Jump to content

666

Iskreni članovi
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

666's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. evo snimaka !!!!!! Jos jednom SVAKA CAST !!! Svetsko zezanje . . . .
  2. Bili ste super uskoro da ponovimo ludo zezanje P.S. Nova pevacica RAZBIJA
  3. Vreme brutalnih dobronamernika je upravo stiglo! Objavljena je CD kompilacija pesama rock i metalbendova sa stihovima pesnika Milana B. Popovića – Vreme brutalnihdobronamernika. Na kompilacijskom albumu Vreme brutalnih dobronamernika nalazi se 18grupa i izvođača: legendarna umetnica Aleksandra Slađana Milošević,Alogia, Instant karma, Abonos, Art diler, Backbone, Tales of dark,Broken strings, Atlantida, Disparador, Amaranth, A. R. Club, Heavenrain, Iskaz, Darkshines, Asphalt Chant, Seraphim i Demether. Na ovom umetničkom projektu je učestvovalo i kreativan doprinos dalo 70muzičara i kompozitora i na njoj su zastupljeni stihovi beogradskogpesnika Milana B. Popovića. Svi su se okupili oko ideje spajanjapopularne muzike i savremene poezije u jednu neraskidivu celinu. Preslusaj te imate sta cuti ....
  4. Subota 27. 03. 2010god ponovo sa vama DARKSHINES pred promocija albuma ..... subora 27.03.2010. u 22h Dom omladine Kragujevac OSETI ENERGIJU NA DELU !!!!
  5. Dugo me nije bilo pozdrav ! nista od novog albuma BRUKA !!!!!!!!! ova stvar na srpskom je extra jeste li razmisljali da pocnete da radite na srpskom
  6. Kad ce novvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv abummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm VISEEEEEEEEEEEE! NEMOGU DA CEKAMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!
  7. 666

    Abonos

    Svira te li na EXITU?
  8. Hocu da proverim nesto !!!! Cuo sam od nekih ljudi da bi trebali da izdate za neku inostranu izdavacku kucu (tacnije u Nemackoj) da li je to istina?????? P.S. Zao mi je sto cu biti na moru kada budete svirali u Domu!!!!! Ali nesumljam da ce biti dobra svirka!!!! Pozdrav IVANU!!!
  9. KAda ce taj abum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kada ce svirka u Kragujevcu?
  10. E sad misli da je red da nas obradujete nekom svirkom!!! Zasto nesvirate za dan grada?Mislim da nije uredu sto dovode Bregu za tolike pare! Ima toliko dobrih gradskih bendova! POZDRAV ZA EKIPU?
  11. Dosta domacih bendova pokusava da ih kopira bezuspesno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ali oni su sta reci E X T R A !!!!!!!!!
×
×
  • Create New...