Jump to content

Tormentor

Iskreni članovi
  • Posts

    181
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Where the sleeping shadows lie

Tormentor's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Nemam zamjerki na novi album, ali ipak je Fatherland ostao na prestolu.
  2. Gledao sam ih dva puta. Prvi put prije 3-4 godine kada su razvalili i zasjenili bend kakav je Hypocrisy. Drugi put prije desetak dana. Ponovo Hypocrisy sa njima i ovaj put Dark Tranquility. Totalno razocarenje. Ni sjena onoga benda koji me je odusevio prv i put i koji me odusevljava sa studijskim albumima.
  3. Tormentor

    Nile

    To jos nisam nabavio, ali svakako spada u listu prioriteta.
  4. Nije los novi album, ali sam vise ocekivao od njih. The Christhunt, je po mom misljenu njihovo najbolje ostvarenje do sada.
  5. Jeli neko slusao Sacrilege? Bend Daniela Svensona, bubnjara In Flames-a. Nabavio sam "Fifth Season" i mogu reci da momci prze odlican melodic DM.
  6. Tormentor

    Nile

    Sanders rece da novi Nile izlazi pocetkom slijedece godine.
  7. Maloprije se vratih sa njihovog koncerta... Od sada mogu da mi sviraju ispred kuce, ali ne bih pozelio da ih gledam. Nevjerovatno je da za sat vremena odsviraju samo cetiri pjesme sa ranijih albuma, dok je ostalo vrijeme proteklo uz zvuke Reroute, i ovog novog albuma. Znam da je ziva svirka idealan nacin za promociju, ali i to valjda ima neke granice.
  8. Gledao sam ih 4 puta u roku od neka tri-cetiri mjeseca. Dosta do slijedeceg albuma.
  9. Jeste, Warhead. Ne znam koji mi kurac da spomenem Wolf's Moon. Defenders of Blood je stvarno jak album, a ovaj noviji sto su izbacili, Aryan Nation's Rebirth mi se ne svidja.
  10. Wolf's Moon je fenomenalan bend. Ustvari, prvi album im je strava. Zaboravih kako se zove, ali znam da na njemu ima pjesma posvecena Srbiji. Zove se, Dumna Serbia.
  11. Tormentor

    Helstar

    Ajde da mi preporucite neke albume. Jedanput sam ih gledao i odusevio se kako sviraju.
  12. Tormentor

    Ashen Light

    To se zove biser! Ruska scena i jeste priznata u underground okvirima upravo zbog cinjenice da je jedna od originalnijih. Ruski BM bendovi, cija muzika je vecinom slucajeva kreirana uz obilje fenomenalnih folk pasaza, tekstovi inspirisani uglavnom, Paganskom i Slovenskom mitologijom su unikati na svjetskoj BM sceni. Jedino se slazem da i Ukrajinci, imaju dobrih bendova.
  13. Max Butcher, valjda ima njihov album(e)?
  14. Tormentor

    Deicide

    Onda je moja pokojna baba odradjivala vokale na zadnjoj turneji, prerusena u Bentona. How about LUNATIC OF GOD'S CREATION 8) ?
×
×
  • Create New...