Jump to content

RedOrange981

Iskreni članovi
  • Posts

    280
  • Joined

  • Last visited

About RedOrange981

  • Birthday 04/29/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

RedOrange981's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. nije stvar u tim planetodima toliko ili kako se vec zovu vec u opremi koja se koristi a unapredjuje se svakih 10 godina. poslednja je napravljena 2002 a prva 1992. ako mit odgovara parisu iz troje za taj plutoid koji orbitira za 390 godina manje-vise koji je tad bio u blizancima a sada je u raku, znaci da taj plutoid polako napusta svoju putanju koja je najbliza suncu i moci ce da bude vidljiv, onda bi bilo tacno i ovo za 1996to66 - menelausa. hitler je imao na neki nacin prorocke snove, tacnije snove koje se odnose na proslost i doba ratova u kini i nemackoj a recimo da je imao taj neotrkiveni jos uvek plutoid u ribama u aspektima sa skorpijom.
  2. recimo ovaj sajt. pa kad budu bili otkriveni ti novi plutoidi, onda cemo moci reci kod te osobe je bio u tom i tom znaku u konjunkciji i aspektima sa tom i tom planetom. http://www.geocities.com/mahtezcatpoc/1996to66.html
  3. recimo da mi je uticaj veste dosta pomogao da shvatim talente kod dece a i ceres kod nekih bolesti gde venera nije bila dovoljno istaknuta, posebno kad se nadje sa plutonom. recimo da je to za mene bitno, ne kazem da ne volim da pustam govore za crnacka prava unazad i da sve to povezem sa astrologijom i sklonosti ka verom u isusa ;>
  4. a koje osobe treba da ukljucim u astrologiju da bi pisao o nekom plutoidu koji tek treba da bude otkriven najverovatnije? ne bi da tumacim isusov natal, nema mnogo svrhe upustati se u tako nesto, postoji uvod u novi zavet kao i asteroidi. iako mnogi nazivaju hitlera antihristom, ne treabaju mi isusovi tacni podaci. pa ne znam koje osoba da ukljucim. inace uticaj 1996to66 bi trebalo da ima saturn-uran osobine, iz tog razloga su mnogi sa istaknutim 1996to66 u natalu pokusali da izvrse samoubistvo ili su imali uspone i padove u karijeri. internet je cudo, iako ima i dosta beskorisnih informaciju u vezi asteroida koji mogu da se nadju. ako cemo o tome kako mesec svojom plimom i ostala nebeska tela uticu kad je u pitanju astrologija i na koji nacin, ja odustajem onda od te astrologije. moje misljenje je isto kao sto je bilo na pocetku i kao sto vec odavno mislim, astrologiju smo davno prihvatili. mozemo da se drzimo grckih mitova a mozemo i nekih drugih ali je onda pitanje koliko su zaista bitni. npr. sta ce meni fortuna na ascedentu u strelcu ako sam to u podznaku?
  5. jedna o kojoj se prica po beogradu. otisao lik na selo i tamo naidje na neku plavusu sisatu na polju i krene on tu njoj zvaku pa da je vacari, i ona njemu 'to me caprkaj' i decko zbrisao kad je to cuo i umruo od smeha.
  6. ja bi onda samo prasece pecenje... i bez crnog vina nista.
  7. a meni omiljena ema watson, nije ni cudo sto pedofili vole malo devojcice zbog toga. mada, meni je ona kao osoba, uh, zaljubio sam se, ne vredi.
  8. skinuo sam the midnight meat train od 1.26 gb. ne izgleda lose.
  9. a euro nikad nije bio slabiji... Prometheus Bound» razumem i ja tvoje muke...
  10. nije losa lista, samo da je malo duza...
  11. ako cemo o harmonicnim aspektima... ne znam, to je vecina rok muzicara 70-ih, 80-ih itd.
  12. nesto kao tajna vecera, sorry pospan sam nesto.
×
×
  • Create New...