Jump to content

Et in Arcadia Ego

Iskreni članovi
  • Posts

    397
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Belgrade

Profile Fields

  • Gender
    Male

Et in Arcadia Ego's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

44

Reputation

  1. Cenim da će, što se mene tiče, GfD ostati njegovo solo remek-delo (a bogami i u samom vrhu i u pogledu celokupnog njegovog opusa, sa svim projektima uopšte), ali Raven je i dalje sasvim dobar album, gotovo odličan. Mislim da zahteva malo više pažnje i da nije "instant click", ali divote poput Watchmakera, Luminola i naslovne stvari će ostati upisane kao klasici.
  2. Au, ono finale na The Holy Drinker, jbm ti sunce! (dotle sam stigao)
  3. Da ne ispada da samo SW radi nešto sa strane, evo najave novog Colinovog projekta, Metallic Taste of Blood, sa tri pesme za počuti: http://www.rarenoiserecords.com/jukebox/mtob/mtob/ Kao i recenzija koja album opisuje kao mešavinu stilova i instrumenata, od elektronike, preko metala do klavirsko-ambijentalnih pasaža: http://www.thisisnotascene.com/2012/metallic-taste-of-blood-metallic-taste-of-blood/
  4. Carevi, evo vam nečeg dojajnog. SW-ov koncert od 18.04. u Santjagu je uživo prenošen na jednom čileanskom radiju, kvalitet je jako dobar (nije neki šit bootleg, dakle), a sviran je i "Luminol". U pitanju je flac format. part 1 part 2 part 3 Uživajte! Setlista No Twilight Within the Courts of the Sun Index Deform to Form a Star Sectarian Postcard Remainder the Black Dog Harmony Korine Abandoner Veneno Para Las Hadas Luminol No Part of Me Raider II Encore: Get All You Deserve Sviran je i drugi bis sa "Lazarus" i "Trains", ali to na radiju nije prenošeno.
  5. Carevi, evo vam nečeg dojajnog. SW-ov koncert od 18.04. u Santjagu je uživo prenošen na jednom čileanskom radiju, kvalitet je odličan (nije neki šit bootleg, dakle), a sviran je i "Luminol". U pitanju je flac format. part 1 part 2 part 3 Uživajte! Setlista No Twilight Within the Courts of the Sun Index Deform to Form a Star Sectarian Postcard Remainder the Black Dog Harmony Korine Abandoner Veneno Para Las Hadas Luminol No Part of Me Raider II Encore: Get All You Deserve Sviran je i drugi bis sa "Lazarus" i "Trains", ali to na radiju nije prenošeno.
  6. Novi PT gotovo sigurno sledi nakon trećeg solo-a (pre toga stiže Storm Corrosion sa Akerfeltdom). Za PT je već izvesno i maltene potvrđeno da će napraviti promenu u zvuku, da će napustiti metalske elemente i vratiti se song oriented pisanju pesama, verovatno melodičnijih i atmosferičnijih.
  7. Šteta. Predobra pesma, drugačija od onoga što je radio do sada. Melodična, svetlija, odličan bas, skoro jazz fusion fazon.
  8. Stvar sa predstojećeg SW solo albuma: http://www.youtube.com/watch?v=sJyrS9uiY9w&feature=share
  9. Drugi deo intervjua: http://www.stereoboard.com/content/view/169396/9 I, nažalost: For me it is nice to say that I have a number of creative outlets and collaborations that I can go back to at any time if I feel the muse is in that place. I have no plans to make records with any of these projects at the moment. That goes for No-Man, Porcupine Tree, Blackfield, etcetera. That is not to say that it will not happen though, not at all.
  10. Novi intervju sa SW-om (part 1): http://www.stereoboard.com/content/view/169345/9 Zanimljiv isečak: "I mean, for example, there is one member of Porcupine Tree who really detests jazz music. I would never be able to bring that element into Porcupine Tree, for example."
  11. I tako... http://www.last.fm/event/3133398+God+Is+an+Astronaut
  12. Zvuči posve progresivno. Mogu se očekivati sličnosti sa GFD i Heritage, obzirom da je najvljen kao finalni deo "trilogije".
  13. Iskazivanje mišljenja je novo kompleksašenje. Shvati to kao hate mail bivšeg čitaoca, ništa drugo. Njima valjda morate ljubazno da replicirate. Kakva konkurencija? Niti su iste teme, niti format, niti išta.
×
×
  • Create New...