Jump to content

Recommended Posts

Verujem da ovaj lik zaslužuje svoju sopstvenu temu.

 

http://spawnart.tumblr.com/image/71626839944

 

Prvi put sam video Spawn-a 1997. godine na filmu i tad se oduševio za sva vremena, uprkos tome što je strip mnogo bolji od samog filma. Nakon toga sam se naravno dao u očajničku potragu za stripovima istoimenog lika kojih naravno u to vreme nije bilo nigde na teritoriji Beograda, pa sam do njih dolazio samo ako bi mi ih neko doneo iz inostranstva. Na sreću, sad su neka druga vremena i daleko je lakše da se nabavi bilo šta iz sada već dobro poznate franšize, osim stripova uključujući knjige sa ilustracijama, animirane filmove, specijalna izdanja i maestralno detaljno odrađene figure.

 

Dakle, voleo bih da čujem vaše mišljenje o ovom anti-heroju kojeg je kreirao genijalni Todd MacFarlane.

 

 

P.S. Hteo sam da upload-ujem neku sliku ali se nisam snašao u opcijama pa sam zato samo ostavio link...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo jos jedne slike

 

168.jpg?4407

 

I ja sam isto tada sa filmom otkrio Spawna i isto se odusevio. Steta sto je film ustvari tres pa bolje da ga ne gledam ponovo. Pre godinu dana sam zapoceo animiranu seriju da gledam i delovala je ok. Malo sam se napalio i htedoh da kupim figuru ali odustao sam, jer koj' ce mi kurac :haha:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeste, to je deo serijala "Origins" koji je reprintovan 2013. ali su se zaustavili samo na te dve knjige. Dobro su ga uradili, ali je američka verzija bolja, ima dodatne ilustracije i imaju neke epizode koje nemaju u hrvatskom izdanju. To je zbog spora koji se vodi sa Nilom Gejmanom jer je on radio na nekim epizodama pa su se nakon toga posvađali i on im sada brani da reprintuju to što je bilo njegova kreacija.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...