Jump to content

Mr.Crowley

Iskreni Ĩlanovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

    Never

Profile Information

  • Location
    Beograd

Mr.Crowley's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

1

Reputation

  1. Devojcica "peva" samo na najnovijem albumu Wages Of Sin... Zove se Angela Gossow i bila je u Morbid Angel-u. Cak i izgleda dosta lepo.
  2. I Stigmata i Bridges su super albumi...najlosiji je Black Earth, on je snimljen sa jednom gitarom... Ne lice bre na thrash, previse je melodicno za thrash. Ovaj novi album je super... ova devojcica bas peva...iz besike!
  3. Naveli ste samo neke dogadjaje ali sama ideja, prica o SILI, je ili originalna ili maznuta na nekoj drugoj strani. Treba postaviti i pitanje ko je glavni lik Tolkien-ove trilogije jer je Gandalf izuzetno bitan lik koji je jedan od nosilaca radnje Hobita, a spominje se i u Silmarilionu. I ono najbitnije, Luk je borac koji se sa zlom bori vestinom, koji skace sedam metara u vazduh, koji mlati svetlosnom sabljom, Frodo i Bilbo su samo mali hobiti koji treba da spasu svet.
  4. Ovaj bend ima cetiri albuma Black Earth, Stigmata, Burning Bridges i Wages Of Sin... i sva cetiri su odlicni albumi. Od Stigmate imaju dve gitare pa su im u pesmama prisutne terce... fanovi su Maiden-a i Slayer-a i predstavljaju spoj melodicnosti prvih i agresivnosti drugih. Ako je neko slusao ovaj bend bio bih srecan da porazgovaramo o njima ... zanima me da li su svima tako genijalni kao meni?
×
×
  • Create New...