Jump to content

Stansfield

Iskreni članovi
  • Posts

    256
  • Joined

  • Last visited

About Stansfield

  • Birthday 04/15/1989

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    kovin

Profile Fields

  • Gender
    Male

Stansfield's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-68

Reputation

  1. moze li se od nekud skinuti DEMO where dreams...?
  2. http://www.youtube.com/watch?v=Z4zAxb0Ql9s
  3. jel razgovaras tako sa ljudima i uzivo ili samo ovde kad znas da ti ne moze niko nista? siguran sam da nemas tolika muda i inace. svi ste jaki na forumu...... anonimus? superstar si jbt,zna te ceo yum! sigurno se osecas ponosnim? ispunio si svoje snove,jel da? sto ne pitas kevu da ti ga popusi? ili vec jeste? ne znam samo koja ti je to fora,lepo pitam sta mi nije jasno na sta ti sasipas sa uvredama,a ja sam mentol? aj zapitaj se malo....
  4. daj mi da vidim te podatke negde...... grli se covek sa svojim predsednikom,sta fali jbg? ima veze,krcun je srbin koji se borio za oslobodjenje,to sto je komunjara je druga prica. a tudjman je... nemam ja nista protiv hrvata niti protiv bilo koga drugog,nisam sovinista,nego mi samo nije jasno sto se tako busate u grudi i prozivate nas za hrvata prosineckog(koji je legenda fudbala) kad ste bre vi OSNOVANI u sred te iste hrvatske! kako to? za sve ostalo smo mi ustase a to sto vama korenu sezu odatle je nebitno. pa vi ste bre ustaski klub jbt.....
  5. a to sto ste osnovani u zagrebu i sto vam tudjman bio predsednik nema veze..........
  6. grobari,serem vam se u usta puna..........
  7. http://www.youtube.com/watch?v=kt79W6bYrcQ
  8. Stansfield

    Deicide

    je isto kao sto je jeo u zadnjih 5 i vise godina........ sve jedno te isto,jedino sto su solaze bas profi! sto se mene tice!
  9. ako uporedis sa nekim trensom koji se danas pusta,da. ali treba uzeti u obzir da je ova pesma snimljena pre 20ak godina,kada je bilo mnogo teze snimiti nesto nego danas...... tehnologija je napredovala i sada je relativno lako snimiti nesto,pogotovo nesto electro. ne mozes porediti ovo sa trensom kakav je danas.
  10. losa???!!! ako se uzme u obzir da stvar ima blizu 20 godina,daleko je od lose......... al ok,ukusi. meni je genijalna. hvala za link!
  11. vidim ja da ovde ima stranih placenika.............
  12. opet ja? stvarno se to desilo? mislim,ne zajebavam te nego prvi put cujem za tako nesto......... niti sam cuo ili video da su se ikad ranije pravile takve karte.
×
×
  • Create New...