Jump to content


The Night Flight Orchestra


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Runner

Runner

    Master of Metal

  • iskreni članovi
  • 2067 posts

Posted 29 april 2018 - 00:24

Red je da se otvori tema o ovom bendu.

Bend čine članovi nekoliko švedskih metal bendova, od kojih su najpoznatiji Soilwork i Arch Enemy, što će reći da je pjevač Bjorn Strid, a na basu je Sharlee D'Angelo.  
Prvi put sam za The Night Flight Orchestra čuo čini mi se prije 2 godine, na preporuku jednog prijatelja. Skinuo sam tada prva dva albuma. Ostavili su na mene solidan utisak, iako bih za oba albuma mogao reći da imaju previše pjesama, dok im istovremeno nedostaje stvari koje će lako ući u uvo. Što se tiče muzike, ovo mu dođe kao omaž malo čvršćem AOR zvuku. Međutim, ono što mi se dopalo kod benda je atmosfera koja dominira na oba albuma. Noćni prekookeanski letovi, flert sa zgodnim stjuardesama, pogled iz nekog penthausa na tropski zaliv nad kojim zalazi Sunce, sav taj nostalgični playboy trip 80-ih je ovdje baš fino uhvaćen.
Prošlogodišnji album, treći po redu, nazvan "Amber Galactic", stilski se nastavlja na svoja dva prethodnika, samo što ovaj put donosi pregršt sjajnih pjesama.
Definitivno sam odlučio da otvorim ovu temu kada sam maloprije na Youtube-u, sa strane, vidio klip za njihovu novu stvar koja najavljuje novi album čiji je izlazak planiran za jun. Zvaće se  "Sometimes The World Ain't Enough" i imaće 12 pjesama. Još kad bi bio na nivou prošlogodišnjeg... :)

Diskografija:
Internal Affairs (2012)
Skyline Whispers (2015)
Amber Galactic (2017)
Sometimes The World Ain't Enough (2018)


Run Silent, Run Deep... Run Free!

Southern Storm one-man-crew ;)#2 Grobodan

Grobodan

    TrajChe of Metal

  • iskreni članovi
  • 32421 posts

Posted 29 april 2018 - 12:34

Ne znam da li će moći da dohvate Amber Galactic, malo se plašim iskreno jer novi izlazi toliko blizu prethodnika ali biće to pravi saundtrek za početak leta.
Metal Sound - Srpski metal webzineQuote

"Yoji Kuri je crnohumorni, nezavisni i minimalni animator čiji su filmovi usmereni na poremećeni ugao gledanja na ljubav i seks. Jedan deo filma "Kupatilo" pokazuje skultpture zadnjica i nogu, a drugi petogodišnjeg dečaka koji uživa u vremenu provedenom u njemu.
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

BoHeGeHa Dark Blue 2.1.1 © Thomas Yugar (Chemical Chaos)
Official upgrade for IPB 2.3.x © Michael ( Dev Fuse )
3.X © Upgrade by Dumbledore ( Tppskinning )