Jump to content

Recommended Posts

Otvarao je Žorž za svaki deo po jednu temu, pa mogu i ja jednu za sve PESove ovoga sveta. Ako je neko dokon može i da merguje, al' nek bude ovaj post poslednji xD

 

Ja igram 2014icu na PS2jci, engine u suštini isti kao od 2009 pa naovamo, razlikuju se pomalo delovi, al' 2014ica je super što se mene tiče, samo nekad 'oće igrač radije da čučne da udari dolazeću loptu glavom nego da uhvati volej, to je jedino što ume da ide na kurac :haha:

 

I onda treba sačekaš duže pre nego što sedneš na 11px-PlayStationSquare.svg.png, al' onda često taj volej ispadne malo vrljavo.

 

S kojim ekipama igrate?

 

Ja volim da igram sa timovima gde nije ceo tim savršen i moraš malo da se potrudiš, a opet ima par igrača koji kidaju, do skoro sam najčešće Arsenal, sad uzeh Romu.

Jutros igrao par partija, ubih se od šutiranja slobodnjaka s Tottijem, nikako jebeni živi zid da prebacim... i skrlja mi ortak Tottija na nekih 20 metara, oni ga odnesoše, dok su ga sređivali, morao je Pjanić da ga izvede, i dade ga Pjanić pod prečku :haha:

Edited by Demon Seed
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Igrao dugo sa društvom čuvenu šesticu, pa smo se onda pre par godina prebacili na 2012.

 

Kod šestice mi nije valjalo to što ponekad, kad protvnik trči u kontri, tvoji (kompjuterski vođeni) igrači, opušteno trče nazad, kao da idu na zagrevanje.

Kod 2012 mi se ne sviđa što su previše smanjili šanse za gol, kada direkto, ispred gola šutiraš, i ispred tebe je eventualo igrač-dva. u šestici je to pogodak nekih 35-40%, a ovde se tako može pogoditi jednom u pedeset pokušaja. Šestica mi je tu realnija. Takođe, ubili su igru malo time što se često oduzimaju lopte, dok u šestici, sa Ronaldinjom recimo kad zapičiš, on ko vetar, briše sve pred sobom.

 

Kaže dosta ljudi, da što noviji PES, to veće sranje... ne znam.. nisam igrao.

Takođe kažu da Fifa više nije arkadni fudbal i da postaje dosta bolja od Pes-a... opet, ne znam...

  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jok. Igraš PES 6 na PCju sa tim patchom? Teško da ću i da je igram ako nije smandrljao neki paket za PS2...

 

Ali to ne zvuči loše uopšte, 6ica je odlična, skeptičan sam prema tim modovima u domaćoj radinosti, al' ako je stvarno odradio dobar posao, svaka mu čas'.

 

To za noviji PES - veće sranje kenjaju uglavnom jer im je teško da se naviknu, meni savršeno odgovara ovaj koji igram, pa opet ne kažem da je novi PES na ps3/4 i PCju sranje... Retko igram novi i uglavnom ne mogu da se sastavim xD

 

Nego, pitanje za Kuruza, jesi i'cepao tog drugara u novom PESu ili u Shollymovom? :D

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

u novom

prelake su mi sve nove verzije

 

čovek je uradio neverovatan posao, treba da probaš to

mora PC

igra ima 1.7 gb, čini mi se, a peč oko 15

 

nema jurcanja, najbrži igrači imaju oko 70 brzinu

 

i nema puno golova, što je sjajno

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni je tradicija sa drugarom, već 5-6 PES verzija, da nam uvek sesije počnu sa Sunderland - Blackburn, i to uvek bude nešto 0-0, eventualno 1-0 i uvek se smorimo i pređemo na neki MU-Lpool i onda bude 3-3 i odma bolji osećaj, kakav god da je taj trenutni PES koji se igra.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...