Jump to content

2017.11.13. *URMUS, Beograd* Monolithe, Tamerlan, Clan


Havočka

Recommended Posts

Pojeba me idiot i sad moram ispočetka a znaš kakav post napisah

 

Oh well

 

Dakle

Clan se propustio, iz kasnijih dešavanja se da zaključiti da je ovom bendu neko platio da printa gomilu upaljača, majica i sličnih pizdarija, ali sam bend je maksimalno neozbiljan, bez ikakvog poštovanja prema kolegama muzičarima ili svojoj publici overall. Mislila sam da se taj ambis ortačkih bendova i propratne ekipe završio negde davno jedne ne-tako-lepe večeri 2007., kad ono, međutim. U svakom slučaju, klinci doveli gomilu klinaca, svirali pijani, nisu se otreznili do kraja.

 

Što se tiče samog prostora, pomenu kolega sa foruma i ubode "došao Monolithe da mi svira u dnevnoj sobi". Ta dnevna soba je jako mala.

Prostor je izašao iz zone sumraka, najpribližnije poređenje može da bude Maršal u Sremskoj u podrumu. Bleje neki pijani ljudi, svaki put su jedni te isti, i jebeno si im ušao na teritoriju. I osoblje je jednako fakd ap kao i prostor. Dok ne vidiš URMUS, nisi ništa uradio u životu.

 

Elem, ambijent i mamlazi u istom nisu previše godili Tamerlanu, i bilo je toliko loše da sam se nosila mišlju da ipak odjebem odatle pre nego što mi se sjebe i utisak sa brutala.

U principu, sve pohvale za njega, to je sjajan bend pred bilo kojom drugom publikom i bilo gde drugde, ovde je bilo samo tužno gledati čoveka koji voli to što radi kako zvuči loše i kako ga niko ne ferma 3%.

 

Povuci potegni, četiri šestine monolithe se popelo na "binu", dvojica ostadoše međ publikom.

Zvuk je bio iznenađujuće dobar tipa tonac URMUSa pod hitno da se združi sa PL da i oni zvuče kao ljudi. Fazon čovek je napravio na nemoguće da valja.

Hajlajt konverzacije "which guitar (out of 3) has more solo?" "we don't do solo" "aha okej, try like this, good?"

 

ONO JE STRASNO

KADA BI SE MESEC SPUCAO U ZEMLJU, JEBENI UFOMAMMUT MONOLITHE BI BIO JEDINA PRIKLADNA MUZIKA DA JE SE SLUSA U TOM TRENUTKU, CRNI JEBENI UFOMAMMUT MONOLITHE PROPASTI > SVI VI PAORI

 

Bilo je mrča svakojakog i raznoraznog, pazaren digipak EA i tako.

  • Upvote 4
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

'vako:

...

da preskočim ceo opis odmah i da kažem da mi je ovo vrv najbolji koncert ove godine. :smile:

...

Elem, stigao sam dobrano posle 10 , trazio nekoga da kupim kartu-nikog nije bilo, usao za dž. :lol: Plus.

Nikad nisam bio u tom Urmus-u...gazda i ekipa stara ekipa očigledno. "Momci" se izdeprimirali što Italija SP videti neće. Budale. Mislim, zbog Italije. Smrdljivi žabari. A da,šank-odličan, ima sto vrsta piva, jeftino, ne ona mlaka sranja kao u DOB-u i sličnim sranjavim mestima. Kadar nevera uglavnom, ali plus.

Bilo nas je izmedju 20 i 35 u zavisnosti u kom delu koncerta ste se zadesili. :smile: Ekipa odlična, sem onih što su imali majčice Clan, smarali sa fotografisanjem u pm. Za Clan ---, za ostatak ekipe +.

Tamerlan već svirao, onako leglo mi, mada se jedva čulo, al dobro nema veze. Uz'o cd, 600 dindži, dž. Plus.

Monolith... :tehkista: ..nema tu šta mnogo da se objašnjava...najbolja moguća dumčina, iz onog kilavog ozvučenja su izvukli max. Šteta što ovo nije bilo u nekom malo većem klubu, mnogo bolje ozvučenom, da me zvuk torpeduje u tri pizde materine. Mnogi ovde svršavaju na Ufomammut i slične; Monolith je liga ispred realno. ++++++++

Mrč super, jeftin 10 evra cd, bio dupli vinil, t-shirt 15 evra. Kupio dosta.

Da zaključim: ko vas jebe što niste bili, ovi vrv Bg videti vise nece. :bigblue:

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...