Sonata Arctica
Posted 12 mart 2010 - 06:26
plus
i ja imam last.fm
Нека данас свако зна
Шта значи правда за Куруза
Модови кажу-Не скидај бан
А Ајрон Мејден слави рођендан!
Нека данас свако зна
Шта значи правда за Куруза
Модови кажу-Не скидај бан
А Ајрон Мејден слави рођендан!
Posted 12 mart 2010 - 08:00
crusader84, on 12 mart 2010 - 06:25 , said:
Nije da ostalo ne valja, ali za mene Ecliptica i Silence ostaju najnenadjebiviji kvltovi (čak možda više prvi, iako mi je Silence poseban, kao prvi njihov album koji sam čuo i zahvaljujući kome sam počeo da ih slušam)
Plus i od mene - apsolutno isto mišljenje o bendu.
At the end of the rainbow
Another rainbow starts.
Another rainbow starts.
Posted 13 mart 2010 - 01:22
crusader84, on 12 mart 2010 - 06:25 , said:
Nije da ostalo ne valja, ali za mene Ecliptica i Silence ostaju najnenadjebiviji kvltovi (čak možda više prvi, iako mi je Silence poseban, kao prvi njihov album koji sam čuo i zahvaljujući kome sam počeo da ih slušam), osećaj na koncertu na Replica i FullMoon ne može da se poredi sa ostalim pesmama koje su izveli.

Imaš plus i od mene!
Slažem se skoro u potpunosti, jedino što je meni Silence ipak nešto bolji od Ecliptica-e, ali nema sumnje da su oba albuma ostala nenadjebiva!
Potrebni bubnjar, pevač i klavijaturista za autorski heavy/prog/power bend, zainteresovani neka se jave na pm za detalje! Hvala!
!!! 58 CREW FOREVER !!!
Posted 13 mart 2010 - 04:38
Thrasher, on 13 mart 2010 - 01:31 , said:
Silence sam prvi put preslusao preko radija u Hit-u 202 kod Vlade Jeta i Olge. Secam se da su ga tad, kad se pojavio, vrteli jako jako cesto. 
Haha, baš tako, kakav crni net, u to vreme nam 202-jka bila jedini prozor u svet kada je metal u pitanju, tu se saznalo za Sonatu, Kamelot, Stratovarius, Rhapsody, HammerFall, Edguy, Lost Horizon... a vala i Alogiu, Tornado, Apocalypse, Moondive, Demether, Abonos, Midgard itd...
Posted 14 mart 2010 - 03:04
crusader84, on 13 mart 2010 - 04:38 , said:
Haha, baš tako, kakav crni net, u to vreme nam 202-jka bila jedini prozor u svet kada je metal u pitanju, tu se saznalo za Sonatu, Kamelot, Stratovarius, Rhapsody, HammerFall, Edguy, Lost Horizon... a vala i Alogiu, Tornado, Apocalypse, Moondive, Demether, Abonos, Midgard itd... 
Apsolutno tacno.
UxFxTx - TxTxDx ! ! !
Posted 25 mart 2010 - 09:49
slazem se
sonata stratovarius i hammerfall ubijaju ali posto je ovo sonatin deo celog foruma onda nek bude samo SONATA ARCTICA FOREVER
Meni je zao sto jani-a vise nema u sonati bas vrh svira slusajte ovo http://www.youtube.c...h?v=2EVvx5joxdA
sonata stratovarius i hammerfall ubijaju ali posto je ovo sonatin deo celog foruma onda nek bude samo SONATA ARCTICA FOREVER
Meni je zao sto jani-a vise nema u sonati bas vrh svira slusajte ovo http://www.youtube.c...h?v=2EVvx5joxdA

Sign In
Register
Help
Add Reply

MultiQuote