Jump to content

Bilijar časovi BG


shield

Recommended Posts

pozdrav svima.

 

bilijar je genijalna igra, divan hobi i sve je samo ne puko lupanje po kuglama. prava magija pocinje kada naucite bazicne stvari i veoma je uputno imati korisne savete i uputstva u startu. u suprotnom slede sati mucenja, nerazumevanja i uvezbavanja gresaka smiley.gif ja ga igram aktivno vec nekoliko godina na stolovima velicine 9ft(tzv devetke). svako od vas je sigurno igrao na manjim (7ice ili 8ice), na zetone, nekad. bela kugla je tu veca i teza od ostalih i njome se ne moze manipulisati kako valja. u beogradu postoji nekoliko vecih klubova kao i barova/kafica sa ponekim stolom. najkvalitetniji stolovi su u cue ball klubu (8 profesionalnih dynamic2). ukoliko zelite da naucite osnovu, kako bi istinska zabava mogla da pocne, tu sam za vas.

 

http://bilijarcasovibeograd.blog.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja drzim casove slaganja Rubikove kocke, ako je neko zainteresovan. :bigblue:

 

http://www.wikihow.com/Solve-a-Rubik's-Cube-(Easy-Move-Notation)

 

za 2 minuta finito...a ima i neki složeniji sistem sa kojim možeš uvek sa 20 poteza ili manje....idealno za impresionirati decu iz komšiluka a da je pritom skroz legalno

Share this post


Link to post
Share on other sites

hvala na temi.

 

cudo je koliko neupucen covek ume da se sprda sa onim sto mu je strano. valjda dokonost, pa ajde da podjebavam, tek da bi podjebavao. duhovitost cenim, ali ne na nivou obdanista. uveren sam da niko od doticnih nema blage veze sa bilijarom, osim sto je mozda isao u srednjoj skoli ne bi li video kako ce nekoj sojki da ispadnu sise ili se dobro naguzi :icon_lol:

 

u subotu je drzavno prvenstvo i nadam se da ce biti stream na ovom linku http://bilijar.rs/

 

slobodno se zabavljajte na ovoj temi, a meni neka se obrati neko ko zeli da caskamo o bilijaru ili da eventualno ponesto nauci B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja neupucen?Ja neupucen?Znas li ti decace moj maleni da smo ja i Zivan Radosavljevic, D se ne cita....Zika....igrali sa Rejom Rerdonom, jos '73. u Temisvaru u jednoj kafani, Sanika bio vlasnik, on je bio jedno vreme sa mojom babom, ma da ne pricam sad, imaju digerotipije nas trojice, sa nekim madjaricama tada.Pa ja sam cuda pravio.

  • Upvote 9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja neupucen?Ja neupucen,je li debilko?Znas li ti decace moj maleni da smo ja i Zivan Radosavljevic, D se ne cita....Zika,a inace on je alkoholicar,da ne pricam sada....igrali sa Rejom Rerdonom, jos '73. u Temisvaru u jednoj kafani, Sanika bio vlasnik, on je bio jedno vreme sa mojom babom, ma da ne pricam sad, imaju digerotipije nas trojice, sa nekim madjaricama tada.Pa ja sam cuda pravio.

 

Fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...