Jump to content

Eyesburn (2015- )


VoivodBG

Recommended Posts

Bože Petra (tebra), koja drama na silu, 3 posta čuđenja što se promenila cela postava, i nova tema, zaključavanje teme, 2015-... Mora da je na fejsbuku haos :D

 

Koga boli kurac toliko za stare članove, bože moj, to će i dalje da bude Eyesburn, nije kao da ti bivši članovi pokušavaju da nastave pod istim imenom ili tako nešto.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

E ovako.Nemanja ovde......

Razlog promene postave je privatna stvar,ali kako bismo izbegli dalje hejtove i omalovazavanja ,ja cu pokusati u par recenica da iznesem svoj stav.Sa ove instance imam utisak da je moja mentalna bolest od koje sam se izlecio odgovarala bivsim clanovima benda,jer sam je POBOGU uvek bio najgori.To sto sam svoj hleb delio na ravne casti sa 7,8,9,ljudi,za to niko da kaze hvala.Sad su ljuti jer ja jednostavno ne zelim da me tzv ortaci iz benda zovu KOJOT.I hocu da se otarasim bremena proslosti i prijateljstava iz kurtuazije.Prestali smo da budemo prijatelji(sa nekima nikad nisam ni bio prijatelj) i to za cim ovi DUSEBRIZNICI pate je grupa tezgarosa i oportunista.To su i dokazali svi na onom kupus veselju zvanom 20 godina benda u SKCu.Kome se dopada novo Hvala!!!,ljubav i respekt....kome ne,nek nas ne slusa vise.PEACE.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ponekada je ponos bitniji od para. Ali nije sramota ni tezgariti s vremena na vreme, ako planiraš da se prehraniš i uložiš u autorski rad.

 

Meni je presmešna cela situacija sa Kojotovim, pardon Nemanjinim postom sa fejsa. Reakcije su svakako očekivane. I nema tu mesta za kukanje, niko ga nije zakinuo za bilo šta, osim eto njegovog hobija sa duvkom i pićem, ali izgleda da se pročistio konačno. Čestitke.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naravno, izgleda kao da se skinuo sa svega i odlučio da se sredi, a deo tog procesa je raskrštavanje sa starom ekipom. Neka mu je sa srećom.

 

Samo da sve bude u redu

I svaki dan siguran

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Razbijač-NAAĆI

pazi,s nekim je ''prestao da budne prijatelj'' a objavljuje ovo preko fejsa.kao slućajno...drugim rećima,vi te ovo,brišite s fejsa.

ja mislim da je tu došlo do nekije žickanja...ipak je on vutrokenjo...ušće dunava i save ga ne moš opere.zna ćika peca te stvari.

i jura stubljić je valjo u svojoj povraćki,al bar,ne kenja ovako preko fejsa.doduše,verujem da se ne seća ni skim je sviro to veće.al nema veze.a kojota je oćigledno naguzila ptica trkaćica.

 

drugaru nudili da svira za Seku Aleksić i lik odbio, neverica koje pare ona mlati

ja bi pristao kao...pa na podlo prebio onog njenog poludlakavog pedera.i onda je karao.koji kurac gitara kad mi ugleda palamaru.

 

---OOOOH HERR PETER,DAS IST GROSSE WYRM STURMWAFFEN!

 

-JA,FRAU SEKA, KOMME SHLACHT BITTE!ICH GLAUBE FICHST DU FANTASTICHE!

  • Upvote 4
  • Downvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kojot o Lovefestu u Vrnjačkoj Banji.

 

Jos jedan od velikih ovog leta.Ovom prilikom ce nam se pridruziti i nas prvi originalni pevac i osnivac benda Nenad Zivic,kako bismo proslavili 20 godina od izlaska Freedomized i konacnog(daj boze) re-izdanja Dog life na vinilu.Lav fest!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...