Jump to content

Elldamar

Iskreni članovi
  • Posts

    1704
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Elldamar last won the day on January 20 2010

Elldamar had the most liked content!

1 Follower

About Elldamar

  • Birthday 08/25/1980

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Tuonela

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

8677 profile views

Elldamar's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

53

Reputation

  1. FC Barcelona likes your comment.
  2. Elldamar

    Formula 1

    Jeste zanimljivija kako ne. Prvih 8 trka, 8 pobednika ove sezone, gde ćeš bolje. A prenosa ima na Eurosportu ako ga imaš negde. Ako ne vipbox.tv i problem rešen
  3. Elldamar

    Formula 1

    https://www.facebook.com/Formula1/videos/2319152208406351/
  4. Prejeo se sa lubenice pa mu se slošalo od semenke! Garant je to.
  5. Elldamar

    Formula 1

    https://www.gpfans.com/en/articles/2856/raikkonen-writes-a-book-of-poems-and-it-s-classic-kimi/ Klasik Kimi opet :D
  6. Elldamar

    Formula 1

    https://thesportsrush.com/why-kimi-raikkonen-ignored-nicole-kidman-when-the-duo-met-in-2017/ ” I don’t know her, why would i talk to someone just because they are famous?” Raikkonen told the writer of his book when quizzed about the incident. Klasik Kimi
  7. Šta li je ovo jbt ... https://prnt.sc/kt4zzl
  8. Elldamar

    Formula 1

    Ma nije kletva samo zbog Kimija, ja ih nikada nisam ni mirisao iskreno. Još od ere Šumahera. Ovo mi je bio samo dodatan motiv da ih ishejtujem Uvek su mi bili nekako draži slabiji timovi, tj. sa manjim budžetom i marketingom poput Lotusa, Džordana ili Force Indije. Leclerc će da se snađe odlično ja mislim, on i Gasly su mi sasvim opravdali poverenje ove sezone, a i stvarno mislim da može mnogo ozbiljno da cilja sa Ferarijevim bolidom. A Kimija jbt ne možeš da ne voliš. Prvo nije ciganštura ili crybaby kome je uvek neko drugi kriv za nešto i uvek ima opravdanje za svaki fail, drugo čovek je nešto najpribližnije običnom čoveku i daleko od zvezde. Ponašanje, radio poruke, odgovaranja na intervjue i generalno taj stav "boli me kurac za sve što se događa oko mene, samo mi dajte da se trkam" mu je prikupio najviše fanova. Čovek je živi meme. Plus naravno, da ne beše onih nesrećnih epizoda sa onim Mercedesovim trotinetima 2004 i 2005te valjda, sada bi bio sa nekoliko titula verovatno.
  9. Brate Italija, mafia, koza nostra, pičke materine, otkud znam A mislim da je i Ucciu beše ili nekom drugom ugasio motor na startu treninga. Ono, prišao opušteno, ubio onaj killswitch i odšetao. Dete debil 100%.
  10. Elldamar

    Formula 1

    https://www.instagra...matiasraikkonen Super mi je ovo. Moći će konačno da se trka bez da ga jebu iz tima, pa koliko dogura. Ne bi me čudilo da uzme i par podijuma ma koliko to SciFi zvučalo sa ovom šasijom koju Sauber ima. A žabarskim pederima želim da im crnja dominira još 20 godina, da crybaby ne osvoji više nikada ništa niti da oni osvoje ikada više titulu konstruktora.
  11. A pre par godina se pobio na treningu isto sa nekim iz Rosijeve akademije. A pre toga je istukao pandura koji mu je pisao kaznu. Tako da ono, debil 100%. S tim što je ovo stvarno previše, pokušavaš ti nekom da pritisneš kočnicu na 200 kmh.
  12. Pa problem sa Doningtonom je koliko ja znam parkiranje, glavna zgrada i one pomoćne koje moraju da se renoviraju, a parking mora skroz novi da se pravi. Bilo je nekih priča da će se uskoro vratiti jer je upravljanje preuzeo Palmer senior ( otac onog jadnog Joylon-a Palmera ) sa svojom grupacijom i da ima nameru da je vrati na kalendar. Nadam se da će tako uskoro i biti. A ovo za Silverstone, jebem mu miša gledali oni u februaru a ne mogu da proveravaju stazu kad je wet. Ne znam koliki je to kosmički problem da angažuješ vozača kada god da vozi tamo dok pada kiša i sakuplja informacije. Niko ne očekuje da razvija 200+ na sat, već samo da sakuplja info o gripu i drenaži.
  13. Stvarno jbt koji debili haha Mislim ajde firma koja je ovo odradila ali valjda postoji i neki nadzorni organ, nešto? Fazon prvi zahtev prilikom izrade novog asfalta u jebenom Silverstonu MORA da bude da ima odličnu drenažu, inače džaba ste krečili.
×
×
  • Create New...