Jump to content

Recommended Posts

19748389_1394117650657647_5835230378187252969_n.jpg?oh=881f17057568e2e41eae78f155b5fbf7&oe=59CF0384

 

Dragi ljudi, rešili smo da otvorimo jedan super mega kul studio, stoga je i jedan super mega kul fundraising event u pripremi.

 

Pošto su troškovi studija poprilično visoki, rešili smo da pozovemo sve vas u pomoć kako bi se prikupila sredstva a zauzvrat ćemo da vam napravimo jednu finu letnju zajebanciju kod čika Borisa gore, pa da sviramo, pijemo, zezamo se i vrtimo muziku posle do jutra.

 

Posle kad otvorimo studio, imaćemo naše malo gnezdo koje će da vam izrodi još tonu-dve dobre muzike. Vi nama, pa mi posle vama, to je taj neki recept.

 

Nastupaju Wolfram, Dojo, Velar, Lazar, Klika i kasnije imamo Bekfleš i Wolfram DJ setove.

 

Karte isključivo na ulazu, po ceni od 300 dinara. Satnica uskoro.

 

SUBOTA 15.jul u 20h

Biće veselo. Dođite.

Powered by: Custom Solutions i AudioLab

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 months later...

Novi Sad meets Belgrade!

 

Iz nama nepoznatog razloga, brutalno kvalitetni bendovi iz Novog Sada i Beograda nisu često nastupali u onom drugom gradu, pa smo rešili da tu nepravdu ispravimo! Zato se spremite za energiju, amerikanu, elektroniku, snažne rifove, novi zvuk, odlične vokale i spajanje žanrova na drugačiji način!

Sloveni veruju da postoje određena „nečista mesta“ koja treba izbegavati i na kojima se ne treba zadržavati. Mostovi i Raskršća su takva mesta, jer snažno privlače nečiste sile, pa se tamo, obično noću, mogu sresti mnogi opasni demoni. Provesti noć na mostu smatra se izuzetno hrabrim podvigom, a to je upravo ono što ćemo da uradimo!

Na festivalu Mostovi i Raskršća nastupiće Velar, Dojo, Vin Triste, Lazar, Wolfram i Stepa. Pošto ne biste mogli toliko genijalnosti da usvojite tokom jedne večeri, Festival M&R dešava se tokom dve nedelje, 15. i 22. oktobra u beogradskom klubu 20/44!

================

PROGRAM za Vol 1: Nedelja 15. oktobar

================

Velar

=====

Velar je tročlani eksperimentalni bend iz Novog Sada, sa osnovnom idejom da kombinuje različite muzičke žanrove od stoner i post rock-a do progressive metala sa uticajima elektronike, “spakovane” u čvrst koncept koji se bavi nadrealnim i emocionalnim.

================

Dojo

=====

Projekat Dojo nastao je inicijalno kao samostalni novosadski singer-songwriter/lo-fi/film music projekat sa primesom izvornog pevanja iza kog je stajala Dunja Dačić. Muziku projekta Dojo karakteriše netipična kombinacija vokalnih elemenata, koji stvaraju specifičnu atmosferu poput filmske, sa tradicionalnim pevanjem sa Balkana. Dojo je danas četvoročlani bend koji radi na izdavanju svoj drugog EPa, Wings of Water, a uz bubanj, gitaru i bas gitaru zvuk benda Dojo je drugačiji, širi, potpuniji i energičniji, ali i dalje prožet mračnim temama sa naziranjem nade.

===================

Vin Triste

=====

Vin Triste je minimalistički alternativni rok bend sa momentima psihodelije i melanholije. Jednostavnim i sirovim tekstovima koji udaraju u suštinu, bend Vin Triste odmah vas svojim hipnotišućim gitarskim melodijama sa odličnim bas temama i višeglasnim vokalom ubacuje u melanholičnu atmosferu. Članice benda su se okupile 2016. u studiju "Sova" u Bigzu i snimile su prvi EP.

====================

 

Prva svirka počinje u 21h (zaista) i ulaz je 350 dinara. Uskoro više informacija i o drugom delu Mostova i Raskršća ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 months later...

Dobar bend. Za mene je sve sto na ovim prostorima izlazi van striktnih zanrovskih opredeljenja vredno hvale, posebno kada ima licni pecat a ovi ljudi se sve vise profilisu kao unikat. Voleo bih da su za nijansu tvrdji i konkretniji ponekad. Jos vise bih voleo da uskoro naprave neku svirku u Beogradu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 months later...

Ona klinka u pocepanim pantalonama umrla od smeha, ocekivala valjda neku Fever Ray za siromasne, al ne lezi vraze eto ti Bilje Krstic :bigblue:

 

Nie los vokal, ponekad zabode fals, zato sto se previse napregne da ostane u ritmu

 

Zvuk e zato predrkan, svaka cast na tome

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 years later...
  • 4 months later...

i meni se čini da su gotovi, mada reče šaca da su imali kao neke probe, doduše, neobavezno... nije me baš ubedio da će da rade... 

no, ono što je zanimljivo je da u novom sadu uvek ispliva neki, donekle sličan bend, poput velara, ako se potrude, možda bi mogli preuzeti simpatije wolfram fanova 🙂

offtopic, ali poslušajte, sveže izašlo:

https://velar.bandcamp.com/album/yemen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...