Jump to content

Salvation Zer0


Flash Gordon

Recommended Posts

Bend je nastao tokom zime 2008/2009 u Bg-u pod imenom "Minus" kao sastav koji je obrađivao pesme od NIN-a, Alice in Chains-a a kasnije S.O.A.D-a i još nekih bendova. U poslednjih godinu dana bend menja ime u "Salvation Zer0", okreće se autorskom radu i trenutno je u završnom procesu snimanja prve dve autorske pesme sa ciljem da se završi rad i na debitantskom albumu. :meshuggah:

 

Gordan - vokal

Boris - gitara, pom. vokal

Aleksandar - gitara

Miloš (Rista, brate, Rista) - bas

Andrej - bubanj

Nikola - klavijature, pom. vokal

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

SZ0 je potvrdio subotu, 2-gi jul kao datum velike svirke kojom ćemo obeležiti dvogodišnje postojanje benda. Nadamo vam se u velikom broju pošto će ovo biti nešto potpuno drugačije od svega što smo do sada uradili, u svakom smislu, potrudićemo se da ovo bude nezaboravno iskustvo za sve nas i vas! Od danas će ovu svirku pratiti slogan: "Drugog jula - Spasenje nula!" :pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Program koji možete da očekujete na svirci: Alice In Chains, Nine Inch Nails, Rammstein, Chimaira, System of a Down, Muse, Paradise Lost, Apocalyptica, Marylin Manson plus nekoliko naših autorskih pesama. Posebno prijatno iznenađenje će biti za sve fanove Silent Hill serijala, koji će takođe, nadamo se biti zainteresovani da posete ovaj veliki događaj. Dakle, još jedanput, klub "Gun", subota, drugi jul!!! Dođite i podržite nas! Drugog jula - Spasenje nula!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Jedna ne tako dobra vest: nažalost, od danas i zvanično nas dosadašnji kolega i dobar prijatelj Boris nije više u bendu. Napustio ga je iz ličnih razloga. Jako nam je žao što više nije sa nama ali mu želimo sve najbolje u budućnosti i on će ostati naš prijatelj i "brat".

 

Samim tim, od danas bend "Salvation Zer0" i zvanično traži novog solo gitaristu, koji će biti spreman da na najozbiljniji i najodgovorniji mogući način odmah učestvuje u aktivnom autorskom radu i pripremi albuma. Ko god bude bio zainteresovan, neka se javi preko naših mnogobrojnih kontakata, FB profila i ostalih cyber-zanimacija. Sav materijal koji bude potreban da se prosledi zainteresovanima, mogu ga poslušati na Tube-u i biće im poslat preko mejla.

 

Hvala vam svima i Zer0-jemo se! SZ0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salvation Zer0 je najverovatnije pronašao novog kolegu, zapravo povratio starog/novog člana Momira koji je bio sa nama u prvom periodu benda, dok je još radio pod imenom "Minus". Nadamo se da ćemo uspešno nastaviti saradnju i već imamo uveliko spreman novi materijal za snimanje tako da...JUPI! :pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Znam da je možda bez veze da ovako pitam al'...

 

Iz nekog meni nepoznatog razloga, FB stranica za SZ0 je jednostavno nestala, odnosno, na njenom mestu se već nekoliko dana nalazi "MobilniShop"(???!!!) Nije mi jasno šta se desilo, pokušavam da kontaktiram FB support al' nešto ne mogu da im pošaljem poruku... :confused:

 

Anyone?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...