Jump to content

Faustus

Iskreni članovi
  • Posts

    333
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Faustus

  • Birthday 10/30/1988

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Piiiiiiip materina! veruj mi!

Profile Fields

  • Gender
    Female

Faustus's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-4

Reputation

  1. Necu biti tako iscrpna kao gospodin Gein, n'umem, ali cu iskoristiti ovu priliku da mu se javno zahvalim za preporuke. Hvala! http://www.imdb.com/title/tt0937237/
  2. Block Out od 23h, Goblini od 2h! Pa da li su oni normalni? Odakle ti satnica?
  3. Nikakve.. Hilti bolje ide uz neki Spid.
  4. Po mom misljenju. Otkrivanje da se decko dopisuje i vidja sa nekom devojkom je pouzdan znak da treba iskopati Hilti iz podruma, a seks sa ili bez emocija vodi cementiranju na ibarskoj magistrali. Prevara nije nuzno vezana za emocije, a da pozeli da krese neku brdjanku pored mene zive, to se ne sme. Zato sto sam ja najbolja. Hm!
  5. Sramota, bre! Samo stavljate slike nekih bejbi fejs maminih sinova i ruznih fudbalera. Gospodin Bejl... Ima neceg u Nativ Amerikancima... Ko se seca serije Nestasne godine? Mamini sinovi su nezanimljivi, ovi sto glume lose momke su izazov, bas zato sto su i oni mice, ali ne zele da priznaju.
  6. Upoznala sam sinoc Bryn! I videla sam Tesu na Lajbahu, umalo da ga pipnem! Oh, my fucking god, umalo da ga pipnem!
  7. Bryn, ja sam danas na festu! Ako me nadjes, dobijes krem bananicu. Mada, vec dugujem 4, tako da se ne nadaj previse
  8. Propustila sam momenat. Bila sam napolju, udomila sam jednog stranca, dobila brdo nepotrebnih komplimenata, imala ispunjen dan. Ubice me jednog dana ovaj nacin zivota, samo se nadam da ne tako brzo. Sto me podseti na jos jednu pesmu benda s kojim sam pocela da istrazujem mjetal: Only the good die young All the evil seems to live forever... Stivi, hajde da se parimo dok nam sudbina ne kaze da smo ziveli dovoljno!
  9. Faustus

    Obuća

    Ja sam ove moje platila nesto manje od 4000 din. Postoji jedna radnja na Bulevaru, zavucena je i tesko ju je naci, gde sam zimus videla nevidjene cizme. Sva obuca je tako cudna, nigde u gradu nisam videla nista slicno.
  10. Faustus

    Obuća

    Hej, ja imam slicne. Doduse, manja je platforma i ima mnogo nitni, ali taj je fazon. I nisam ih mnogo platila.
  11. Naravno! A najvise volim da se prozivam s tobom, prirastao si mi za srce. Sto me je podsetilo na moje pocetke, pa kaze: The bugle sounds and the charge begins But on this battlefield no one wins... Ah...
  12. Meni to sve zvuci dosta jadno i onako opijumsko zanesenjacki, pomalo me podseca na indi scenu. Znaci izgleda da ipak nisam pogresila kada sam donela sud o tome. Da, znam da se Morison divio Vorholu, navodno. Videla sam jednom prilikom sliku nekog pop umetnika gde je iskoristio Gojinu sliku starca koji jede nesto (svoje dete?), ne znam naziv slike, i od toga napravio neku 3D sliku, tako nesto. Meni je to vrhunac jeresi! Vlladimire, ti studiras umetnost ili se jednostavno razumes u ovu materiju?
  13. Bas zato su mi potrebne kritike. Gledala sam 15 minuta neke emisije o pop artu gde su prikazali neku "skulpturu" od 120 cigala poredjanih u najobicniji pravougaonik, a cak te cigle nije redjao "umetnik", vec je unajmio radnike da to odrade po njegovim nacrtima. Kojim nacrtima?? S obzirom da znam da svaka dzudza ima reprodukciju one hipi sarene Merlin, pomislila sam da izgleda ja ne kapiram poentu tog pravca. Kad sam videla Vorholovu konzervu supe, rekla sam sebi da je to jedna golema hrpa govana. Zato mi trebaju kritike, da bih skontala poentu, na netu nalazim samo istorijate pop arta. Nekako mislim da, iako je sve izazvano nekakvim buntom protiv potrosackog drustva, pop art nije ispao onako kako su oni zamislili.
  14. Na netu nalazim samo opste informacije, ne mogu da pronadjem nikakve kritike ni detaljne analize pojedinih "umetnickih" dela. Sta misite o pop artu? Sta mislite o modernoj umetnosti uopste, kubizmu, ekspresionizmu, futurizmu, itd.? Najveci predstavnici i njihova dela. Ja ne znam skoro nista o tome, a hocu da se detaljno informisem. Samo napred!
×
×
  • Create New...