Jump to content

Laurelin

Iskreni članovi
  • Posts

    273
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Laurelin

  • Birthday 05/08/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    VitulAAA

Profile Fields

  • Gender
    Female

Laurelin's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Jos je bolje kad je kompletna " I hate her precious fairy vagina and unbelievably stupid name!" Stvarno je najjaca A koliko se razlikuje knjiga od serije? Jel knjiga bolja? Kakva je uopste?
  2. ZASTO tako malo ljudi gleda ovu seriju???? aaaaaa U mojoj okolini... I'm the only one!!! Seriju komentarisem sama sa sobom u glavi... xD
  3. Jao, jel moze neko da gvirne u ovaj natal... por favor... 12. juli 1989, Kikinda, 14.20! da vidim cisto sta tu ima...
  4. haha! I te kakva! I jos prica sveeeeeedski, a meni je svedski zakon zakonskog zakonodavstva!!! Nema boljeg! Nema boljeg!!! o nisi! xD kad cujem, to ne da zvoni, nego zvoooooooni u usima!!!! NOT...LAJK!!!
  5. OMG!!!! Ja ustvari ne mogu da verujem da postoji neko ko gleda ovu seriju!!! Isla sam po gimnaziji, sad idem i po fakultetu pitajuci ljude svoje okoline :" Eeeeee, jel gledas mozda SOA?" Kakvo glupo pitanje...xD Skinula sam bila seriju jer sam bila nalozena na Charlia Hunnama, briga me bilo za seriju... Sad... jebes Charlia Hunnama, SERIJA BRE!!!! Skinula sam drugu sezonu, al zbog faxa nikako da je odgledam!!!! God damn it!!! Ali, ljudi... !!! Uh sto sam srecna sad, videvsi ovu temu!! Uh! Uh!
  6. A sta se ono pricalo nesto za EXIT? Toga...nema? Edit: Zasto li sam pitala, kad znam odgovor... xD
  7. U Platou sigurno! Tamo imas citavu policu sa Tolkinovim delima!
  8. I ja cu twice...u novembru... Joj Boze, nikad necu prezaliti kad sam uhvatila palicu, koja mi je potom ispala... Oooo, kurva sudbina!!!
  9. Dakle, ja poslala na onaj mail zahtev... Jel oni treba da mi odgovore da ce da mi posalju u roku od nekog vremena...? Koji procesi... I ono za Leave's Eyes...neko rece da je govno... E zabole me! Uglavnom, vazno je da ja ostajem pri svom, tj. da su oni meni super, i da bih volela da budu predgrupa... Ne moraju da budu i znam da nece (na srecu ostalih), ali eto, ja reko' svoje.
  10. Uh sto bih volela da predgrupa bude Leave's Eyes...ili Xandria...ili Epica... uh!! Inace, ja nemam iskustva sa narucivanjem karata ovako preko maila... Dakle, sta samo posaljem na onaj zadat mail kako zelim kartu? Jel treba da dam adresu il sta vec, pa ce da mi dodje karta?... Kad ja to treba da platim? Nemojte me kuditi sto postavljam ovakva pitanja, jer stvarno ne znam kako idu ti procesi...a bila bi pozeljno da mi odgovorite na moja, mozda naizgled, tupava pitanja...
  11. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAO JAO JAO JAO JAO JA...NE MOGU DA DISEM!!! OVO JE...DIVNO!!!! SAVRSENO! SAVRSENO! Taman na pocetku studija...i vise nego odlican pocetak!!! I'm so happy right now!!!
×
×
  • Create New...