Jump to content

Delfi knjižare


Recommended Posts

Juce se namerih na neke 2 knjige, da dopunim trilogiju, i sad tu kece racunica, jedna 780, druga oko 650, tu neki popusti zbog kluba citaoca, drz' ne daj, izadje me oko 1100 kinti... Prebrojavam ja tu onu sicu i stignem do zeljene cifre, i pravac do SKC-a...

 

E, posto znam napamet kako gde stoji vecina knjiga, zazdim direkt ka onome sto mi treba, i na kasu...

 

Kad tamo *.*

 

Vise narandzaste tablice, pise 4 za 999... (!?)

Sad tu, naravno, ocekujem neke debilne naslove... Ne, ove dve koje sam trazila su upale u pricu, jos stvari iz tog zanra (nesto kao romantizovana istorija), trileri, horori, ef, ma ima za sta nisam ni znala da je Laguna izdala... Ofc, mojoj sreci nije bilo kraja, i evo, vec skupljam novih soma kinti (prosicu, nece mi biti zao), akcija traje do kraja leta (sta god im to znacilo), pa reko' ako neko ne zna, evo sad zna...

 

Uglavnom, imaju trenutno jos jednu akciju, kupis jednu, drugu dobijas upola cene; zanima me da li je ona skuplja prva? Tipa kupim nesto za klince od 300 kinti i uzmem lupam "Ime vetra" za 500?

 

Imaju i jednu celu policu na kojoj pise "blago ostecene knjige" (ili neka druga varijanta reci blago), ostecenja su u fazonu knjiga je otvorena pa se po sredini na korici napravio usek... Nista bitno, i ima jako dobrih naslova.... E sad, posto sve to stoji zasebno, kad bi neko znao da li se i kakav popust za te knjige daje, mogao bi da shareuje informaciju...

  • Upvote 5
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imaju oni te akcije stalno :)

I naravno da platiš punu cenu za skuplju :D

A te blago oštećene, pa čini mi se da su tu mahom njihove knjige, a popusti i nisu neki. Tipa sa članskim popustom bih tu knjigu (samo glanc novu) platio po istoj ceni :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm, znaci na ostecene ne daju clanski popust? I sta mislis kada kazes njihove?

 

Posto ne volim koristene knjige, jedno je kad se ogrebe u transportu, drugo je kad vise ne mirise na novo...

 

Uglavnom, sad sam dopunila "Prvog coveka Rima" i "Njegova mracna tkanja"; posto je moj otac izmislio sjajan nacin da ja trosim pare na knjige, moram priznati da je poprilicno dovitljiv, kupi prvi deo n-tologije i onda nece da kupi ostatak, pa kad se ja nalozim na knjigu, moram da skupljam pare...

E, ovo 4 za 1k je bas lepo doslo, u sledecoj turi padaju "Crni Andjeo", "Tamna Reka", "Centurion", "Rune" :rolleyes:

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da sam 4-5 godina mladji definitivno bi me ovo interesovalo, kada sam bas onako zestoko citao. Sad me nekako bas mrzi da dajem pare za knjige, lakse mi je da skinem ebook sa neta i prebacim na kindle, a i sada pola stvari sto trazim nema u knjizarama.

  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gledam spisak knjiga koje su obuhvaćene akcijom "Za jednu kupljenu knjigu, druga u pola cene" i nisam oduševljen.

Jedna knjiga Bukovskog (koju imam), četiri zbirke Andrićevih dela koje je Laguna sada izbacila, par knjiga o fitnesu/anatomiji i Milankovićeva "Kroz vasionu i vekove" (koju ne bi bilo loše imati). Sve ostalo - anonimusi. Dobro, ima i dosta Kapora, a tu je i Silmarilion i "Gospodar prstenova", ali me to ne zanima.

 

Taman sam pomislio bi mi se bolje isplatila akcija 4 za 999, ali kada sam video spisak... Malo Robert Džordan, Malo Artur Klark, "Prestiž" za one koji su gledali film i sada ih zanima knjiga. I to je to, ostatak uglavnom nije vredan pomena. Pih.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bio sam juce u delfima i izbor je..pa ajde da ne budem mnogo ostar ali poprilicno razocaravajuci. Sto rece Lou, na akciji za jednu druga u pola cene jos i ima nesto da se odabere, mozda :D..ali 4 za 999 je izbor katastrofa! naslovi su malo dubokoumniji od kupoholicarke, vase prve menstruacije preko kojekakvih otkrivanja besmrtnosti, vecitih tajni i neresivih okultno ezotericnih misterija i naravno izdanja koja su im ostala iz '98 i sl. jedina knjiga koju sam video a da valja je bila ova. Pogledao sam i onu slovensku mitologiju. knjiga je odlicno uradjena i veoma kvalitetno sa mnostvom interesantnih ilustracija..ali je premala..1300 din za 200 strana je stvarno neozbiljno.

Edited by Ozziris

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma propast. Nego, ne izlazi ništa na linku koji si stavio, šta je u pitanju? "Slovenska mitologija" nije ništa posebno, čak je, beše, i sam autor rekao da nije sve istinito. Napisano nakon malo čitanja po netu, bolje zaobići.

 

Kontam da je, što se tiče akcije 4 za 999, najisplativije onima koji vole Džordana, jer imaju tri njegove knjige i mogu da ubace bilo šta u kombinaciju i izađu dobri.

Edited by Lou

Share this post


Link to post
Share on other sites

Besmrtni život Henrite Leks, to baš vredi ako još ima. I šta ima od Artur Klarka? Nešto što zanimljivo ili? Nadam se da nije odiseja u pitanju.

Edited by Lunar

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

A izbor u pičku materinu, kao i prošli put. Kupoholičarka i TV, kupoholičarka i pičke materine, malo epske fantastike, pa knjige koje kupuju usedelice na kasi u "Maxi-ju", pa povratak kupoholičarke, pa Teri Pračet, pa priče o prvoj ljubavi i drugoj menstruaciji. I jedna knjiga Artura Klarka koja ne vredi bez prethodnog dela koji, zamisli, nije u akciji.

 

Tuga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ona Hiperion kolekcija je fina, za sada što sam video...

 

at Havoc: Ona knjiga koju sam rekao da me je zainteresovala da pročitam od pračeta je Duševna muzika. Inače ne znam za vas, ali meni su ovde dosta knjiga nepoznanica.

Edited by Lunar

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...