Jump to content

Jovan Cvijic

Iskreni članovi
  • Posts

    468
  • Joined

  • Last visited

About Jovan Cvijic

  • Birthday 11/05/1981

Profile Information

  • Location
    Lazareva pećina, 9181 m

Profile Fields

  • Gender
    Male

Jovan Cvijic's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-2

Reputation

  1. Kumodraški, bilo je dovoljno približno žanrovski odrediti šta je i kakvo je. Recimo, ja u svakom svom postu najpre okvirno opišem bend, šta, kako, zašto, pa onda dam svoj utisak. But that's just me
  2. Blagi užas, spavaj se ko može! Ovo verovatno nije za PROG forum, ili sam ja isuviše regressive
  3. Pa ja nešto ne mirišem taj "avangardni" prog, kakvim oni odišu, meni je onako, ostalima mislim da se 'đa, na netu valjda dobio doble ocene..... JOLLYjem blago razočaran, omekšali i razvodnili se, bar meni. DANTE mi se popriično dopada, DGM takođe, T.TUFF je jako dobar, retroprogpower.
  4. Ne postovah duže vremena, ali obratiti pažnju na nove albume: JOLLY, DANTE, VOTUM, DGM, TEODOR TUFF (svi iz '13 osim posl.iz '12), možda je nešto od ovoga spominjano, ali ajd' .
  5. Složiću se jedino da je treći album znatno slabiji, neupečatljiviji i muzički i idejno ravan i nezanimljiv... Da ne polemišem o dijametralno suprotnim stavovima mojim i hefestovljevim, i da više ne trujemo topic. Amen.
  6. ...pa da, neuspešan je u žanru azerbejdžanske folk sol džez muzike, ali u jednom drugom "žanru", melodičnom heavy/poweru, zna da nosi breme uspešnosti. Ili smo slušali različite albume?!
  7. Hm... ja nisam previše oduševljen... Očekivao sam malo ubedljiviju glazbu koja više vuče ka heavyju-poweru nego li blagom rockheavy fazonu, kakav je album pretežno... Omatorilo se a očekivanja prevelika... Jeste album slušljiv i radio friendly, ali očekivao sam više nakon čitanja vaših hvalospeva... Samo da istaknem koliko se oseća prizvuk Time to break free fora (G.Ray) u numeri Never too late (malo copy paste starih hitova)... Inače, prototip za uspešan radio friendly a opet ne tako mek zvuk su meni dva AllenLande albuma, npr. Ovo ostvarenje je za klasu ispod ta 2 albuma po mom mišljenju. Takođe, Kiske ne zvuči ič ubedljivo.... Znači nije album za kritike ali ne ni za ne znam kakve panagirike, barem u mom ataru. Sorry if I hurt anyone's feelings EDIT: Na momente me glazba podseti na ĐoleDavidov Death Saw što i nije neki minus
  8. Najviše sam kukao ka'će novi OSI a sad me nema da prokomentarišem Elem, prevrteh ga 3-4 puta i stiče se utisak manje magije u odnosu na Blood magiju, mašineriju i iracionalno ludilo... kvalitet je tu, neosporan, samo treba vremena albumu da se prokrčka, definitivno... Slušaće se tek...
  9. Aman, kad će već nijednom taj OFISSSSSSSSSSSSS?!?!?! Otvarajte slavine da proleakuje!!!! Ne mogu više da vrtim be the hero from coast to coast to coast to coast, poludet ću
  10. Mnogo bolje sada. Mada, ja volim više lične utiske nego copypaste podatke (danas mi se nešto baš cepidlači, izvinjavam se ako sam preterao), no, preslušaće se, ukoliko ga ima za download.
  11. Da bre, samo baci link i ćuti si i nema te nigde. Umesto da si rekao KAKO se zove ova 13ominutna papazjanija, odakle su, vredi-ne vredi, blabla... Ni naziv benda ne može da se pročita a mani ostalo. Cccc.... edit - tek kad se završila glazba vidim kako se fajl/bend zove. To ne znači da povlačim šta sam gore rekao!!!
  12. Meni pušta ;-) Uglavnom, materijal obećava. Biće ovo klanica, izgleda.
  13. Genijalan album koji gazi sve živo. Odlične su još i Terminal, Be the Hero (naročito!) i No celebrations. I ja se ovom ostvarenjcu vraćam često ovih dana a sve u anticipaciji novog OSI čeda.
  14. Još jednom da podvučem: MYRATH je snimio izuzetan album, IMHO. Kakav napredak u odnosu na prethodno ostvarenje - ništa komplikovanije, ali preciznije, ubojitije pa i komercijalnije, ako ćemo da budemo realni. Tursko-arapski-kakavgod melos nikada nije zvučao bolje uz svu masnoću i ubitačnost bogate rifologije Kod mene u top5 za 2011, definitivno. edit: Glede Kamelot istočnjačkih fazona, kod njih mi se maltene povraća kad ih čujem, ali ovde, u Myrathlandu, sve leže na svoje mesto.
×
×
  • Create New...