Jump to content

hate squad

Iskreni Ĩlanovi
  • Posts

    602
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

hate squad last won the day on September 28 2016

hate squad had the most liked content!

2 Followers

About hate squad

  • Birthday 08/05/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Fields

  • Gender
    Male

hate squad's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

93

Reputation

  1. Former NEVERMORE And FORBIDDEN Guitarist TIM CALVERT Dies At 52
  2. Meni album uopste nije toliko los. Tacnije, nista losiji i nista bolji od mnogih koje su izdali nakon Burning reda (koji je meni sasvim ok). Skoro svaki album nakon treceg mi ima samo par dobrih stvari (Supercharger je neprevazidjeno glup), ostalo mi je bilo naporono, dosadno, predugo... meni cak ni Blackeninig nije legao. Ovo je samo nastavilo niz: par dobrih stvari, par podnosljivih i par blamova. Slusacu one koje mi se dopadaju i to je to. A da je Rob pateticna picka, pacenik i smrad, stoji i dalje
  3. hate squad

    Testament

    Au brate, otisli ste do Symbolica vec... Ne znam, sta kaze Descender, kad se to krajem 80ih slusalo na kasetama nisam nista primecivao, onda ti neko uleti sa plocom i ti ponovno svrsis na album koji si do tada preslusao 100 puta. Kasnije sa diskovima to itekako dolazi do izrazaja i pocinje mnogo mnogo vise paznja da se obraca na isto i da se primecuje kako su ranije produkcije bile tanke, prstave... Ipak meni su te produkcije jednostavno duh vremena u kojem se to desavalo i sa tim albumima sam rastao kao takvima i nikad mi nije padalo na pamet da ih cujem u nekom novom obliku. Drugacije je kad sa tim albumima rastes, nego kad pocnes da slusas i dodje ti servirana diskografija (do koje je ranije izuzetno bilo tesko doci). Prve definicije dobre produkcije su bile Master i Reign in Blood. Kasnije sa vise para, pocelo je vise da se ulaze i albumi su zvucali sve cvrsce. Novo podizanje standarda su bili Alice in Hell, pa Extreme Aggression... kasnije Cowboys, Arise... Symbolic i Hearwork su vec beka druga prica. Remasterizovati da, ali ono sto je Mustaine radio nikako jer meni je ono prepravljanje proslosti. Svaki album je slika i zvuk tog vremena i po meni ne treba da se menja. Kolekcionarski to menjanje naslovnica... ko voli, nek uzme... potraznja postoji, pare trebaju... trziste je otvoreno, ali ja sam uvek za prvu varijantu.
  4. Gledao ih i ja i zvuce sjajno: sto muzicki, sto ponasanje na bini, narocito basista. A sto ti kazes, mozda su i navezbali
  5. Ovo sa Gagom... ono, nije toliko ultra tragicno koliko sam ocekivao... nisam povratio... Meni je veci blam ovaj Master za Megadeth, Hetfieldov mikrofon i prazna dvorana... sto kaze miter, otislo sve u kurac
  6. Ni meni na prvu album bas nije legao i bio mi je neki bljutavi ukus posle prvog preslusavanja, ali sad mi je definitivno mnogo bolji od prethodnog i svakim novim preslusavanjem mi se sve vise svidja. Ima tu mnogo dobrih rifova i bas brzih delova... nemam nista protiv melodije koja se kombinuje, ali ide mi na zivce sto se neprestano koristi ista formula kad i gde se ubacuju te melodije. Ima ih mozda malo previse pa mi licno malo razvodne pesme ali su mi u globalu jednostavno bolje od onih na Antichristu. Tekstovi, debilni, ali su oni (barem meni) jos odavno na niskom novou, tako da ni ne obracam previse paznju. SVe u svemu dobar album
  7. Meni je Alethea odlicna, bolje da su Parasites izbacili.
  8. Bas bas dobar album.Svi oni elementi koji su me ranije nervirali su na Machine Messiah nestali ili su svedeni na minimum, a sve sto mi je ranije nedostajalo sad je zastupljeno u debeloj meri .Koliko mi ne lezi Green i njegovo pevanje, na ovom albumu mi prvi put ne smeta!. Muzicki (instrumentalno) ovo je strasno dobro. Potpuno novo lice benda. Konacno direktnije, konacno konkretno, konacno prave konstrukcije pesama, rifovi koji odaljuju... thrash, heavy.. progresija: Iceberg Dances, Sworn Oath, Alethea, Silent Violence, Vandals Nest... Vrlo ambiciozan album!
  9. St. Anger nije album, to je izdrkavanje i nacin da se izadje iz krize i vrati na scenu. Ovaj album po meni ima sve i zvuci kao Metallica. Ovde je presek cele karijere i gotovo da nema perioda koji nije zahvacen, sto je po meni najprirodnije. Album koji bi najzagrizeniji hteli bio bi sastavljen od 10 Spit out the Bonea, sto mislim da ne bi bilo normalno i znam da bi to bilo totalno vestacki. Oni to verovatno mogu da urade, sto je dokaz kako su sklopili Hardwired, ali glava im vise nije u tom filmu. Taj bluzi rock koji su svirali sredinom 90ih nije mogao tek tako da nestane tako da me ovaj povratak uopste ne iznenadjuje. Oni su ionako davno prestali da budu klasican thrash band i ocekivati od njih da izdaju albume kao Testament, Overkill ili Slayer su gluposti jer ih nikad nisu ni izdavali. Meni na ovom albumu ima svega onoga sto mi je falilo nakon Loada tako da sam potpuno zadovoljan.
  10. Ja sam na kraju samo nedelju dana nakon izlaska u potpunosti promenio misljenje: ovaj album je sjajan! U potpunosti uzivam u njemu i neke pesme koje su mi se iskreno na pocetku gadile su mi postale jako dobre... ne znam kako to da objasnim. Meni je i Magnetic dobar album, ali ovo je daleko bolji album od njega. Em su pesme bolje, mnogo mi je prirodniji i daleko je bolje isproduciran. One prve 3 su sjajne, pored njih moji favoriti su Dream, Halo, Confusion, Revenge i naravno Bone. Ove ostale su mi malo slabije ili slabije, ali svaka mi ima nesto sto mi se dopada: rif, refren, odredjeni deo... Odlican album!!! Priznajem jeo sam govna, bas tim recima, radio sam to i to jer sam bio slep pored ociju :haha:
  11. Kome valjaju Load/Reload ovo je verovatno odlican album. Meni licno onako, mogu da kazem slab, jebiga... Pored ove 3 vec objavljene, legle su mi Halo, Confusion i Revenge... ostalo mi je otegnuto, sporo (sve isti ritam, tempo) i previse slicno ... ne mogu da raspoznam pesme i jedva cekam da se zavrse nakon minut, dva... Ne znam, mozda mi legen s vremenom, ali sumnjam jer mi je isto ovako bilo kad sam slusao Reload, jednistavno mi ne lezi.
  12. Gledao ih sinoc sa Crowbarom... super oni zvuce, ali lista je sto kaze Angelystor onako... nista specijalna, moglo je to mnogo bolje da se uradi. Waldemar je korektno odradio posao, ali obrada je ubila atmosferu. Tek na zadnje dve su se ljudi opet probudili.
×
×
  • Create New...