". Veliki pozdrav i naravno...stay prog \m/

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 6 months later...
  • 1 month later...

Dragi prijatelji,

 

ovaj koncert nam je veoma vazan!!! Osim cinjenice da cemo podeliti binu sa bendovima ciju muziku jako cenimo i volimo, ovo nam je na neki nacin oprostajna svirka u ovoj originalnoj postavi. Nas basista putuje na studije u Francusku, bubnjar ceka iseljenicku vizu tako da je pitanje za koliko godina i da li cemo uopste zasvirati vise u ovoj originalnom sastavu. Takodje do kraja ove nedelje cemo objaviti dve pesme sa naseg prvog albuma, cija se zavrsna produkcija trenutno privodi kraju u Bostonu, USA od strane Aleksandra Djordjica (Organized Chaos). Dobrodosli i vidimo se osmog u Ganu!!!

 

 

19233610151090944613087.jpg

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Najzad je doslo vreme za malo svezih stvari od nas!

 

SUTRA (Nedelja 02.09.) u 20h na nasem YouTube kanalu i Facebook stranici PREMIJERNO cemo objaviti "Juris" i "Table Round"!!!

 

Dve pesme koje ce se naci na nasem prvom albumu ciji se mix trenutno privodi kraju u dalekom Bostonu.

 

Slusamo se sutra!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...