zbog ove svirke ce da se snimi Get Thrashed II
Svirka: 23.02.*klub Danguba* NadimaC, Pollution, Toxic Trace, Port Royal
Posted 24 februar 2010 - 10:00
Posted 25 februar 2010 - 02:02
Mislio sam da dođem na svirku posle "Gamma Ray" koncerta, ali pošto se koncert završio posle 23h otišao sam sa društvom u "Vudu".
Najviše sam hteo da dođem zbog grupa "Port Royal" i "Pollution". Biće još prilika.
Najviše sam hteo da dođem zbog grupa "Port Royal" i "Pollution". Biće još prilika.
This post has been edited by Divlji Tigar: 25 februar 2010 - 02:06
Posted 25 februar 2010 - 08:08
Bilo je VRH!!
Svaka cast svim bendovima, oprasili su samo tako. Propustio sam PortRoyal a njih sam bas hteo da cujem, jbg pilo se napolju. Usao sam za Polution, i ucestvovao u brutalnom moshu za BBB! Koji se nastavio do kraja svirke tokom Nadimacha i ToxicTrace-a!
Atmosfera vrh, prijatno me iznenadilo koliko su ToxicTrace uvezbani! Znaci momci prashe samo tako!
Mada sam se sledece jutro probudio i primetio da imam nekoliko ogrebotina na sebi ..hehehe zloo!
Blasphemer-u imam slike za tebe, koje cu da okacim kasnije!
Sve u svemu full trash hepening za pamcenje!
Kec
Svaka cast svim bendovima, oprasili su samo tako. Propustio sam PortRoyal a njih sam bas hteo da cujem, jbg pilo se napolju. Usao sam za Polution, i ucestvovao u brutalnom moshu za BBB! Koji se nastavio do kraja svirke tokom Nadimacha i ToxicTrace-a!
Atmosfera vrh, prijatno me iznenadilo koliko su ToxicTrace uvezbani! Znaci momci prashe samo tako!
Mada sam se sledece jutro probudio i primetio da imam nekoliko ogrebotina na sebi ..hehehe zloo!
Blasphemer-u imam slike za tebe, koje cu da okacim kasnije!
Sve u svemu full trash hepening za pamcenje!
Kec
There is no pain
Where strenght lies.......
RadosevAC tresss kru!!
Where strenght lies.......
RadosevAC tresss kru!!
Posted 10 mart 2010 - 01:45
Evooo ti dugooo ocekivane slike!!
Attached File(s)
-
Photo0047.jpg (1,74MB)
Number of downloads: 26