Dole Vlada! Ua! Pu! vol 2 Moderatori su zli hladni racionalisti i plase me.
#42 Guest_Axeanоsilas(gost)
Posted 18 juli 2009 - 01:46
Такође, нисам пијан, нити дрогиран, јер је то противно мојој вери. Коју не рекламирам. Нити тврдим да су остале глупе. Иако затварам њихове теме.
Хвала Богу (помози Боже) да сам модератор кад сам овако непристрасан и диван, и просто ме сви чланови воле и хвале због свог благог карактера пуног разумевања и моје отворености ка другачијем мишљењу.
Салем алејкум, ваш верни будиста, Нежни Аксеносилас

ХАИЛ САТАН!
Posted 18 juli 2009 - 02:14
Hahah...
Ja baš poslao poruku Ani u fazonu "Je l' Axe opet popio nešto, pa pozatvarao one silne teme"?
A što jes' jes, tamo se toliko piše, da se pitam što neki ljudi nisu uzeli i zapisivali svoje zaključke van foruma. Do sada bi objavili po par knjiga koliko su napisali (bez preterivanja) i to samo zadnjih par meseci.
Posted 18 juli 2009 - 02:28
Neki član je izgleda duplirao nalog i uzeo Axe-ov nick:
http://www.yumetal.n...?showuser=20295 (fake Axe)
http://www.yumetal.n...hp?showuser=143 (pravi Axe)
Posted 18 juli 2009 - 06:14
Hoces da kazes da neko nece da menja ip 7-8 godina ili ?
Mame mi ja ovo nisam napisao. Da je osvanulo pre jedno tri godine, pa ajd odmah to je Sumi. Ja dugo vremena nisam shvatao zasto se Njutn-Lajbnicova teorema zove tako. Dok nisam saznao pravi razlog mislio sam da su Njutn i Lajbnic radili na problemu zajedno, te su zbog toga ljudi kasnije dali teoremi takvo ime. Medjutim, kasnije sam slucajno saznao da su oni nezavisno jedan od drugog radili na nekim problemima i dosli do istih matematickih zakljucaka. To me je podstaklo na razmisljanje da verovatno uvek postoji na ovoj planeti, barem dva coveka koji dodju do istih zakljucaka, a da ne razmenjuju misljenja.
Iz mog iskustva mogu da kazem da je post besmislen i da samo hrani njegovu sujetu
Posted 18 juli 2009 - 06:20
Не, него хоћу да кажем да помоћу адресе могу да вике ко је корисник чији је ово лажни налог и да га банују... Па нек мења он ip адресу колико хоће.
Posted 18 juli 2009 - 06:47
Zamisli ti i ja smo na istom provajderu i pristupamo modemom. Ja sam 'izgrednik' koji je poslao taj post i prijavio se tako sto je uspostavio novu modemsku vezu. Tebe i mene povezuju ip adrese koje su iz istog ranga ip adresa, ali nisu iste, tj dinamicki su se dodeljivale korisnicima. Da li gresim u pristupu?
Posted 18 juli 2009 - 09:06
Mada preko kompovog IP-a, provajder može saznati tvoju kućnu adresu.
Možda grešim, nemam pojma.
This post has been edited by d4rk3lf: 18 juli 2009 - 09:07
Posted 18 juli 2009 - 10:47
Ako ima dinamicki IP(skoro izvesno)dovoljno je da resetuje modem/ruter i da napravi novi nalog-tako da djaba ban
This post has been edited by Full_Metal_Yakuza: 18 juli 2009 - 10:47
Posted 18 juli 2009 - 11:09
Posted 18 juli 2009 - 11:41
Pa....ako je pristupio sa anonimnog proxy-ja zaista ce ga uhvatiti-al' za kc
Posted 18 juli 2009 - 11:42
Мислио сам да се на овом форуму користи српски језик.

Sign In
Register
Help
This topic is locked
MultiQuote