Jump to content

2018.09.10. *Dom omladine, Beograd* Leprous, Agent Fresco, 22


azal

Recommended Posts

http://www.youtube.com/watch?v=0VL25qX3GfQ

 

 

Facebook Event:

https://www.facebook...63122024153829/

 

Nakon izuzetno uspešne zajedničke turneje po Evropi prošle godine, norveški progeri Leprous sa zadovoljstvom najavljuju nove evropske datume za septembar, sa svojim islandskim partnerima na turneji, Agent Fresco.

 

Nakon što su se vratili sa ogromne severnoameričke turneje sa Between The Buried And Me i The Dear Hunter, Leprous su objavili sledeći komentar u vezi sa predstojećim koncertima:

 

“Posle naše prethodne turneje po EU sa Agent Fresco, složili smo se da ovo moramo da ponovimo! Prosto ne možemo da dočekamo novu turneju u ovom paketu, posećujući puno sjajnih gradova po Evropi!”

 

Malina, njihov peti studijski album, nastavlja da potvrđuje ulogu benda Leprous kao jednog od najboljih i najužbudljivijih progressive metal/rock bendova današnjice, benda koji sa svakim novim albumom nastavlja da se kontinuirano razvija i istražuje njima nepoznate mužicke teritorije.

 

Kao sto se i njihova muzika neprestano razvija, tako se razvijaju i njihovi živi nastupi. Nakon manjih sala u kojima su tokom godina nastupali u Beogradu, Leprous će svoj sve impresivniji audio-vizuelni show smestiti u salu Amerikana Doma Omladine, garantujući posebno i izuzetno iskustvo za sve ljubitelje progresivne muzike koji su dovoljno pametni da ne propuste ovaj dogadjaj.

 

Ni Agent Fresco se nikako ne sme potceniti, s obzirom da se radi o jos jednom uzbudljivom i jedinstvenom skandinavskom bendu. Njihov album Destrier iz 2015. godine dobio je fantastične ocene, sto od kritičara, to od publike. Bend je širom Evrope poznat po svojoj neverovatnoj energiji i izuzetno emotivnim živim nastupima, kao što je jedan broj Beograđana imao čast da se uveri 2016. godine. U Domu Omladine moći ćete takođe da čujete nekoliko njihovih novih pesama, koje će se naći na narednom, trećem albumu.

 

Ulaznice mozete uzeti preko eventima: http://www.eventim.r...5272/event.html

 

Cene ulaznica:

 

2.600din

na dan koncerta - 3.200din

 

33675270_1809774199104410_1193030434657665024_o.jpg?_nc_cat=0&oh=ac91e45c3ebab61c088d6d983c149895&oe=5BC686E7

Share this post


Link to post
Share on other sites

BI u paketu sa ovim??? Bože me sačuvaj..

 

Pa dobro, ali s obzirom da se datum održavanja certa (gotovo) poklapa sa trogodišnjicom HUMANizma i renesanse na jumetalu, zahtevam trećinu cene ulaznice, kao i posebnu kartu sa samo Blood Incancation logom :bigblue:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

VIP upgrade includes:

- Access to part of the sound check

- Meet’n’greet with the band after sound check

- Leprous goodie bag: Tote bag + VIP laminate + tour shirt + 2 guitar picks

- Early access to merch stand before meet’n’greet

Sound checks take place in the early afternoon. We’ll update the details soon.

 

pa ono, nisu se isprsili, ali drugi nude i manje za veće pare...

jesu li organizatori upućeni u ovo ili rade na svoju ruku?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...