Jump to content

2017.09.18. *Dom omladine, Beograd* Arch Enemy, Jinjer


Night Prowler

Recommended Posts

Arch Enemy konačno u Beogradu!

 

smp

22/05/2017

Vesti

Jedan od najpopularnijih melodic death metal sastava svih vremena, švedski Arch Enemy, napokon će posetiti srpsku prestonicu! Koncert će biti održan u ponedeljak, 18. septembra u Domu omladine.

– Da, istina je! Svi vi koji ste nam godinama unazad pisali sa željom da u našu zemlju dovedemo ovaj “world-wide metal classic”, možete da odahnete. Želja vam je ispunjena – saopštili su organizatori MH Concerts i Serbian Hellbangers.

Arch Enemy je nastao 1995. godine, nakon što je gitarista Michael Amott napustio legendarni Carcass. Pevač benda na prva tri albuma bio je Johan Liiva i od tada, pa sve do danas, Arch Enemy karijera ide uzlaznom putanjom, sa mnoštvom studijskih albuma i rasprodatih turneja širom sveta. Poslednji studijski album War Eternal, bend je objavio 2014. godine i predstavio Alissu White-Gluz (ex-The Agonist) koja je preuzela vokalne dužnosti od dugogodišnje frontmenke Angele Gossow, koja je pevala na pet albuma. Trenutno promovišu live izdanje As the Stages Burn.

Bend pored Michaela i Alisse trenutno čine bubnjar Daniel Erlandsson, basista Sharlee D’Angelo, te dobro poznata gitarska zvezda Jeff Loomis (ex-Nevermore).

Specijalni gosti na koncertu biće groove metal/core bend Jinjer iz Ukrajine koji je dobro poznat srpskoj publici, jer je prošle godine nastupao i kod nas, tačnije u Beogradu i Senti. Ova četvorka, predvođena Tatianom Shmayluk, 2016. godine je potpisala ugovor sa Napalm Records pod čijim okriljem su izdali poslednji studijski album King of Everything i od tog momenta krenuli su ozbiljnom uzlaznom putanjom.

jinjer-1.jpg

Ulaznice su u prodaji od 25. maja po akcijskoj ceni od 2.400 dinara (prvih 100 karata). Karte će u zvaničnoj pretprodaji koštati 3.000, a na dan koncerta 3.500 dinara. Prodajna mesta su dobro znani šopovi Felix u Beogradu i Mungos u Novom Sadu, kao i Eventim mreža.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

gledo sam ih letos samo da bi vido lumisa, za decu muzika

kurac od benda, za japance sa pirsingom na sktrotumu i ljubicastom emo kosom

ajmo ruke goreee pevajte sa nama czjeshka rjepubljiko

 

sa nekim sam se raspravljao oko pevaljke, taj neko je tvrdio da je dobra picka , tj najbolja na festu

nije

 

nebi je jebo

 

msm ne zato sto je losa picka ali i zato

 

nego zato sto bih radije bio mrtav

  • Upvote 3
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...