Jump to content

Tema za ekipu


Baal

Da li je Kuruz Delija ili Grobar?  

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

http://mondo.rs/a1008654/Mob-IT/Igre/Top-11-sponzor-Stouk-tima-Premijer-liga.html

 

da imaju kućnog vaspitanja uložili bi u fk sinđelić ili u fk partizan, gde oba kluba imaju pobedničke aspiracije i crno-bele boje, a ne u neke tamo stoke. stoke city, mo'š misliti.

 

čestitom svetu nikada neće biti jasno kako je neki tamo menadžer sa izmišljenim fudbalerima, koji u stvarnom svetu ne postoje, dostigao planetarnu popularnost.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...

I mene poneki smatraju rasistom bez razloga, najveća greška belaca je to što su bili previše napredni i izmislili neke mašine (u Svonsiju smo bili ) i od tada 100% zaposleni crnci na pamučnim plantažama su počeli da se zapošljavaju na medenim radnim mestima i nabijaju realno komplekse u sportu, umesto da se bave zanimanjem svojih predaka.

 

Ovako smo dobili nezaposlenost i kod belaca i kod crnaca, ja garantujem da bi svaki crnac bio zaposlen kad ne bi postojala mehanizacija tipa traktori i kombajni, a belci bi zauzeli mesto koje sad opsedaju crnci.

 

I tada ne bi bilo Džordana i njemu sličnih i živeli bi sa uverenjem da je Bodiroga najbolji svih vremena a da je recimo srbo-bugarin za siromašne Stefanovski najbolji gitarista na svetu, nasuprot onom levaku Hendrixu, i svi bi imali ručno pravljene leviske, život bi bio renesansa.

 

Ali kara banana.

 

izvolte :D

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Пун ми је курац тог Голца, само сере и критикује, све му смета.

 

Da zna nesto vodio bi na ostrvu bar nekog drugoligasa, ovako zaludan samo jede govna. Sad je nekako moderno da se prica kako je fudbal sranje i da to treba da se sve pogasi. Aj sto to pricaju likovi koji nisu mace s praga sutnuli al da ti bivsi igrac i ajd da kazem legenda zeli izbacivanje u 4. ligu je posebna dijagnoza.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Иди, бре, Даркић, ја мислио нешто везано за форум.

Јеси враг. :bigblue:

 

Замисли име Лудвиг. :) У рангу са Звонимиром.

 

Него, сад читам сва имена актера, па видим да постоји књига о томе.

Ђорђе Личина - Двадесети човјек.

Да ниси наилазио на то дело?

 

Ову тему слободно преименујте у Усташка постојба.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Majore,

Sjecas se ti, bogati, onog Carica Marka, bio je s tobom u Kanadi. Mora da ga se sjecas, imao je veliku ergelu, preko hiljadu konja. Nastradao covjek. Nesto udarilo u njih, neka posast, svi konji mu pocrkali. Poludio covjek. Morao si cuti o tome. Pisalo je i u nasim novinama u Hrvatskoj Grudi i u Otporu. Pricalo se da su mu konje potrovali nasi. Da tu svoju farmu nije hteo ustupiti za vikende da se ljudi malo nadju i popricaju. Ja mislim da to nije istina, njega je to Bog kaznio.

Oce to, oce. Bog je milostiv kad triba, a zestok kad mora. Slusaj ako se nisi slika s Vezirom, slikaj se, jer kolko ja Boga poznan, u njegovoj milosti ne stojis dobro.

 

Majore, odlican avatar, doslo mi je da na nedelju dana makar stavim Krnja ili Luburu ali jbg, bice nekad

Share this post


Link to post
Share on other sites

hahaahah vudune, momce, dobar pokusaj, ali Ljubo je bio samo puki izvrsilac, tanko je sve to

vidim da ti treba jedan solidan kurs iz Ustaskog pokreta

da si rekao general Drinjanin ili Srecko Rover pa i na pivo da te vodim, ovako..ko da si mi Silobada uvalio, to je taj neki rang

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...