Jump to content

Jelen super liga


Јарослав

Recommended Posts

Никада више нећу навијати за FK Partizan у еврокуповима. Могу да се иживљавају у домаћем првенству, а када играју против пет пута слабијег противника из иностранства, мањи су од маковог зрна. Постало је кристално јасно да им апсолутно ништа не значи то што представљају Србију у иностраним мечевима! Говњиве бубашвабе. :puke: :puke: :puke:

  • Upvote 3
  • Downvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ја никад нисам био загрижени навијач Звезде, али што је много много је. Да се тај АЕЛ зове Раднички, и да није из Лимасола него из Крагујевца, гробари би га згазили. Слажем се, бољи сте од нас, али то вам је сав домет. Ја сам све горенаписано базирао на аргументима, тако да је неко други овде "неваспитан".

  • Upvote 2
  • Downvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne mozes tek tako jednom Gasparu reci da je nevaspitan. Sto sada Trenje ne reaguje, nego udara tamo gde smo najjaci.... Spanulis ovo ne zeli da cita!

 

Заправо је Гашпар мене увредио, а не ја њега. ОК, капирам да има оних који воле Србију и Партизан, то поштујем и немам намеру да увредим било кога од њих, већ искључиво играче и руководство тог фудбалског клуба. Заправо, нисам познавалац спорта као већина на овом форуму и штавише готивне су ми мање-више све навијачке групе у Срба, само сматрам да ФК Партизан не заслужује онако верне навијаче. А ето, према кошаркашком клубу Партизан немам такав став, напротив. И у фудбалу сам се у последњих пар година само једном изнервирао више него када је Генк избацио Партизан. Плаше се "великих" клубова, и то је оно што ми смета. Исти разлог из којег не готивим репрезентацију. Капирам зашто ми гробари лупају минусе, и признајем да нисам неки познавалац спорта, само сам изнео своје мишљење на основу неких ствари које ми већ годинама упадају у очи.

 

И још једном - све до испадања од оног исподпросечног АЕЛ-а навијао сам за Партизан у свим еврокуповима, и увек су ми се гадили Звездини навијачи који навијају против Партизана у Европи. Али после свега сматрам да они више не заслужују поштовање нити једног Србина. Ал' ајде, расправе о спорту и музици увек могу да се врте у круг, тако да се ја овде повлачим, и сваком своје. :pivopije:

  • Upvote 3
  • Downvote 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Трење је светску славу стекао тако што ме је добио у баскету 3-2.

Остало је историја...

 

Nisi trebao da ga pustas , vidi u sta se pretvorio . U rusitelja yumetala .

Treba poslati Sretu da ga odere pa nek se smiri .

Ja nemam vremena , verujem da me Sreta necae osramotiti .

Edited by Hail Metal
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Играо сам мекано у одбрани што је он знао да искористи. Сада бих га прегазио 3-0.

 

А Вулету не желим ни да одговорим. Није поента да ли је он у праву или не. Не може овде да упадне кад год пожели и дели нам лекције. Сам је признао да је само заљубљеник у спорт и ништа више. Кад буде имао диплому спортског радника онда ће неко уважавати његове чињенице.

Према томе - Вуле, пусти те варнице и пахуљице и чињеницама погледај у очи.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...