yumetal.net forum: Svirka: 14.01. * Livingroom, SKC * Treći praznični koncert BGD 202 - yumetal.net forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Svirka: 14.01. * Livingroom, SKC * Treći praznični koncert BGD 202 Trigger,ArtDiler,StraightAhead,CounterIgnition,Alhemia,Noyz?,VladaJet

#1 User is offline   Гера Icon

• Lord of Metal
  • Group: Članovi

Posted 10 januar 2010 - 05:27

Livingroom, 14.01., 21 čas

Nastupaju (ne ovim redosledom):

Noyz? (grunge)
Alhemia (heavy metal)
Trigger (metal / rock)
Art Diler (rock)
Straight Ahead (Led Zeppelin tribute)
Counter Ignition (thrash metal)
Vlada Jet Band (rock n' roll)

Ulaz 200 din
0

#2 User is offline   Шарки Icon

• Lord of Metal

Posted 13 januar 2010 - 09:57

Jea, Арт Дилер! :rockdevil:
0

#3 User is offline   gothsbl Icon

• Apprentice

Posted 14 januar 2010 - 12:06

Veceras, na koncertu 202, cete moci da kupite svoj primerak novog broja NOCTURNE casopisa...

Cena je 250 dinara .. Nocturne #11 + poklon CD .. za vise informacija pogledajte temu Nocturnee-a
NOCTURNE MAGAZINE
Music Magazine
0

#4 User is online   .Vuk Icon

• Lord of Metal

Posted 15 januar 2010 - 01:36

promashih noyz? i alhemiu, ali sam naboo trigger i counterignition

zvuk losh, ili pretiho ili preglasno, sredine nije bilo

triger mi je jedan od favorita, ali Dushane, ZASHTO EKV???????? Imate bre dobre pesme i sasvim ih je dovoljno za do jaja repertoar...

Counterignition imao problema sa mikrofonijom (znalo se kad je namerna, a kad je nezeljena) i zao mi shto s jedan oldskul hit ispustili, ali sam generalno zadovoljan.

Straight Ahead i Art Diler mi se ne dopadaju. Realno, bash bi mi selo da sam uspeo da dodjem na pochetak i odgledam noyz, alhemiu, trigger i counter. VJB ukoliko bih bio raspolozen.

Malo ljudi. Bg je odavno pukao, ali je uzasno videti da ljudi vishe ni na 202 koji servira sve za svakog ne dolaze.
QUOTE (Prince of Darkness)
Kiša je jedna od najinspirativnijih pojava... ne može dobra pesma da nastane, ako nema kiše.

QUOTE (Trne-svetska mega faca)
onda grbave tange rade sve pesme u pustinjama gde nije pala kap kise godinama...
0

#5 User is offline   krchulj Icon

• Apprentice

Posted 15 januar 2010 - 10:58

cek, cek, koji ol'skul hit?
mirkofoniju sam cuo i ja na bini, valjda od monitora, ne cuju se (mada smo i mi malo prepanjili pojacala), pa kad ih prepanje onda mirkofonira...
0

#6 User is offline   Dushan S Icon

• Lord of Metal

Posted 19 januar 2010 - 04:32

View Post.Vuk, on 15 januar 2010 - 01:36 , said:

promashih noyz? i alhemiu, ali sam naboo trigger i counterignition

zvuk losh, ili pretiho ili preglasno, sredine nije bilo

triger mi je jedan od favorita, ali Dushane, ZASHTO EKV???????? Imate bre dobre pesme i sasvim ih je dovoljno za do jaja repertoar...

Drago mi je da smo ti jedan od favorita! :pivopije: A EKV (I još jedna obrada osim ako si zakasnio pa je nisi čuo) je tu jer će ugledati svetlo dana na sledećem izdanju. Dakle, nije "tezga" pa tuđa pesma u tom smislu nego obrada u pravom smislu reči. Konačno, ko je želeo da čuje sve naše stvari redom, ili bar većinu jel, mogao je doći u taj isti Livingroom 5 dana ranije i slušati nas sat ipo do mile volje! :da:
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked