Jump to content

AwakeN

Iskreni članovi
  • Posts

    430
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About AwakeN

  • Birthday 10/17/1983

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Prigrevica City

Profile Fields

  • Gender
    Male

AwakeN's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-1

Reputation

  1. Necu ni da ga slusam sada,dovoljno ste mi vi ogadili album,verovacu vam na rec.
  2. Sad sam razocaran necu ni da ga skidam.
  3. Nisam zadovoljan soundom bubnjeva,konkretno dobosa......nadam se da ce cistije da zvuci na boljem snimku.
  4. Neverovatno da posle toliko promasaja jos uvek gajim nadu.....
  5. Ne uzimaj hleb A. Lucassen-u.
  6. Minneman moj favorit......Mangini se previse kurci dok svira......neodgovara mi takva licnost u DT.....svi su stalozeni dok sviraju.
  7. Pojavio se pre-order novog albuma na Amazonu......kontam da cemo brzo da ga poslusamo......
  8. Iskreno uzivo mi je zvucala bolje......bila je brža I energicnija......ovako je puno smornija,klavijature su ok,ali sam se odvikao od Pinelle I njegove dominacije u pesmama!
  9. Slusao sam ih vec kao headliner-e tako da,ako dodje jos nekih prog bendova,mogao bih se iscimati u pestu.
  10. Ove dve pesme sto su odradili u pesti obecavaju dobar album.
  11. Potvrdjen datum u madjarskoj 4 avgusta na Fezen Festivalu! Ali nemogu da nadjem nista o tom festivalu........nema ga ni na eventimu jos!?zanima me ko jos dolazi od bendova???
  12. Pevac je nadrkana verzija Labrie-a!!!voleo bih ga cuti u Dreamu.
  13. Ahhhaaaha jeste vi oni likovi sto su pokazivali Romeu taj plakat? Jos sam hteo da pridjem da vidim sta pise,kontao sam da je nesto o srbiji,ali da ste toliko usli u patriotizam to nisam ocekivao! nek ste vi meni zivi i zdravi!
  14. Ukratko moj utisak......... Thaurorod je imao extra ton,iako nevolim tipican Dragonforce power......... Mercenary je na momente zvucao ok,ali ubedljivo najlosiji ton,neznam koji im je....... PW je zvucao extra iako nisam neki ljubitelj,mada se cinilo u par navrata da se pevac pati jer nije mogao da izvuce neke deonice ali sa oprostenjem,jer su se nedavno okupili opet...... I sada Highlight of my day NEVERMORE,iako sam isao zbog SyX..........znaci nemogu da verujem kako su zvucali i dalje nemogu da dodjem sebi!!!! :rockdevil:imali su takav jebeno dobar ton,a posebno da naglasim to da im basistkinja jebe mame i uzduz i popreko!!! I na kraju SyX,ono sto sam i ocekivao kao sto je neko gore i naveo........Romeo-v riff zvuci sranje,pinela se stvarno jako slabo cuje u harmonijama dok je u solazama bio ok,ali Russell je pokazao i odrzao lekciju pevanja svima.......basista totalno nezapazen,da nije odsvirao uvod Domination na bass-u nebi ga ni pogledao,dok je bubnjar bio ok ozvucen. ukratko moji utisci.....pozzz ekipi koja je bila i sa nama i sa Lazom.
×
×
  • Create New...