Jump to content

2015.03.09. *Dom omladine, Beograd* Overkill, Sanctuary, Chronosphere, Methedras


Talvi

Recommended Posts

Legendarna metal mašinerija

OVERKILL napokon dolazi u Beograd da zajedno sa svojim vernim fanovima prođe gradivo svoje prebogate karijere. Koncert je zakazan za 9. mart u beogradskom Domu omladine.

overkill_band2014b.jpg

Bend i dalje promoviše svoj aktuelni album “White Devil Armory” koji je u julu ove godine objavljen za Nuclear Blast Records a, pored novih pesama očekuje nas pregršt starih hitova i besmrtnih metal himni. Ako je računati po dosadašnjem tempu dolazaka benda u ove krajeve, ovo je definitivno jedinstvena prilika da ih vidite uživo.

sanctuary_band2014a.jpg

Kao specijalni gosti turneje dolaze niko drugi nego SANCTUARY. Nema potrebe posebno predstavljati ovaj bend. Jedno od najčekanijih povratničkih izdanja metal scene upravo je njihov novi album “The Year The Sun Died” objavljen 6. oktobra za Century Media Records. Bez sumnje, sigurno je da će njihov koncert biti vrlo dinamičan susret sa ljubiteljima kako Sanctuary tako i Nevermore zvuka.

overkill_predgrupe.jpg

Podrška ovim gigantima Metal zvuka biće fenomenalni

Chronosphere, Thrash Metal bend iz Grčke kao i Methedras, Deathrash Metal bend iz Italije. Ulaznice će se uskoro naći u prodaji, a o tome ćemo vas naknadno obavestiti.

 

http://nocturnemagazine.net/vesti/7230/overkill-i-sanctuary-stizu-u-beograd-9-marta

Share this post


Link to post
Share on other sites

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 

AJHNSADPLK'SDASDFPSDGASDFHPOgpoasdfhhlkpdfABKDFSNLSDFMLFDMNKL'KSDFMKBNF;NKMDFK'[DALBHAFLBNPA'DFLBHP['BGabasbdp[kzb[kl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...