Jump to content

Plišani Mališan


VoivodBG

Recommended Posts

Plišani Mališan je formiran 2005. godine i svira indie rock sa elementima noisea i garage punka. Do sada su održali nekoliko desetina koncerata širom Srbije (SKC – Beogradski letnji rok festival, Batler, Akademija, Kragujevac, Lazarevac, GM, Čačak, S. Mitrovica, Kruševac...) i snimili nekoliko desetina sati demo snimaka. Veliki uticaj na zvuk benda imali su Sonic Youth, Dinosaur Jr, Nirvana, Stone Roses, Yo La Tengo...

Članovi benda su Mirko Šćepanović (bubanj), Ivan Kovačević (gitara), Đorđe Novaković (gitara, vokal) i Boban Kecović (bas gitara, vokal).

 

[media=]

[/media]

 

[media=]

[/media]

 

http://soundcloud.com/plisani-malisan

Edited by Lou
remove format

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
I dok se maramice još nisu bile osušile od iskrenih muških suza, na bini Emofest Festivala pojavi se vokalno-instrumentalni sastav koji je prošle godine pobijedio na dotičnom festivalu, sastav imena kojeg se niko ne sjeća, ali imidža upečatljivog. Pjevač i gitarista benda je izašao u modernoj, za čuvare plaže, kombinaciji žuta majica i sličnobojan šorc, tako da je zaradio komentar od publike:

- Skontaj ga, matere ti, jel’ mu ono rajfajzen majica?!

Остатак на: http://bojan5150.moj...ane/191730.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Izabrani mladi bendovi koji će svirati na Mikser festivalu

Na konkurs za mlade bendove Soundtruck ovogodišnjeg Mikser festivala, prijavilo se više više od 80 bendova iz regiona, saopštli su organizatori.

 

 

Žiri u sastavu: Branislav Radojković, muzičar (Srbija), Georgi Šareski, muzičar (Makedonija), Slobodan Nešović Loka, izdavač (Srbija) i Vladimir Đorđević, muzički urednik Mikser festivala (Srbija) odabrao je njih 20, koji će nastupiti na Mikser festivalu.

 

Najbolji utisak na žiri ostavili su: Auf Wiedersehen, Sinestezija, Gnjile, Enromna Blajsna, HiQulus, Greenfingers, Quarterbuz, Freaky Fight For Freedom, Dot the Eye, Ego, Itch, Pop Star, Saspekti, Foreplay i Plišani mališan (Srbija), EkeBuba i Mangora (Hrvatska), Supersunset (Slovenija); The Immigrants (Mađarska) i WOPS (Bugarska). Izabrani bendovi će u okviru programa Soundtruck nastupiti na Converse Get Dirty stageu Mikser festivala u Beogradu od 28. maja do 2. juna 2013. godine.

 

Takođe, ove godine će diskografska kuća Mascom Records objaviti kompilaciju najboljih bendova iz programa Soundtruck po oceni žirija i publike na festivalu, "a pobedniku će obezbediti izdavačku podršku u vrednosti od milion dinara, koja podrazumeva album, studio i producenta, regulisana autorska prava, kao i medijsku promociju i digitalnu distribuciju", dodaje se u saopštenju.

 

Osamnaest bendova će svirati u okviru programa Soundtruck – na Converse Get Dirty kamionu-bini sa profesionalnim razglasom, koji će biti stacioniran na uglu ulica Mostarske i Braće Krsmanović, dok će dva benda biti deo programa Mad Hatter Sessions u Mikser Houseu. Ulaz na koncerte izabranih bendova, kao i ostali programi Mikser festivala, su besplatni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
U četvrtak, 18.07. od 21:30h na Shlepu (kod Brankovog mosta) biće održan prvi koncert podrške Slobodanu Kinđiću Boksiju koji se trenutno bori protiv raka pluća.

 

Nastupaju:

MARČELO I FILTERI

ISKAZ

SKAJ VIKLER

DJ DUO KRIZA MORALA (OLIVER I NEŠKO KKN)

 

Idemo zajedno, pozitivnom energijom do pobede!

 

Ulaz: 250 dinara. Sav prihod od ulaznica odlazi Boksiju

 

(Naredni koncert će biti u četvrtak, 25.07. na Shlepu i tada nastupaju: Bjesovi, Plišani mališan, Horkestar i Shtrebersi)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 year later...
  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...